امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کامپایلر جاوا !!!
نویسنده پیام
mc-spy آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
کامپایلر جاوا !!!
سلام من تازه دارم جاوا یاد میگیرم اگه میشه یه کامپایلر خوب بهم معرفی کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۰۳:۱۱، توسط mc-spy.)
۱۳-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۰۲:۱۸
ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 1,105
موضوع‌ها: 24
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #2
RE: کامپایلر جاوا !!!
این سه تا خوبن : Eclipse ، NetBeans , JBuilder .
با اکلیپس و نت-بینز کار کردم ، eclipse خیلی باحال تره به نظرم . کلی هم پلاگین داره ..

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۳-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۲۳:۰۵
ارسال‌ها
پاسخ
mtd_gold آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸

تشکرها : 1
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
RE: کامپایلر جاوا !!!
سلام به نظر من هم eclipse باحال تره
خدانگهدار
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۲۵:۲۶، توسط mtd_gold.)
۲۵-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۲۴:۳۳
ارسال‌ها
پاسخ
mc-spy آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
RE: کامپایلر جاوا !!!
از همه دوستان به خاطر معرفی کامپایلر تشکر میکنم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۰۶:۰۶، توسط mc-spy.)
۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۲:۵۰:۱۸
ارسال‌ها
پاسخ
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک
****

ارسال‌ها: 1,366
موضوع‌ها: 139
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۴

تشکرها : 974
( 1779 تشکر در 620 ارسال )
ارسال: #5
RE: کامپایلر جاوا !!!
البته به عنوان IDE برای GUI فکر میکنم netbeans خیلی خیلی بهتره. کسی که تا حالا گرافیکی ننوشته باشه هم میتونه با netbeans گرافیکی کار کنه! عجیب راهنمایی میکنه و برای هر دسنور کلی مثال میزنه! یادش بخیر 2 هفته ای باهاش کاز کزدم . . . Biggrin

راستی یکی از دوستام که عاشق متن باز و اپن سورس و . . . خیلی دلش می خواست با eclipse گرافیکی بنویسه. C++ رو که آخرش نتونست. شما جاوا کار کردین ؟ میدونین چی می خواد ؟

به راه بادیه رفتن، به از نشستن باطل ------------- اگرچه وصل نیابم، بقدر وسع بکوشمRolleyes
۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۳۸:۰۴
ارسال‌ها
پاسخ
محمدعلي آفلاین
كاربر تک ستاره
*

ارسال‌ها: 37
موضوع‌ها: 13
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸

تشکرها : 12
( 16 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #6
RE: کامپایلر جاوا !!!
سلام دوستان
این ارور برای چیه ؟

[تصویر:  33y57op.jpg]

کلی سئوال دارم که باید جواب تک تک اونها رو از iranled در بیارم .
پس حالا حالا تو اینجا کار دارم .
ایـنـجا رو ببینید
۱۷-مرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۳۶:۲۴
ارسال‌ها
پاسخ
NO DONGLE آفلاین
مدیر بخش نفوذ و امنیت
*****

ارسال‌ها: 467
موضوع‌ها: 8
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱

تشکرها : 44
( 1679 تشکر در 464 ارسال )
ارسال: #7
RE: کامپایلر جاوا !!!
خاطر اینه  ک اسم کلاس با فایلت یکی نیست 
اسم فایلتو به wellcome.java تغییر نام بده و دوباره کمپایل کن  اسم کامل تو تصویر مشخص نیست
اینو بزن حل میشه :


javac Welcome.java


خطای دومم مربوط میشه به مسیر کلاس

احتمال میدم تازه دارید با جاوا آشنا میشید برای همین  اسم فایل و کلاس رو عوض کردید،غافل از اینکه نام فایل ذخیره شده باید با نام کلاسی که در کد استفاده کرده ی یکسان باشه.




به هر حال کد رو با اسم مورد نظرت کامپایل کردم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-بهمن-۱۳۹۶, ۱۶:۲۷:۵۳، توسط NO DONGLE.)
۰۷-بهمن-۱۳۹۶, ۱۶:۰۳:۲۳
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر
NO DONGLE آفلاین
مدیر بخش نفوذ و امنیت
*****

ارسال‌ها: 467
موضوع‌ها: 8
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱

تشکرها : 44
( 1679 تشکر در 464 ارسال )
ارسال: #8
RE: کامپایلر جاوا !!!
ه خاطر اینه  ک اسم کلاس با فایلت یکی نیست 
اسم فایلتو به wellcome.java تغییر نام بده و دوباره کمپایل کن  اسم کامل تو تصویر مشخص نیست
اینو بزن حل میشه :


javac Welcome.java


خطای دومم مربوط میشه به مسیر کلاس

احتمال میدم تازه دارید با جاوا آشنا میشید برای همین  اسم فایل و کلاس رو عوض کردید،غافل از اینکه نام فایل ذخیره شده باید با نام کلاسی که در کد استفاده کرده ی یکسان باشه.




به هر حال کد رو با اسم مورد نظرت کامپایل کردم


.rar   test1.rar (اندازه: 577 bytes / تعداد دفعات دریافت: 0)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-بهمن-۱۳۹۶, ۱۶:۳۴:۰۹، توسط NO DONGLE.)
۰۷-بهمن-۱۳۹۶, ۱۶:۰۶:۰۷
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر, lord_viper
righweb.com آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۷

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #9
RE: کامپایلر جاوا !!!
سلام دوست عزیز
به نظرم JBuilder  گزینه مناسبی هست
۰۹-فروردین-۱۳۹۷, ۱۲:۵۷:۵۴
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [جداسازی] کامپایلر جاوا !!! mm1361613 2 1,590 ۰۵-مهر-۱۳۹۵, ۲۳:۴۱:۲۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
  مشکل در ارسال اطلاعات با جاوا h0x00i 3 2,278 ۱۵-شهریور-۱۳۹۱, ۲۲:۰۰:۲۰
آخرین ارسال: babyy
  جاوا اسكریپت در مرورگر شما غیرفعال است.?? sarv 0 2,015 ۱۲-خرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۵۱:۲۹
آخرین ارسال: sarv

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS