امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرعت اجرای دستورات
نویسنده پیام
aleas آفلاین
کاربر فعال بخش آزاد
****

ارسال ها: 865
1
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 2903
( 2570 تشکر در 1204 ارسال )
ارسال: #1
سرعت اجرای دستورات
سلام خسته نباشید در ویژوال بیسیک میشه سرعت اجرای دستوراتو کم کرد مثلا اگر در vb6 هر دستور یا یه خط کد هر ثانیه یه بار اجرا میشه کاری کنیم هر دوثانیه یه بار اجرا بشه
اخه من برنامه ای که نوشتم فشار زیادی رو برنامه میاره یعنی دستورات سنگینی هستن باید سرعت اجرا کم باشه که هنگ نکنه

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۱۹-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۲۵:۲۸
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك
*****

ارسال ها: 2,386
0
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۵

تشکرها : 1720
( 3861 تشکر در 1333 ارسال )
ارسال: #2
RE: سرعت اجرای دستورات
دوست عزيز

اين سوالي كه پرسيديد غير منطقي هست اما اگه مشكلتون رو واضح توضيح بديد حتما مي شه كمكتون كرد.

احمدي نژاد بدون روتوش!!!
آغازی برای کرک
کرک قفل تلفنی
کارگاه آموزش کرک
دانلود ابزارهای کرک
استفاده از IDA‌ براي آنپك كردن يك برنامه "حرف نشنو"!
سورس ويروس، كرم ،‌تروجان
۲۰-دى-۱۳۸۹, ۰۸:۳۰:۰۸
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : aleas, mahdi321
mohamadpk آفلاین
آخر فروم باز
***

ارسال ها: 342
0
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۷

تشکرها : 726
( 660 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #3
RE: سرعت اجرای دستورات
مهدی جان. استاد. فکر کنم این احتیاج به تابع doevent داره.

آقای aleas عزیزم.
اگر توی for یا هر حلقه دیگه ای doevent رو بزاری هنگ نمی کنه دیگه.

بعدم سرعت دستورات تو vb به میزان خیلی زیاد کم هست شما کم تر کنی میشه انسان.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن


(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-دى-۱۳۸۹, ۰۹:۲۷:۳۱ {2}، توسط mohamadpk.)
۲۰-دى-۱۳۸۹, ۰۹:۲۶:۳۹
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : salehjg, aleas, mahdi321
aleas آفلاین
کاربر فعال بخش آزاد
****

ارسال ها: 865
1
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 2903
( 2570 تشکر در 1204 ارسال )
ارسال: #4
RE: سرعت اجرای دستورات
خب به نظرتون چکار کنم چون دستوراتم سنگین هستن مثلا مرطب باکدهای سایت ها پشت سرهم سر کار داره چکار کنم که هنگ میکنه چندلحظه صفحه کاملا سفید میشه و نمیشه پنجره رو تکون داد و بعد چند لحظه درست میشه چکار کنم؟بعضی اوقات هم صفحه سفید نمیشه ولی نمیشه تکونش داد پنجره رو

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۱:۴۹:۲۲
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال ها: 1,194
0
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۵

تشکرها : 4767
( 2449 تشکر در 744 ارسال )
ارسال: #5
RE: سرعت اجرای دستورات
سلام
میتونی توی دستوراتت وقفه ایجاد کنی.
اما با این توضیحاتی که دادی اگر سورستو قرار بدی بهتر میشه کمکت کرد

Object Browser یک ابزار تولید سورس کد برای ویبی
ارتباط با بانک های اطلاعاتی با LINQ to SQL
۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۵:۵۰:۳۴
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : salehjg, aleas, mahdi321
aleas آفلاین
کاربر فعال بخش آزاد
****

ارسال ها: 865
1
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 2903
( 2570 تشکر در 1204 ارسال )
ارسال: #6
RE: سرعت اجرای دستورات
دوست عزیز ببخشید ولی نمیتونم تمام سورسو بزارم مثلا یه قسمت از سورس اینه
کد PHP:
Set rss CreateObject("msxml2.domdocument")
    
rss.async False
    rss
.Load ("http://www.news110.ir/?feed=rss")
    
List1.Clear
    Me
.Refresh
    Set myItem 
rss.getElementsByTagName("item")
    
    For 
0 To myItem.length 1
       List1
.AddItem myItem(i).getElementsByTagName("link").Item(0).firstChild.nodeValue
    
    Next i 
خب حالا همین قسمت از کدو اجرا کنین میبینین چند لحظه هنگ میکنه بعد درست میشه حالا من از این کد با ادرس های متفاوت 10 بار استفاده کردم این کدو چکار کنم که اینطور نشه؟
ضمنن از تابع تابع doevent استفاده کردم ولی بازم تفاوتی نداشت

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۷:۲۳:۵۸ {2}، توسط aleas.)
۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۷:۲۲:۴۳
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال ها: 2,205
0
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۴

تشکرها : 932
( 2608 تشکر در 1123 ارسال )
ارسال: #7
RE: سرعت اجرای دستورات
کل تاخیر شما به خاطر این خطه:
کد:
rss.Load ("http://www.news110.ir/?feed=rss")
و اونم به خاطر این که تابع تا جوابشو از اینترنت نگیره کنترل رو به برنامه بر نمیگردونه.
یه راه حلش Multithreading هسته. که سخته!

میزان رای دشمن است!
[تصویر: cff100.png]
۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۸:۱۷:۴۸
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : aleas, mahdi321
aleas آفلاین
کاربر فعال بخش آزاد
****

ارسال ها: 865
1
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 2903
( 2570 تشکر در 1204 ارسال )
ارسال: #8
RE: سرعت اجرای دستورات
خب میشه خودتون این راهی که میگین رو کدی دادم انجام بدی بعد کدو بهم بدین؟

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۸:۴۰:۲۴
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
mohamadpk آفلاین
آخر فروم باز
***

ارسال ها: 342
0
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۷

تشکرها : 726
( 660 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #9
RE: سرعت اجرای دستورات
چند نخی تو vb سخته.اگر می خوای هر برنامه ای بنویسی وقتی از mshtml استفاده می کنی یا اگر کامپوننتی استفاده می کنی که از mshtml استفاده می کنه همیشه مشگل هنگ کردن باهات هست. البته راهی که می تونه بهت کمک کنه . update کردن mshtml.dll هست که با نصب internet explorer جدید بهتر میشه. از msnet یا winsock استفاده کن به این مشگلات نمی خوری.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن


۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۹:۴۱:۲۴
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : aleas, mahdi321
aleas آفلاین
کاربر فعال بخش آزاد
****

ارسال ها: 865
1
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 2903
( 2570 تشکر در 1204 ارسال )
ارسال: #10
RE: سرعت اجرای دستورات
ببخشید میشه بگین منظورتون از mshtml چی؟منظورتون همون اینترنت اکسپلولر هسته؟
چطوری میتونم اپدیتش کنم؟
وضمنن من اینترنت اکسپلولر 9 استفاده میکنم ویژوال ieframe.dll رو نمیشناسه ولی در اینترنت اکسپلولر7 استفاده میکنم با برنامه ای که از نت دانلود کردم مشکل شناسایی رو حل میکنم ولی در اینترنت اکسپلولر 9جواب نمیده
خب الان راهی دگه برای مشکل من نیسته ؟
ضمنن من همیشه از WebBrowser چون راهت ترم !!!!!
وفکر نکنم این کدی گفتم از این کدی شما گفتین استفاده کنه؟
شما کد که بتونم لینک های موجود اراس اس رو بهم بده داری که هنگ نکنه؟

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۹:۵۸:۵۱
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک
*****

ارسال ها: 2,373
0
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۴

تشکرها : 1306
( 3650 تشکر در 1115 ارسال )
ارسال: #11
RE: سرعت اجرای دستورات
(۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۸:۱۷:۴۸)ajlajlajl نوشته شده توسط: کل تاخیر شما به خاطر این خطه:
کد:
rss.Load ("http://www.news110.ir/?feed=rss")
و اونم به خاطر این که تابع تا جوابشو از اینترنت نگیره کنترل رو به برنامه بر نمیگردونه.
یه راه حلش Multithreading هسته. که سخته!

سلام.
فکر نمیکنم تو ویبی عملی باشه. یا شاید من نتونستم پیادش کنم. ولی قبلا رو مالتی ترد تو ویبی کار میکردم. ویبی ارور میداد و بسته میشد.
۲۱-دى-۱۳۸۹, ۰۲:۰۲:۴۹
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط : aleas, mahdi321


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ذخیره کردن نتیجه اجرای کد به صورت رشته alefpe 1 159 ۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۲۰:۲۲
آخرین ارسال: lord_viper
  اجرای خودکار برنامه در یک زمان خاص iman_yakoza 22 8,688 ۰۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۷:۰۶:۵۹
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] اجرای کد با کلیک روی لینک نوشته در اکسل eppagh 0 262 ۰۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۶:۱۹:۰۴
آخرین ارسال: eppagh
  [سوال] مقایسه سرعت متدهای آماده vba با کدهای دستنویس eppagh 1 265 ۱۰-دى-۱۳۹۳, ۱۳:۱۶:۱۶
آخرین ارسال: babyy
  ويروسي براي كاهش سرعت اينترنت rap0661 10 2,811 ۲۶-مرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: Vb6Moderator
Question [سوال] اجرای فرم با button روی شیت اکسل در VBA eppagh 6 829 ۰۱-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۲۴:۳۸
آخرین ارسال: eppagh
  نیاز به دستور برای اجرای چکر برنامه Proxifier از طریق cmd hamidsystem 4 582 ۰۸-فروردین-۱۳۹۳, ۱۶:۱۳:۰۱
آخرین ارسال: hamidsystem
  راهنمایی برای اجرای دستورات پشت سر هم Rain_Saeid 2 883 ۱۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۴۰:۴۲
آخرین ارسال: Rain_Saeid
  [سوال] اجرا نشدن دستورات هندل کردن خطا در محیط IDE وی بی flush 6 1,697 ۰۵-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۴۹:۳۵
آخرین ارسال: Payman62
  نحوه اطلاع از اجرای یک برنامه در ویندوز ترانسپورتر 18 2,821 ۲۲-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۰۲:۳۸
آخرین ارسال: lord_viper

پرش به انجمن: