امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط با پورت پرینتر
نویسنده پیام
EBKA آفلاین
مخترع و همکار علمی سایت
*****

ارسال‌ها: 1,105
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1654
( 2781 تشکر در 977 ارسال )
ارسال: #1
ارتباط با پورت پرینتر
سلام..
من میخوام میکرو رو به پورت پرینتر وصل کنم
فقط صفر و یک از پورت lpt میخوام...
یهنی بیام و یه صفحه توی کامپیوتر طراحی کنم..که بشه 25 تا پایه پورت رو روشن و خاموش کرد....

ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد Heartکمی فکر کنیم.....

259-734

وبلاگ من

وب سایت من

آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید



۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۵۷:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رسول غایب
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,446
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۸

تشکرها : 13912
( 19181 تشکر در 5653 ارسال )
ارسال: #2
RE: ارتباط با پورت پرینتر
البته نمی توان از کل 25 پایش استفاده کرد چون GND وغیره نمی تونه خروجی باشه برای اینکه اونا ثابتند(شاید توسط نرم افزاری بتوان تمام پایه ها را تبدیل به خروجی کرد)!
اما برای پایه های قابل استفاده میشه نرم افزاری درست کرد که بتوان توسط این پورت دستگاه هایی را درخارج کنترل کرد که دوستان بزرگوار دراین زمینه بیشتر کمکتان خواهند کرد. 038

[تصویر:  Robotic09-03-3_s.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۶:۲۲:۵۵، توسط رسول.)
۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۶:۱۷:۵۶
ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, EBKA
dreamvbfox آفلاین
برنامه نویس روانی
***

ارسال‌ها: 430
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷

تشکرها : 236
( 1240 تشکر در 363 ارسال )
ارسال: #3
RE: ارتباط با پورت پرینتر
(۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۵۷:۴۴)ebka نوشته است: سلام..
من میخوام میکرو رو به پورت پرینتر وصل کنم
فقط صفر و یک از پورت lpt میخوام...
یهنی بیام و یه صفحه توی کامپیوتر طراحی کنم..که بشه 25 تا پایه پورت رو روشن و خاموش کرد....

سلام
تو كامپوتر وقتي ميخواي ديتا بفرستي يا بگيري ميتوني به 8 تا پايه دسترسي داشته باشي (8 بيت به صورت همزمان(پورت LPT)) !!!

حالا برنامه داخل كامپيوتر رو مي خواي با چه زباني بنويسي؟‌
فك كنم تو C#.net‌بشه همه پايه ها رو كنترل كرد !‌من خودم با C#.net يه برنامه نوشتم كه با پورت كار كنه( داداشم مي خواست) باهاش تونستم Dtr و Rts رو كنترل كنم و ...
اگه خواستي بگو بهت سورس بدم !‌
با ويبي هم اين كارا كردم !!!
اما C#.net مثل هميشه ويبي رو ميزاره تو جيبش

موفق باشيد

Biggrin Use Google instead of asking stupid questions Biggrin

CMC Automation System

آموزش زبان c++


۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۶:۳۷:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع و همکار علمی سایت
*****

ارسال‌ها: 1,105
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1654
( 2781 تشکر در 977 ارسال )
ارسال: #4
RE: ارتباط با پورت پرینتر
سلام..
نرم افزاری میخوام که بشه کنترل کرد...
یعنی مثلا 23 تا ایکون داشته باشه , بشه صفرو یک کرد..
راستش من یه مدار دارم که میشه همزمان 14 تا دستگاه رو از راه دور به مسافت 100 متر کنترل کرد...
من یه کیپد دارم که با فشار کلید 1 دستگاه 1 کار میکنه و میشه روشن و خاموشش کرد...
اگه بخوام این کار رو با لپ تاپم انجام بدم چی کار کنم؟؟؟
مهم نیست که با چه پورتی بشه کنترلش کرد ...فقط برنامهای یا نرم افزاری که کار کلید ها رو برام بکنه...
ebka021

ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد Heartکمی فکر کنیم.....

