ايران ويج

نسخه‌ي كامل: همه بخونید وجواب بدید
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
باسلام خدمت همه دوستان واساتید کرک
من یه تازه واردم که به تازگی دارم یه چیزهایی پیش شما دوستان یاد می گیرم ولی الان مدتی نه مطلبی نه آموزشی نه حرفی ، هیچی ، هیچی سوالم که می کنیم کسی جواب نمیده در حال حاظر می گن بهترین سایت برا کرک سایت پی سی سون میباشد که اونم به صلاح دید مدیران محترم عضو نمی پذیرد حالا با همین بضاعت چرا ما کاری نکنیم.به خدا ما از دیگران هیچی کم نداریم و می توانیم خیلی سریع به حد و شایستگیهای خو برسیم به خدا اینجایی که الان ما هستیم جای ما نیست ایران ویچ جایش فرا تر از اینهاست
ببخشد زبون درازی کردم ولی دلم میسوزه من عاشق علمم بخصوص کرک
تورو خدا یه فکری ، کاری ، عملی ، نوآوری انجام بدید تا سایت ومطالب آموزش آن رونق بگیره

خاک پاتون TORIST
چون نوشته بودي همه بخونيد و جواب بدين براي همون جواب دادم !

بهتر بود اين تايپيك رو تو مشكلات سايت يا بخش آزاد مطرح مي كنم ! ( البته اين قضيه به من هيچ ربطي نداره )

در مورد اين چيزهايي هم كه ميگي من اطلاعاتي ندارم !

فقط يادمه تو گزارش نيروي انتظامي تو تلويزيون ديدم در مورد كرك صحبت مي كردن و نمي دونم چي هستش و چي كارش مي كنند !

من رشته ام الكترونيكه و به اين چيزها كاري ندارم !

موفق باشي دوست عزيز
سلام
خوب هستید شما یک پست دادید کمک تون کردم.
درخواست دیگری کردید و کسی جواب نداده( مغایر با قوانین بخش لینک در ادامه ) درست یک روز بعد از زدن اون درخواست یک تاپیک دیگه زدید که کسی کمک نمیکنه
بهتر نیست این قسمت رو بخونید
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=6186
به امید دیدار
به قسمت مسائل مربوط به فروم داده شد
سلام عزیزم من اصلا منظورم به این درخواست دومی نبود من کلا گفتم یه نگاه به تاریخ ارسالها یا مطالب آموزشی سایت بکنید. از من به دل نگیرید من از شما ممنونم من گفتم با کمک هم یه حال اساسی به سایت بدیم تا بار آموزشی آن بیشتر شود همین اگه اشتباه کردم ببخشید
تسلیم
باز هم سلام وباز هم تشکر بابت کمک اولیه شما که کلی حال کردم
ودر مورد پست دومم
من نه اسم نرم افزار و گفتم نه فایلهای جانبی شو گذاشتم فقط گفتم ببینید از این فایل چی مفهمید وچطور میشه قفلشو پروند تازه شما می تونستید بگید ارور های برای چیه یا شما که استاد کرک هستید می توانستید از بند دو قوانین استفاده کنید وجواب را بگذارید وهم اینکه من نمی خواستم از اینکار به پول برسم یا اعتباری کسب کنم گفتم که برای حفظ آبرو همین (آبروم در خطره)
در ضمن چراما به کرک بعنوان یک علم نگاه نمیکنیم اگر کرکرها نبودن هیچ وقت علم قفل گذاری پیشرفت نمیکرد یا هکر ها وغیره حالا چون این قفل ایرانی هسته ما نبیاد بشکنیم یا آن را کرک کنیم تا دهها نفر دیگر هم از این قفل وروش استفاده کنند وما در همین نقطه در جا بزنیم این باعث پیشرفت می شود؟ من با کپی رایت موافق هستم ولی بیشتر با پبیشرفت علم وسر افرازی ایران و ایرانی این اشکال داره؟
آدرس اصلي