ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرعت اجرای دستورات
نویسنده پیام
aleas آفلاین
کاربر فعال بخش آزاد
****

ارسال ها: 662
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 2668
( 2471 تشکر در 1148 ارسال )
ارسال: #1
سرعت اجرای دستورات
سلام خسته نباشید در ویژوال بیسیک میشه سرعت اجرای دستوراتو کم کرد مثلا اگر در vb6 هر دستور یا یه خط کد هر ثانیه یه بار اجرا میشه کاری کنیم هر دوثانیه یه بار اجرا بشه
اخه من برنامه ای که نوشتم فشار زیادی رو برنامه میاره یعنی دستورات سنگینی هستن باید سرعت اجرا کم باشه که هنگ نکنه

گر بر سر نفس خود امیری، مردی
بر کور و کر، ار نکته نگیری، مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری، مردی
۱۹-دي-۱۳۸۹ ۲۲:۲۵:۲۸
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك
*****

ارسال ها: 2,373
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۵

تشکرها : 1690
( 3811 تشکر در 1320 ارسال )
ارسال: #2
RE: سرعت اجرای دستورات
دوست عزيز

اين سوالي كه پرسيديد غير منطقي هست اما اگه مشكلتون رو واضح توضيح بديد حتما مي شه كمكتون كرد.

احمدي نژاد بدون روتوش!!!
آغازی برای کرک
کرک قفل تلفنی
کارگاه آموزش کرک
دانلود ابزارهای کرک
استفاده از IDA‌ براي آنپك كردن يك برنامه "حرف نشنو"!
سورس ويروس، كرم ،‌تروجان
۲۰-دي-۱۳۸۹ ۰۷:۳۰:۰۸
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : aleas, mahdi321
mohamadpk آفلاین
آخر فروم باز
***

ارسال ها: 342
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۷

تشکرها : 726
( 660 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #3
RE: سرعت اجرای دستورات
مهدی جان. استاد. فکر کنم این احتیاج به تابع doevent داره.

آقای aleas عزیزم.
اگر توی for یا هر حلقه دیگه ای doevent رو بزاری هنگ نمی کنه دیگه.

بعدم سرعت دستورات تو vb به میزان خیلی زیاد کم هست شما کم تر کنی میشه انسان.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-دي-۱۳۸۹ ۰۸:۲۷:۳۱، توسط mohamadpk.)
۲۰-دي-۱۳۸۹ ۰۸:۲۶:۳۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : salehjg, aleas, mahdi321
aleas آفلاین
کاربر فعال بخش آزاد
****

ارسال ها: 662
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 2668
( 2471 تشکر در 1148 ارسال )
ارسال: #4
RE: سرعت اجرای دستورات
خب به نظرتون چکار کنم چون دستوراتم سنگین هستن مثلا مرطب باکدهای سایت ها پشت سرهم سر کار داره چکار کنم که هنگ میکنه چندلحظه صفحه کاملا سفید میشه و نمیشه پنجره رو تکون داد و بعد چند لحظه درست میشه چکار کنم؟بعضی اوقات هم صفحه سفید نمیشه ولی نمیشه تکونش داد پنجره رو

گر بر سر نفس خود امیری، مردی
بر کور و کر، ار نکته نگیری، مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری، مردی
۲۰-دي-۱۳۸۹ ۱۰:۴۹:۲۲
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال ها: 1,194
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۵

تشکرها : 4767
( 2438 تشکر در 745 ارسال )
ارسال: #5
RE: سرعت اجرای دستورات
سلام
میتونی توی دستوراتت وقفه ایجاد کنی.
اما با این توضیحاتی که دادی اگر سورستو قرار بدی بهتر میشه کمکت کرد

Object Browser یک ابزار تولید سورس کد برای ویبی
ارتباط با بانک های اطلاعاتی با LINQ to SQL
۲۰-دي-۱۳۸۹ ۱۴:۵۰:۳۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : salehjg, aleas, mahdi321
aleas آفلاین
کاربر فعال بخش آزاد
****

ارسال ها: 662
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 2668
( 2471 تشکر در 1148 ارسال )
ارسال: #6
RE: سرعت اجرای دستورات
دوست عزیز ببخشید ولی نمیتونم تمام سورسو بزارم مثلا یه قسمت از سورس اینه
کد PHP:
Set rss CreateObject("msxml2.domdocument")
    
rss.async False
    rss
.Load ("http://www.news110.ir/?feed=rss")
    
List1.Clear
    Me
.Refresh
    Set myItem 
rss.getElementsByTagName("item")
    
    For 
0 To myItem.length 1
       List1
.AddItem myItem(i).getElementsByTagName("link").Item(0).firstChild.nodeValue
    
    Next i 
خب حالا همین قسمت از کدو اجرا کنین میبینین چند لحظه هنگ میکنه بعد درست میشه حالا من از این کد با ادرس های متفاوت 10 بار استفاده کردم این کدو چکار کنم که اینطور نشه؟
ضمنن از تابع تابع doevent استفاده کردم ولی بازم تفاوتی نداشت

گر بر سر نفس خود امیری، مردی
بر کور و کر، ار نکته نگیری، مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری، مردی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-دي-۱۳۸۹ ۱۶:۲۳:۵۸، توسط aleas.)
۲۰-دي-۱۳۸۹ ۱۶:۲۲:۴۳
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال ها: 2,201
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۴

تشکرها : 932
( 2600 تشکر در 1119 ارسال )
ارسال: #7
RE: سرعت اجرای دستورات
کل تاخیر شما به خاطر این خطه:
کد:
rss.Load ("http://www.news110.ir/?feed=rss")
و اونم به خاطر این که تابع تا جوابشو از اینترنت نگیره کنترل رو به برنامه بر نمیگردونه.
یه راه حلش Multithreading هسته. که سخته!