259-734

وبلاگ من

وب سایت من

آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید



۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۹:۲۳:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
t3r!p3000 آفلاین
         
*****

ارسال‌ها: 5,208
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۵

تشکرها : 34444
( 17286 تشکر در 5279 ارسال )
ارسال: #5
RE: ارتباط با پورت پرینتر
ابکا جون اینی که میگی وجود داره !

من قبلا داشتمش!

مربوط به پورت پرینتر هم بودش و می شد به جز اون پایه های زمین همه پایه ها رو صفر و یک کرد !

یکم بگردیش پیدا می کنی !

حیف که همه نرم افزارهام پاک شدش وگرنه آپ می کردمش !!
۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۹:۳۲:۴۸
ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع و همکار علمی سایت
*****

ارسال‌ها: 1,105
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1654
( 2781 تشکر در 977 ارسال )
ارسال: #6
RE: ارتباط با پورت پرینتر
ممنونم..
حالا به نظرت اگه من بخوام به میکرو دستور بدم با کامپیوتر چی کار کنم؟؟
یعنی میخوام tx و rx میکرو رو وصل کنم به یه پورتی و دستور بدم بهش...
عدد بدم یا عدد دریافت کنم!!!!

ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد Heartکمی فکر کنیم.....

259-734

وبلاگ من

وب سایت من

آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید



۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۲۰:۵۶:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
t3r!p3000 آفلاین
         
*****

ارسال‌ها: 5,208
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۵

تشکرها : 34444
( 17286 تشکر در 5279 ارسال )
ارسال: #7
RE: ارتباط با پورت پرینتر
پورت سریال به نظر من گزینه خوبیه !!

ارسال و دریافت تو میکروش که خیلی راحته !

پایه هم کم مصرف میشه !!!!

مسافت بیشتری رو هم می تونه باشه !!!!

ولی به جای عدد پیشنهاد می کنم رشته بگیری و دریافت کنی !!!!!

نویزش کمتره !!!

البته تو فواصل طولانی و یا استفاده از ماژول های بیسیم مناسبتره !!!
۱۳-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۰۱:۰۰
ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع و همکار علمی سایت
*****

ارسال‌ها: 1,105
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1654
( 2781 تشکر در 977 ارسال )
ارسال: #8
RE: ارتباط با پورت پرینتر
به چه صورت من باید اتصال بدم....پورت سریالو به میکرو...
لپ تاپ من پورت سریال نداره ...
با usb یا پرینتر نمیشه؟؟
برنامه نویسیش به چه صورته....؟؟؟ برای کامپیوتر با چی بنویسم...؟ با ویژوال بیسیک میشه نوشت؟؟

ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد Heartکمی فکر کنیم.....

259-734

وبلاگ من

وب سایت من

آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید



۱۳-فروردین-۱۳۸۹, ۰۷:۵۴:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
hadii غایب
قند عسل
***

ارسال‌ها: 255
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۸

تشکرها : 871
( 3246 تشکر در 685 ارسال )
ارسال: #9
RE: ارتباط با پورت پرینتر
نقل قول: به چه صورت من باید اتصال بدم....پورت سریالو به میکرو...
خب همون پایه های RX و TX رو که خودت گفتی رو به یه آیسی MAX232 وصل میکنی که سطح ولتاژرو به سطح استاندارد TTL تبدیل کنی، بعد از max232 حروجی میگیری و به میکرو وصل میکنی.

نقل قول: لپ تاپ من پورت سریال نداره ...
میتونی از یه مبدل usb به سریال استفاده کنی

نقل قول: با usb یا پرینتر نمیشه؟؟
USB رو نمیدونم ولی LPT میشه

نقل قول: برنامه نویسیش به چه صورته....؟؟؟
میکرو یا کامپیوتر؟ اگه منظورت میکرو باشه که راحته، اگر هم منظورت کامپیوتره بستگی داره با برنامه ای که انتخاب میکنی چقد آشنایی داشته باشی

نقل قول: برای کامپیوتر با چی بنویسم...؟ با ویژوال بیسیک میشه نوشت؟؟
به نظر من ویژوال راحته، البته من فقط یه کمی با ویژوال آشنایی دارم و از بقیه هیچی بلد نیستم ولی میدونم که با ویژوال میشه نوشت

خدا حافظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۵۳:۰۹، توسط hadii.)
۱۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۵۲:۱۴
ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, رسول, EBKA
EBKA آفلاین
مخترع و همکار علمی سایت
*****

ارسال‌ها: 1,105
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1654
( 2781 تشکر در 977 ارسال )
ارسال: #10
RE: ارتباط با پورت پرینتر
میشه در مورد ویژول یه کم توضیح بدین؟؟

ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد Heartکمی فکر کنیم.....

259-734

وبلاگ من

وب سایت من

آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید



۱۶-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۳۴:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,982
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 4934
( 9547 تشکر در 2841 ارسال )
ارسال: #11
RE: ارتباط با پورت پرینتر
این یه مثال ساده برای کار با پورت پرینتر هست که تو دلفی نوشتم
که از Inp32 استفاده کردم
این dll 2 تا تابع داره برای خواندن و نوشتن

کد:
function Inp32(wAddr: word): byte; stdcall; external 'inpout32.dll';
function Out32(wAddr: word; bOut: byte): byte; stdcall; external 'inpout32.dll';
هم میتونین اطلاعات رو به صورت byte بفرستین هم میتونین با استفاده از تابع BinToByte به صورت 0 و 1 اطلاعات رو به پورت بفرستین

سورس کد به زبان دلفی می باشد


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   inp32.rar (اندازه: 19.37 KB / تعداد دفعات دریافت: 52)

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۷-فروردین-۱۳۸۹, ۰۹:۲۴:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : EBKA, t3r!p3000


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] نحوه ی برقراری ارتباط بین 2میکرو mahdifaraji 33 808 ۱۷-تير-۱۳۹۴, ۱۸:۲۱:۴۰
آخرین ارسال: mahdifaraji
  ارتباط میکرو با ماژول RLM100 UHF RFID ebramloder 0 169 ۰۱-تير-۱۳۹۴, ۰۱:۰۳:۳۰
آخرین ارسال: ebramloder
Sad [سوال] اتصال کامپیوتر به میکرو از طریق پورت سریال Monje 11 1,094 ۱۱-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۲۷:۰۷
آخرین ارسال: alira725
  برنامه راه اندازی رله از طریق پورت شبکه (enc28j60) haisam 14 1,827 ۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۲۰:۱۹:۳۳
آخرین ارسال: mhpc2009
  [سوال] ارتباط بین میکرو و "پرینتر حرارتی" علیدلی 0 190 ۲۶-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۰:۰۸:۴۵
آخرین ارسال: علیدلی
  GSM و ارتباط آن با AVR alhm 11 6,248 ۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۰:۴۷:۲۸
آخرین ارسال: فرناازی
  مشکل در ارتباط بیسیم با پروتکل USART cortex-m3 3 373 ۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۹:۰۳:۳۷
آخرین ارسال: cortex-m3
  ارتباط این ایسی با میکرو parsegade 0 234 ۰۳-فروردین-۱۳۹۴, ۱۲:۱۶:۴۸
آخرین ارسال: parsegade
  مشکل ارتباط میکرو با ماژول sim908 saba7darya 4 510 ۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۰۲:۲۳:۴۳
آخرین ارسال: alielectronx
  مشکل در ارتباط rs232 parsegade 13 761 ۲۲-بهمن-۱۳۹۳, ۱۲:۱۵:۳۱
آخرین ارسال: r0b0

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS