امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط با پورت پرینتر
نویسنده پیام
EBKA آفلاین
مخترع
****

ارسال‌ها: 1,108
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1654
( 2789 تشکر در 989 ارسال )
ارسال: #1
ارتباط با پورت پرینتر
سلام..
من میخوام میکرو رو به پورت پرینتر وصل کنم
فقط صفر و یک از پورت lpt میخوام...
یهنی بیام و یه صفحه توی کامپیوتر طراحی کنم..که بشه 25 تا پایه پورت رو روشن و خاموش کرد....

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من


وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید



۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۵۷:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
رسول آفلاین
ハイルヒトラー
******

ارسال‌ها: 2,454
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۸

تشکرها : 14072
( 19376 تشکر در 5768 ارسال )
ارسال: #2
RE: ارتباط با پورت پرینتر
البته نمی توان از کل 25 پایش استفاده کرد چون GND وغیره نمی تونه خروجی باشه برای اینکه اونا ثابتند(شاید توسط نرم افزاری بتوان تمام پایه ها را تبدیل به خروجی کرد)!
اما برای پایه های قابل استفاده میشه نرم افزاری درست کرد که بتوان توسط این پورت دستگاه هایی را درخارج کنترل کرد که دوستان بزرگوار دراین زمینه بیشتر کمکتان خواهند کرد. 038

[تصویر:  Robotic09-03-3_s.jpg]

[تصویر:  e3oi_dsaf.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۶:۲۲:۵۵، توسط رسول.)
۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۶:۱۷:۵۶
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, EBKA
dreamvbfox آفلاین
برنامه نویس روانی
***

ارسال‌ها: 430
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷

تشکرها : 236
( 1244 تشکر در 364 ارسال )
ارسال: #3
RE: ارتباط با پورت پرینتر
(۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۵۷:۴۴)ebka نوشته است: سلام..
من میخوام میکرو رو به پورت پرینتر وصل کنم
فقط صفر و یک از پورت lpt میخوام...
یهنی بیام و یه صفحه توی کامپیوتر طراحی کنم..که بشه 25 تا پایه پورت رو روشن و خاموش کرد....

سلام
تو كامپوتر وقتي ميخواي ديتا بفرستي يا بگيري ميتوني به 8 تا پايه دسترسي داشته باشي (8 بيت به صورت همزمان(پورت LPT)) !!!

حالا برنامه داخل كامپيوتر رو مي خواي با چه زباني بنويسي؟‌
فك كنم تو C#.net‌بشه همه پايه ها رو كنترل كرد !‌من خودم با C#.net يه برنامه نوشتم كه با پورت كار كنه( داداشم مي خواست) باهاش تونستم Dtr و Rts رو كنترل كنم و ...
اگه خواستي بگو بهت سورس بدم !‌
با ويبي هم اين كارا كردم !!!
اما C#.net مثل هميشه ويبي رو ميزاره تو جيبش

موفق باشيد

Biggrin Use Google instead of asking stupid questions Biggrin

CMC Automation System

آموزش زبان c++


۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۶:۳۷:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع
****

ارسال‌ها: 1,108
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1654
( 2789 تشکر در 989 ارسال )
ارسال: #4
RE: ارتباط با پورت پرینتر
سلام..
نرم افزاری میخوام که بشه کنترل کرد...
یعنی مثلا 23 تا ایکون داشته باشه , بشه صفرو یک کرد..
راستش من یه مدار دارم که میشه همزمان 14 تا دستگاه رو از راه دور به مسافت 100 متر کنترل کرد...
من یه کیپد دارم که با فشار کلید 1 دستگاه 1 کار میکنه و میشه روشن و خاموشش کرد...
اگه بخوام این کار رو با لپ تاپم انجام بدم چی کار کنم؟؟؟
مهم نیست که با چه پورتی بشه کنترلش کرد ...فقط برنامهای یا نرم افزاری که کار کلید ها رو برام بکنه...
ebka021

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من


وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید



۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۹:۲۳:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
t3r!p3000 آفلاین
         
*****

ارسال‌ها: 5,208
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۵

تشکرها : 34447
( 17327 تشکر در 5303 ارسال )
ارسال: #5
RE: ارتباط با پورت پرینتر
ابکا جون اینی که میگی وجود داره !

من قبلا داشتمش!

مربوط به پورت پرینتر هم بودش و می شد به جز اون پایه های زمین همه پایه ها رو صفر و یک کرد !

یکم بگردیش پیدا می کنی !

حیف که همه نرم افزارهام پاک شدش وگرنه آپ می کردمش !!
۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۹:۳۲:۴۸
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع
****

ارسال‌ها: 1,108
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1654
( 2789 تشکر در 989 ارسال )
ارسال: #6
RE: ارتباط با پورت پرینتر
ممنونم..
حالا به نظرت اگه من بخوام به میکرو دستور بدم با کامپیوتر چی کار کنم؟؟
یعنی میخوام tx و rx میکرو رو وصل کنم به یه پورتی و دستور بدم بهش...
عدد بدم یا عدد دریافت کنم!!!!

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من


وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید



۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۲۰:۵۶:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
t3r!p3000 آفلاین
         
*****

ارسال‌ها: 5,208
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۵

تشکرها : 34447
( 17327 تشکر در 5303 ارسال )
ارسال: #7
RE: ارتباط با پورت پرینتر
پورت سریال به نظر من گزینه خوبیه !!

ارسال و دریافت تو میکروش که خیلی راحته !

پایه هم کم مصرف میشه !!!!

مسافت بیشتری رو هم می تونه باشه !!!!

ولی به جای عدد پیشنهاد می کنم رشته بگیری و دریافت کنی !!!!!

نویزش کمتره !!!

البته تو فواصل طولانی و یا استفاده از ماژول های بیسیم مناسبتره !!!
۱۳-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۰۱:۰۰
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع
****

ارسال‌ها: 1,108
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1654
( 2789 تشکر در 989 ارسال )
ارسال: #8
RE: ارتباط با پورت پرینتر
به چه صورت من باید اتصال بدم....پورت سریالو به میکرو...
لپ تاپ من پورت سریال نداره ...
با usb یا پرینتر نمیشه؟؟
برنامه نویسیش به چه صورته....؟؟؟ برای کامپیوتر با چی بنویسم...؟ با ویژوال بیسیک میشه نوشت؟؟

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من


وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید



۱۳-فروردین-۱۳۸۹, ۰۷:۵۴:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hadii غایب
قند عسل
***

ارسال‌ها: 255
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۸

تشکرها : 871
( 3246 تشکر در 690 ارسال )
ارسال: #9
RE: ارتباط با پورت پرینتر
نقل قول: به چه صورت من باید اتصال بدم....پورت سریالو به میکرو...
خب همون پایه های RX و TX رو که خودت گفتی رو به یه آیسی MAX232 وصل میکنی که سطح ولتاژرو به سطح استاندارد TTL تبدیل کنی، بعد از max232 حروجی میگیری و به میکرو وصل میکنی.

نقل قول: لپ تاپ من پورت سریال نداره ...
میتونی از یه مبدل usb به سریال استفاده کنی

نقل قول: با usb یا پرینتر نمیشه؟؟
USB رو نمیدونم ولی LPT میشه

نقل قول: برنامه نویسیش به چه صورته....؟؟؟
میکرو یا کامپیوتر؟ اگه منظورت میکرو باشه که راحته، اگر هم منظورت کامپیوتره بستگی داره با برنامه ای که انتخاب میکنی چقد آشنایی داشته باشی

نقل قول: برای کامپیوتر با چی بنویسم...؟ با ویژوال بیسیک میشه نوشت؟؟
به نظر من ویژوال راحته، البته من فقط یه کمی با ویژوال آشنایی دارم و از بقیه هیچی بلد نیستم ولی میدونم که با ویژوال میشه نوشت

خدا حافظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۵۳:۰۹، توسط hadii.)
۱۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۵۲:۱۴
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, رسول, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع
****

ارسال‌ها: 1,108
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1654
( 2789 تشکر در 989 ارسال )
ارسال: #10
RE: ارتباط با پورت پرینتر
میشه در مورد ویژول یه کم توضیح بدین؟؟

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من


وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید



۱۶-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۳۴:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 4,034
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 4993
( 9658 تشکر در 2898 ارسال )
ارسال: #11
RE: ارتباط با پورت پرینتر
این یه مثال ساده برای کار با پورت پرینتر هست که تو دلفی نوشتم
که از Inp32 استفاده کردم
این dll 2 تا تابع داره برای خواندن و نوشتن

کد:
function Inp32(wAddr: word): byte; stdcall; external 'inpout32.dll';
function Out32(wAddr: word; bOut: byte): byte; stdcall; external 'inpout32.dll';
هم میتونین اطلاعات رو به صورت byte بفرستین هم میتونین با استفاده از تابع BinToByte به صورت 0 و 1 اطلاعات رو به پورت بفرستین

سورس کد به زبان دلفی می باشد


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   inp32.rar (اندازه: 19.37 KB / تعداد دفعات دریافت: 52)

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۷-فروردین-۱۳۸۹, ۰۹:۲۴:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : EBKA, t3r!p3000


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط avr با plc از طریق profibus nex2004 5 2,900 ۰۳-مهر-۱۳۹۵, ۰۳:۱۶:۰۸
آخرین ارسال: jalil2008
  مشكل با پورت سريال در متلب leila.66 8 4,717 ۱۲-شهریور-۱۳۹۵, ۲۰:۳۹:۳۴
آخرین ارسال: 36taregh
  ارتباط دو طرفه با فرستنده nrf24 sniper-70 0 405 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۱۶:۴۸
آخرین ارسال: sniper-70
Question مشکل با ارتباط spi miladd72 1 323 ۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۱۷:۵۳
آخرین ارسال: sharin
  هنگ کردن میکرو در ارتباط سریال nex 0 373 ۲۴-خرداد-۱۳۹۵, ۲۳:۱۰:۱۰
آخرین ارسال: nex
  [سوال] ارتباط میکرو با ماژول ESP8266 ghostrider 6 787 ۱۸-خرداد-۱۳۹۵, ۱۴:۴۶:۵۹
آخرین ارسال: alifarmani7
  مشکل ارتباط میکرو با ماژول sim908 saba7darya 15 1,941 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۰:۱۸:۰۵
آخرین ارسال: sharin
  برنامه راه اندازی رله از طریق پورت شبکه (enc28j60) haisam 15 4,203 ۱۷-فروردین-۱۳۹۵, ۱۷:۱۲:۴۱
آخرین ارسال: parsgroup
Exclamation ارتباط سريال بين دو ميكرو و نمايش روي lcd با codevision ali313 12 13,092 ۲۷-آذر-۱۳۹۴, ۱۳:۳۷:۰۵
آخرین ارسال: r.ashrafip
  [آموزشی] مشکل در ارتباط سریال mohamadgmail 5 556 ۲۷-آذر-۱۳۹۴, ۰۲:۴۹:۳۱
آخرین ارسال: r0b0

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS