ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط با پورت پرینتر
نویسنده پیام
EBKA آفلاین
مخترع و همکار علمی سایت
*****

ارسال ها: 1,093
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1653
( 2740 تشکر در 966 ارسال )
ارسال: #1
ارتباط با پورت پرینتر
سلام..
من میخوام میکرو رو به پورت پرینتر وصل کنم
فقط صفر و یک از پورت lpt میخوام...
یهنی بیام و یه صفحه توی کامپیوتر طراحی کنم..که بشه 25 تا پایه پورت رو روشن و خاموش کرد....

ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد Heartکمی فکر کنیم.....

259-734

وبلاگ من

وب سایت من

آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید
۱۲-فروردين-۱۳۸۹ ۱۴:۵۷:۴۴
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رسول آفلاین
卐 مدیر ارشد ایرانویج 卐
*******

ارسال ها: 2,331
تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸

تشکرها : 13121
( 17714 تشکر در 5306 ارسال )
ارسال: #2
RE: ارتباط با پورت پرینتر
البته نمی توان از کل 25 پایش استفاده کرد چون GND وغیره نمی تونه خروجی باشه برای اینکه اونا ثابتند(شاید توسط نرم افزاری بتوان تمام پایه ها را تبدیل به خروجی کرد)!
اما برای پایه های قابل استفاده میشه نرم افزاری درست کرد که بتوان توسط این پورت دستگاه هایی را درخارج کنترل کرد که دوستان بزرگوار دراین زمینه بیشتر کمکتان خواهند کرد. 038

[تصویر: Robotic09-03-3_s.jpg]

[تصویر: ecb45ad2370bd2671.gif]

اگر ذهن خالی مثل شکم خالی سر و صدا می کرد آنگاه انسانها همیشه به دنبال دانش بودند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-فروردين-۱۳۸۹ ۱۵:۲۲:۵۵، توسط رسول.)
۱۲-فروردين-۱۳۸۹ ۱۵:۱۷:۵۶
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, EBKA
dreamvbfox آفلاین
برنامه نویس روانی
***

ارسال ها: 430
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷

تشکرها : 234
( 1229 تشکر در 363 ارسال )
ارسال: #3
RE: ارتباط با پورت پرینتر
(۱۲-فروردين-۱۳۸۹ ۱۴:۵۷:۴۴)ebka نوشته شده توسط:  سلام..
من میخوام میکرو رو به پورت پرینتر وصل کنم
فقط صفر و یک از پورت lpt میخوام...
یهنی بیام و یه صفحه توی کامپیوتر طراحی کنم..که بشه 25 تا پایه پورت رو روشن و خاموش کرد....

سلام
تو كامپوتر وقتي ميخواي ديتا بفرستي يا بگيري ميتوني به 8 تا پايه دسترسي داشته باشي (8 بيت به صورت همزمان(پورت LPT)) !!!

حالا برنامه داخل كامپيوتر رو مي خواي با چه زباني بنويسي؟‌
فك كنم تو C#.net‌بشه همه پايه ها رو كنترل كرد !‌من خودم با C#.net يه برنامه نوشتم كه با پورت كار كنه( داداشم مي خواست) باهاش تونستم Dtr و Rts رو كنترل كنم و ...
اگه خواستي بگو بهت سورس بدم !‌
با ويبي هم اين كارا كردم !!!
اما C#.net مثل هميشه ويبي رو ميزاره تو جيبش

موفق باشيد

Biggrin Use Google instead of asking stupid questions Biggrin

CMC Automation System

آموزش زبان c++
۱۲-فروردين-۱۳۸۹ ۱۵:۳۷:۰۹
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع و همکار علمی سایت
*****

ارسال ها: 1,093
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1653
( 2740 تشکر در 966 ارسال )
ارسال: #4
RE: ارتباط با پورت پرینتر
سلام..
نرم افزاری میخوام که بشه کنترل کرد...
یعنی مثلا 23 تا ایکون داشته باشه , بشه صفرو یک کرد..
راستش من یه مدار دارم که میشه همزمان 14 تا دستگاه رو از راه دور به مسافت 100 متر کنترل کرد...
من یه کیپد دارم که با فشار کلید 1 دستگاه 1 کار میکنه و میشه روشن و خاموشش کرد...
اگه بخوام این کار رو با لپ تاپم انجام بدم چی کار کنم؟؟؟
مهم نیست که با چه پورتی بشه کنترلش کرد ...فقط برنامهای یا نرم افزاری که کار کلید ها رو برام بکنه...
ebka021

ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد Heartکمی فکر کنیم.....