میزان رای دشمن است!
[تصویر: cff100.png]
۲۰-دي-۱۳۸۹ ۱۷:۱۷:۴۸
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : aleas, mahdi321
aleas آفلاین
کاربر فعال بخش آزاد
****

ارسال ها: 662
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 2668
( 2471 تشکر در 1148 ارسال )
ارسال: #8
RE: سرعت اجرای دستورات
خب میشه خودتون این راهی که میگین رو کدی دادم انجام بدی بعد کدو بهم بدین؟

گر بر سر نفس خود امیری، مردی
بر کور و کر، ار نکته نگیری، مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری، مردی
۲۰-دي-۱۳۸۹ ۱۷:۴۰:۲۴
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
mohamadpk آفلاین
آخر فروم باز
***

ارسال ها: 342
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۷

تشکرها : 726
( 660 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #9
RE: سرعت اجرای دستورات
چند نخی تو vb سخته.اگر می خوای هر برنامه ای بنویسی وقتی از mshtml استفاده می کنی یا اگر کامپوننتی استفاده می کنی که از mshtml استفاده می کنه همیشه مشگل هنگ کردن باهات هست. البته راهی که می تونه بهت کمک کنه . update کردن mshtml.dll هست که با نصب internet explorer جدید بهتر میشه. از msnet یا winsock استفاده کن به این مشگلات نمی خوری.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن
۲۰-دي-۱۳۸۹ ۱۸:۴۱:۲۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : aleas, mahdi321
aleas آفلاین
کاربر فعال بخش آزاد
****

ارسال ها: 662
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 2668
( 2471 تشکر در 1148 ارسال )
ارسال: #10
RE: سرعت اجرای دستورات
ببخشید میشه بگین منظورتون از mshtml چی؟منظورتون همون اینترنت اکسپلولر هسته؟
چطوری میتونم اپدیتش کنم؟
وضمنن من اینترنت اکسپلولر 9 استفاده میکنم ویژوال ieframe.dll رو نمیشناسه ولی در اینترنت اکسپلولر7 استفاده میکنم با برنامه ای که از نت دانلود کردم مشکل شناسایی رو حل میکنم ولی در اینترنت اکسپلولر 9جواب نمیده
خب الان راهی دگه برای مشکل من نیسته ؟
ضمنن من همیشه از WebBrowser چون راهت ترم !!!!!
وفکر نکنم این کدی گفتم از این کدی شما گفتین استفاده کنه؟
شما کد که بتونم لینک های موجود اراس اس رو بهم بده داری که هنگ نکنه؟

گر بر سر نفس خود امیری، مردی
بر کور و کر، ار نکته نگیری، مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری، مردی
۲۰-دي-۱۳۸۹ ۱۸:۵۸:۵۱
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک
*****

ارسال ها: 2,369
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۴

تشکرها : 1306
( 3647 تشکر در 1114 ارسال )
ارسال: #11
RE: سرعت اجرای دستورات
(۲۰-دي-۱۳۸۹ ۱۷:۱۷:۴۸)ajlajlajl نوشته شده توسط:  کل تاخیر شما به خاطر این خطه:
کد:
rss.Load ("http://www.news110.ir/?feed=rss")
و اونم به خاطر این که تابع تا جوابشو از اینترنت نگیره کنترل رو به برنامه بر نمیگردونه.
یه راه حلش Multithreading هسته. که سخته!

سلام.
فکر نمیکنم تو ویبی عملی باشه. یا شاید من نتونستم پیادش کنم. ولی قبلا رو مالتی ترد تو ویبی کار میکردم. ویبی ارور میداد و بسته میشد.
۲۱-دي-۱۳۸۹ ۰۱:۰۲:۴۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : aleas, mahdi321
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ويروسي براي كاهش سرعت اينترنت rap0661 10 2,279 ۲۶-مرداد-۱۳۹۳ ۱۶:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: Vb6Moderator
Question [سوال] اجرای فرم با button روی شیت اکسل در VBA eppagh 6 377 ۱-مرداد-۱۳۹۳ ۱۴:۲۴:۳۸
آخرین ارسال: eppagh
  نیاز به دستور برای اجرای چکر برنامه Proxifier از طریق cmd hamidsystem 4 418 ۸-فروردين-۱۳۹۳ ۱۵:۱۳:۰۱
آخرین ارسال: hamidsystem
  راهنمایی برای اجرای دستورات پشت سر هم Rain_Saeid 2 665 ۱۰-خرداد-۱۳۹۲ ۱۱:۴۰:۴۲
آخرین ارسال: Rain_Saeid
  [سوال] اجرا نشدن دستورات هندل کردن خطا در محیط IDE وی بی flush 6 1,327 ۵-اسفند-۱۳۹۱ ۲۰:۴۹:۳۵
آخرین ارسال: Payman62
  نحوه اطلاع از اجرای یک برنامه در ویندوز ترانسپورتر 18 2,231 ۲۲-آبان-۱۳۹۱ ۰۹:۰۲:۳۸
آخرین ارسال: lord_viper
  دستورات داس در ویبی sheveda 9 2,687 ۱۲-آبان-۱۳۹۱ ۲۱:۵۲:۳۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
  حذف شدن دستورات درون سورس wave2 5 1,005 ۲۳-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: Payman62
  [سوال] رسم shape هنگام اجرای برنامه behzady 1 827 ۳-خرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۱۰:۳۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  عدم اجرای بعضی ار توابع در sql sahand87 6 1,301 ۲۶-بهمن-۱۳۹۰ ۱۳:۲۵:۱۲
آخرین ارسال: sahand87

پرش به انجمن: