با سلام و احترام به مدیران ایران ویج و علی الخصوص مدیران ارشد و ناظم کل و مدیر اصلی سایت
با توجه به فیلتر شدن سایت ایرانویج در 3 ماهه اخیر وشدید تر شدن آن در این هفته و بلاتکلیفی آن و عدم پیگیری مشخص از طرف مدیر
و همچنین کم کار بودن فروم در بخشهای علمی و دور شدن آن از اهداف اصلی و نزدیک شدن به اهداف فرعی به طوری که فروم جنبه تفریحی و سرگرمی و وقت گذرانی پیدا کرده و عملا مدیران آن باهم چت میکنند(بجای تبادل ایده) و اخیرا هم که بدلیل فیلترینگ از شمایل افتاده و به زور SSL ورود میکنیم اولتیماتومی 2 هفته ای تا قبل از اواسط خرداد 89 جهت رفع فیلترینگ و موثر شدن تبادل اطلاعات علمی در فروم از طرف اینجانب که به نوبه خود سهم کوچکی در بخشی از قسمتهای این سایت در طی این چند ساله داشته ام صادر میگردد تا مدیر ارشد و افراد مسئول تدابیری به حال این سایت بیجان و دور از دنیای اینترنت بکنند. در غیر این صورت برای همیشه از این فروم و ارسال مطلب خودداری و آن را به حال معلوم فعلی ( عدم میل باطنی خود ) رها میکنم و وقتم را در سایر فروم ها که مدیریت قوی و کاربردی تر و پر معلومات تر میباشند صرف میکنم ! چون اگر مدیری به فکر نباشد دیگران را چه انتظاریست ؟!
این پست جنبه انتقادی شدید داشته و لا غیر
به امید آن روز
و من الله توفیق
میثم
89/2/3
یاد یه شعر از میرزاده عشقی افتادم (عجب آدم بی ادبیه

)
من التزام ندارم که گر در این ملت نبود حس وطن دوستی ، اماله کنم
۱ - دیروز که این عنوان رو دیدم نوشته بود "گل بود به سبزه نیز آراسته شد !" و من هم وارد نشدم برای یک کاربر تازه کار ایرادی نداره ولی یه مدیر این عنوان رو زده؟
۲ - اولا که دارم پیگیری می کنم کلا یه ایمیل دارن اینا که اونم هرچی میل می زنی برگشت می خوره ولی دارم پیگیری می کنم
۳ - توی این گیرودار به جای کمک کردن اولتیماتوم هم می دن اگه فکر می کنید خیلی سایت بدیه درش رو گل بگیریم خودمون رو هم علاف نکینم منم بی خود برای این هاستیگ و اینا هزینه نکنم؟
من مخالف صحبتهای اسکورپیون هستم.
وقتی اعمال فیلترینگ میشه یه سایت هدفش کاهش کاربران بازدید کننده اون سایت و نهایتا خاک خوردن و تارعنکبوت گرفتن و مرگش در دنیای سایبر هست.
فیلترینگ تو ایران یه چیز مسخره و خز شده ای هست که دیگه بعد از 10-15 سال از اعمال اولین فیلترینگ ها( از خدابیامرز سایت سکاف ...... تا به الان دیگه همه روشهای عبور ازش را یاد گرفتند .
ولی من خیلی مشکلات الکترونیکیم را اینجا حل کردم ، و تا روزی که باشه ، هستم .
حالا تو این هیروبیر یه شازده ای یه جائی دستور میده این سایت فیلتر بشه ، شما هم میزاری پشتش و کمکش میکنی ؟
پیوست : اون زمانی که این سایت فکر کنم 50 تا یوزر ثیت نام شده هم نداشت ، من عضو بودم :) این فروم را که تبدیل به این مای بی بی فعلی کرد این آیدی ما رو به فنا داد این هادی ....
آقا میثم شما گفتید "گل بود و به سبزه نیز آراسته شد"
همه می دونیم حدود 3 ماه که به سبزه آراسته شده (!) پس چرا شما 800 تا پست گذاشتی؟
من با یه سری از حرفای اسکورپیون موافقم. البته نه با ترک سایت... هرچند خودمم این چند روز خیلی بی انگیزه شدم!!
بار علمی سایت بشدت پایین. فروم خیلی چتی شده!
خودم بعضی وقتا حوصلم سر میره میام تو بخش آزاد ایرانویج می گردم!!
چرا تو هر بخش یه پروژه تعریف نمی کنید که در مورد اون صحبت بشه و ...
این همه هزینه که واسه سایت میشه برای چیه؟!!
اینجا باید یه آرشیو علمی باشه نه ... (هرچند می دونم دسترسیام رو میگیرین ولی دیگه چه فایده ...)
فیلترینگ داره پیگیری می شه با ثبتش هم مشکلی ندارم چون کار علمی داریم می کنیم و کار دیگه ای هم قرار نیست انجام بدیم
بخش آزاد هم یه بخش جداست دسترسی گوگل رو هم بهش گرفتم یعنی فقط کاربرها می بیننش که اختیاری ورودشون به اون بخش دیگه خودشون تصمیم می گیرن که برن یا نه منم خیلی دوست دارم همه کار علمی بکنن ولی خوب نمی کنن چی کارشون کنم
تعریف پروژه یا هرچیزی که باعث بشه بچها بیشتر تشویق بشن خیلی خوبه هر کی می خواد پیشنهاد بده خودشم پیگیری بکنه کمکی هم از دست من بر می یاد بگه
(۵-خرداد-۱۳۸۹ ۰۹:۲۴:۵۰)ha_60 نوشته : [ -> ]منم خیلی دوست دارم همه کار علمی بکنن ولی خوب نمی کنن چی کارشون کنم
کاملا موافقم
کسانی که ناله دارن چرا کار عملی نمیشه
چرا از خودشون شروع نمیکنن؟
چند تا طرح چند تا مقاله و مطلب
از خودتون شروع کنید
(فقط یاد گرفتیم انگشت انتقادمونو به سمت این و اون بگیریم)
منم موافقم بیایم از FPGAشروع کنیم و بریم سراغ اینا
چیه همتون چسبیدین به AVRکه هم سرعتش پایینه و هم پایه کم داره و من موقع برنامه نویسی پایه کم میارم.
واسه شروع پشنهاد میکنم یه اسیلوسکوپ درست کنیم
اگه قصد شروع یه چیز جدیده ، یکباره بیایم بریم اخر پله ، ARM11 کار کنیم...
منم می تونم از نرم افزار های امنیتی و ضد امنیتی شروع کنم.
جوکر هم اگه خواست می تونه بهم کمک بکنه.
(۵-خرداد-۱۳۸۹ ۱۳:۳۴:۳۵)joker نوشته : [ -> ]اگه قصد شروع یه چیز جدیده ، یکباره بیایم بریم اخر پله ، ARM11 کار کنیم...
اخوی arm11هم نایابه هم بازهم توی سرعت و کارایی به گرد FPGAنمیرسه
البته ناگفته نماندARM رو یه گروه دارند کار میکنند روش و تا ARM9پیش رفتند ولی کسی تا حالا به خودش جرات نداده به FPGAفکر کنه تا اینکه خواسته باشه کار کنه.
به قول خودت پیوست:
اگه توی آلمان و ژاپن و... خواسته باشین واسه ورودی دانشگاه یا کار درست و حسابی گزینه بشین بیشتر از FPGAمیپرسند تا ....
در ضمن توی همین وزارت دفاع خودمون هم با کله میپذیرندت