259-734

وبلاگ من

وب سایت من

آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید
۱۲-فروردين-۱۳۸۹ ۱۸:۲۳:۱۸
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
t3r!p3000 آفلاین
         
*****

ارسال ها: 5,208
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۵

تشکرها : 34444
( 17178 تشکر در 5272 ارسال )
ارسال: #5
RE: ارتباط با پورت پرینتر
ابکا جون اینی که میگی وجود داره !

من قبلا داشتمش!

مربوط به پورت پرینتر هم بودش و می شد به جز اون پایه های زمین همه پایه ها رو صفر و یک کرد !

یکم بگردیش پیدا می کنی !

حیف که همه نرم افزارهام پاک شدش وگرنه آپ می کردمش !!
۱۲-فروردين-۱۳۸۹ ۱۸:۳۲:۴۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع و همکار علمی سایت
*****

ارسال ها: 1,093
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1653
( 2740 تشکر در 966 ارسال )
ارسال: #6
RE: ارتباط با پورت پرینتر
ممنونم..
حالا به نظرت اگه من بخوام به میکرو دستور بدم با کامپیوتر چی کار کنم؟؟
یعنی میخوام tx و rx میکرو رو وصل کنم به یه پورتی و دستور بدم بهش...
عدد بدم یا عدد دریافت کنم!!!!

ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد Heartکمی فکر کنیم.....

259-734

وبلاگ من

وب سایت من

آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید
۱۲-فروردين-۱۳۸۹ ۱۹:۵۶:۲۱
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
t3r!p3000 آفلاین
         
*****

ارسال ها: 5,208
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۵

تشکرها : 34444
( 17178 تشکر در 5272 ارسال )
ارسال: #7
RE: ارتباط با پورت پرینتر
پورت سریال به نظر من گزینه خوبیه !!

ارسال و دریافت تو میکروش که خیلی راحته !

پایه هم کم مصرف میشه !!!!

مسافت بیشتری رو هم می تونه باشه !!!!

ولی به جای عدد پیشنهاد می کنم رشته بگیری و دریافت کنی !!!!!

نویزش کمتره !!!

البته تو فواصل طولانی و یا استفاده از ماژول های بیسیم مناسبتره !!!
۱۳-فروردين-۱۳۸۹ ۰۰:۰۱:۰۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع و همکار علمی سایت
*****

ارسال ها: 1,093
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1653
( 2740 تشکر در 966 ارسال )
ارسال: #8
RE: ارتباط با پورت پرینتر
به چه صورت من باید اتصال بدم....پورت سریالو به میکرو...
لپ تاپ من پورت سریال نداره ...
با usb یا پرینتر نمیشه؟؟
برنامه نویسیش به چه صورته....؟؟؟ برای کامپیوتر با چی بنویسم...؟ با ویژوال بیسیک میشه نوشت؟؟

ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد Heartکمی فکر کنیم.....

259-734

وبلاگ من

وب سایت من

آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید
۱۳-فروردين-۱۳۸۹ ۰۶:۵۴:۱۴
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
hadii غایب
قند عسل
***

ارسال ها: 255
تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸

تشکرها : 871
( 3245 تشکر در 685 ارسال )
ارسال: #9
RE: ارتباط با پورت پرینتر
نقل قول :به چه صورت من باید اتصال بدم....پورت سریالو به میکرو...
خب همون پایه های RX و TX رو که خودت گفتی رو به یه آیسی MAX232 وصل میکنی که سطح ولتاژرو به سطح استاندارد TTL تبدیل کنی، بعد از max232 حروجی میگیری و به میکرو وصل میکنی.

نقل قول :لپ تاپ من پورت سریال نداره ...
میتونی از یه مبدل usb به سریال استفاده کنی

نقل قول :با usb یا پرینتر نمیشه؟؟
USB رو نمیدونم ولی LPT میشه

نقل قول :برنامه نویسیش به چه صورته....؟؟؟
میکرو یا کامپیوتر؟ اگه منظورت میکرو باشه که راحته، اگر هم منظورت کامپیوتره بستگی داره با برنامه ای که انتخاب میکنی چقد آشنایی داشته باشی

نقل قول :برای کامپیوتر با چی بنویسم...؟ با ویژوال بیسیک میشه نوشت؟؟
به نظر من ویژوال راحته، البته من فقط یه کمی با ویژوال آشنایی دارم و از بقیه هیچی بلد نیستم ولی میدونم که با ویژوال میشه نوشت

خدا حافظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-فروردين-۱۳۸۹ ۲۳:۵۳:۰۹، توسط hadii.)
۱۳-فروردين-۱۳۸۹ ۲۳:۵۲:۱۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, رسول, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع و همکار علمی سایت
*****

ارسال ها: 1,093
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1653
( 2740 تشکر در 966 ارسال )
ارسال: #10
RE: ارتباط با پورت پرینتر
میشه در مورد ویژول یه کم توضیح بدین؟؟

ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد Heartکمی فکر کنیم.....

259-734

وبلاگ من

وب سایت من

آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید
۱۶-فروردين-۱۳۸۹ ۲۲:۳۴:۵۰
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال ها: 3,938
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 4853
( 9407 تشکر در 2791 ارسال )
ارسال: #11
RE: ارتباط با پورت پرینتر
این یه مثال ساده برای کار با پورت پرینتر هست که تو دلفی نوشتم
که از Inp32 استفاده کردم
این dll 2 تا تابع داره برای خواندن و نوشتن

کد:
function Inp32(wAddr: word): byte; stdcall; external 'inpout32.dll';
function Out32(wAddr: word; bOut: byte): byte; stdcall; external 'inpout32.dll';
هم میتونین اطلاعات رو به صورت byte بفرستین هم میتونین با استفاده از تابع BinToByte به صورت 0 و 1 اطلاعات رو به پورت بفرستین

سورس کد به زبان دلفی می باشد


فایل (های) پیوست شده
.rar  inp32.rar (اندازه: 19.37 KB / تعداد دفعات دانلود: 50)

[تصویر: xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۷-فروردين-۱۳۸۹ ۰۸:۲۴:۳۲
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : EBKA, t3r!p3000
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نحوه ارتباط ریموت های کنترلی با میکرو patmatp 1 76 ۲۶-آذر-۱۳۹۳ ۰۷:۵۸:۰۲
آخرین ارسال: kimiafars
  ارتباط سریال دو میکرو محمد حسینی 46 18,376 ۱۰-آذر-۱۳۹۳ ۰۷:۱۹:۰۷
آخرین ارسال: sokho24
  ارسال کاراکترهای فارسی با پورت سریال 38505512 2 979 ۳۰-آبان-۱۳۹۳ ۱۱:۴۳:۰۰
آخرین ارسال: pooramin
  ارتباط میکرو با هم - راهنمایی میخوام rezax22 10 186 ۱۷-آبان-۱۳۹۳ ۱۸:۵۵:۲۱
آخرین ارسال: h.unique
  ارتباط سریال بین چندین میکرو alirezahedaiaty 12 342 ۹-آبان-۱۳۹۳ ۱۲:۱۸:۵۰
آخرین ارسال: topelec20
  برنامه راه اندازی رله از طریق پورت شبکه (enc28j60) haisam 6 510 ۷-آبان-۱۳۹۳ ۱۹:۰۱:۵۵
آخرین ارسال: rezanikdel1371
Question [فوری] روشن وخاموش کردن پورت hosseinip 7 177 ۲۱-مهر-۱۳۹۳ ۲۱:۳۷:۴۰
آخرین ارسال: hosseinip
  خطا در ارتباط با میکرو webgalaxy 6 1,414 ۱۰-مهر-۱۳۹۳ ۰۰:۳۴:۰۰
آخرین ارسال: lolohacko
  [سوال] روشن و خاموش کردن led با پورت سریال (کدویژن) svb93 0 171 ۷-مهر-۱۳۹۳ ۱۲:۴۸:۰۵
آخرین ارسال: svb93
  ارتباط موس با میکرو رسول 7 1,917 ۱۰-مرداد-۱۳۹۳ ۱۹:۰۶:۰۰
آخرین ارسال: ahmad91

پرش به انجمن: