امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه RFID با ماژول EM-18
نویسنده پیام
رسول آفلاین
ハイルヒトラー
******

ارسال‌ها: 2,461
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۸

تشکرها : 14181
( 19473 تشکر در 5807 ارسال )
ارسال: #12
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
(۱۳-مرداد-۱۳۹۳, ۰۳:۵۷:۱۵)robojalal نوشته است: اگه شماره تگ ها رو درست گفته باشی مشکلی من نمیبینم

نمونه ای از شماره ها:


   

نقل قول: فرکانس کاری ریدر 125khz هست ، توجه کن که تگ هات هم توی همین فرکانس باشن

همین فرکانس هستن :


   


ماژل به تنهایی خوب کار میکنه و معلومه که سالمه ..

این مدار رو طبق دیتاشیتش بستم و کار می کنه

فیلم تست ماژول :



.zip   1.zip (اندازه: 1.09 MB / تعداد دفعات دریافت: 31)


اینم فیلم تست برنامه شما که بازم نمیشناسه تگ ها رو :


.zip   2.zip (اندازه: 1,008.37 KB / تعداد دفعات دریافت: 17)

[تصویر:  ntg_rss.gif]
۱۳-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۱۳:۱۱
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : WhiteNoise, behzady, a.mehran
robojalal آفلاین
همکار علمی سایت
**

ارسال‌ها: 161
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۹

تشکرها : 123
( 465 تشکر در 145 ارسال )
ارسال: #13
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
(۱۳-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۱۳:۱۱)رسول نوشته است:
نمونه ای از شماره ها:


ماژل به تنهایی خوب کار میکنه و معلومه که سالمه ..

این مدار رو طبق دیتاشیتش بستم و کار می کنه

فیلم تست ماژول :


اینم فیلم تست برنامه شما که بازم نمیشناسه تگ ها رو :

رسول جان اون شماره ای که روی تگ هست شماره سریال تگ
شما برای اینکه شماره خود تگ رو بدست بیاری نیاز به ال سی دی داری که زمانیکه تگ رو نزدیک به ماژول کردی برات نشون بده

شماره تگ 12 رقمی هست که 2 رقمش برابر داخل همه، و تنها 10 رقم به کار میاد.

http://www.iranled.com/forum/thread-2810...#pid234103


در راه علم هیچ وقت نگید نمی تونیم ، همه چیز تونستنی هست و فقط کمی اراده میخواد ، که شما دارین .Cool
۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۳۸:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, رسول, WhiteNoise, behzady
رسول آفلاین
ハイルヒトラー
******

ارسال‌ها: 2,461
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۸

تشکرها : 14181
( 19473 تشکر در 5807 ارسال )
ارسال: #14
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
سلام

می خوام مثلاََ یه سری تگ ها رو داخل eeprom ذخیره کنم و یا حذف کنم

کلاََ می خوام سه تا کلید به برنامه اضافه کنم

وقتی تگ رو خوند و روی ال سی دی نمایش داد بعدش :

کار کلید اول (مثلاََ d.1 ) : اگه مثلاََ کلید d.1 رو فشار دادم شماره اون تگ رو ذخیره کنه و اگه نزدم ذخیره نکنه

کار کلید دوم (d.2) : وقتی d.2 رو زدم میخوام در سطر دوم ال سی دی تگ هایی رو که ذخیره کرده رو نشون بده .. یعنی با هر بار فشرده شدن کلید به ترتیب یکی از تگ های ذخیره شده رو نشون بده

کار کلید سوم (d.3) : وقتی زده شد شماره اون تگ منتخب رو (که توسط کلید d.2 روی ال سی دی نشون داده میشه )حذف کنه از eeprom (البته برای حذف تکی نمیدونم چی باید بنویسم و من نوشتم که کلشو پاک کنه شاید هم درست نباشه)

در کنار همه اینها وقتی اون تگی رو که داخل eeprom ذخیره شده رو بهش نزدیک کردم یه خروجی رو فعال کنه (یعنی d.4)

یه برنامه واسش نوشتم که فکر نمی کنم جواب بده حالا لطفاََ یه نگاهی بکنین و اشکال هامو بگین :


کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600

Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.3 , Db5 = Pinb.2 , Db6 = Pinb.1 , Db7 = Pinb.0 , Rs = Pinb.5 , E = Pinb.4
Config Lcd = 16 * 2 : Cursor Off : Cls

Config Portd.1 = Input
Config Portd.2 = Input
Config Portd.3 = Input

Config Portd.4 = Output

Dim A As Byte
Dim B As Byte
Dim C(12) As String * 1
Dim D As String * 10
Dim Cc As Byte
Cc = 0



Main:

Do
Incr A

C(a) = Waitkey()
If A < 12 Then Goto Main

For A = 3 To 12
Incr B
Mid(d , B , 1) = C(a)
Next

A = 0
B = 0

Home
Lcd D

If D = Cc Then
Portd.4 = 1
Waitms 200
Portd.4 = 0
End If


Debounce Pind.1 , 0 , X , Sub

Debounce Pind.2 , 0 , Z , Sub

Debounce Pind.3 , 0 , W , Sub
Loop

End



X:

Incr Cc
Writeeeprom D , Cc
Waitms 5
Goto Main


Z:

Incr Cc
Readeeprom D , Cc
Locate 2 , 1 : Lcd D
Goto Main


W:

Cc = 0
Goto Main

[تصویر:  ntg_rss.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-مرداد-۱۳۹۳, ۰۴:۴۰:۳۷، توسط رسول.)
۱۷-مرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۵۲:۵۵
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, robojalal, a.mehran
robojalal آفلاین
همکار علمی سایت
**

ارسال‌ها: 161
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۹

تشکرها : 123
( 465 تشکر در 145 ارسال )
ارسال: #15
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
سلام رسول جان
به این سادگی که این برنامه رو نوشتی نیست
من خودم قبلا تقریبا شبیه به این رو انجام دادم
که 3 تا کلید داشت: اولی که میزدی بعدش باید کارت میکشیدی تا ذخیره بشه
دومی که میزدی بعدش باید کارت میکشیدی تا کارت ذخیره شده پاک بشه
سومی که میزدی کل حافظه پاک میکرد.
عکسشو زیر گذاشتم

یکی از حافظه های eeprom رو برای تعداد کارتهای ذخیره شده در نظر بگیر ( سعی کن حافظه صفرم باشه )
اول این حافظه رو چک میکنی ، ببین کارتی ذخیره شده یا نه. مثلا اگر صفر بود یعنی کارتی ذخیره نیست و اگر 4 بود مثلا 4 تا کارت ذخیره کردی

بعدش به همون تعداد کارت ذخیره شده، اونا داخل متغیر مثلا num(10) as string*10 قرار میدی . این از زمان شروع برنامه Rolleyes

خب حالا میریم سرغ ذخیره سازی Shy
یه کلید باید به اینتراپت وصل باشه و داخل زیر برنامه وقفه اش یه وضعیت تعریف میکنی . مثلا هر وقت اینتراپت مربوطه فعال شد متغیر state = 1 کنه. بعدش داخل حلقه اصلی برنامه یه شرط برای state = 1 میزاری که کارت ذخیره کنه. بدین صورت :
کد php:
Incr Conter1
   Num
(conter1) = D
   Conter2 
Conter1 35
   Writeeeprom D 
Conter2
   Writeeeprom Conter1 
0
   State 

conter1 تعداد کارت های ذخیره شده است که تو حافظه صفر ذخیره میکنه
و conter2 شماره حافظه جدید برای کارتی که کشیده شده هست
ضربدر 35 بخاطر تعداد کارکتر کارت هست چون از نوع string هستش.
در آخر هم متغیر state باید صفر بشه

اگر مقدار state = 0 بود باید کارت ها چک بشه
دقیقا بصورت زیر:
کد php:
Do
Cls
Home
Lcd 
"Searching Card: "
Call Em18

If State 0 Then

   
If Num(1) Or Num(2) Or Num(3) Or Num(4) Or Num(5) Or Num(6) Or Num(7) Or Num(8) Or Num(9) Or Num(10Then
      Ledg 
1
      Relay 
1
      Waitms 500
      Ledg 
0
      Relay 
0
   
Else
      
Buz 0
         
For Count 1 To 6
            Toggle Ledr
            Toggle Buz
            Waitms 300
         Next
      Ledr 
0
      Buz 
0
   End 
If

Elseif 
State 1 Then
   Incr Conter1
   Num
(conter1) = D
   Conter2 
Conter1 35
   Writeeeprom D 
Conter2
   Writeeeprom Conter1 
0
   State 
0

Elseif State 2 Then
.
.
.
.
.
State 0
End 
If
Loop 


برای نشون دادن تگ ها ، یک کلید به اینتراپت دومی وصل میکنی و در زیربرنامه اش تعداد کارت های ذخیره شده رو میخونی که چند تا کارت ذخیره داری و با هر بار فشار دادن کلید یک واحد با متغیرت اضافه بشه و در 35 ضرب کن و حافظه مربوطه بخون که خود شماره کارت هست


برای پاک کردن هم ، چون 2 تا اینتراپت داریم پس یکی دیگه از کلیدها رو تو حالت تایمر چک میکنیم مثلا هر 64ms کلید سوم چک بشه، اگر کلید فشرده شد و برنامه در حالت نمایش دادن کارت ها بود ، کارت مورد نظر پاک کنه
و مهمترین قسمت برنامه اینجا هست که :
مثلا شما 6 عدد کارت ذخیره داشتی و کارت دومی رو پاک کردی
در اینجا شما اگر کارت بعدی رو بکشی در حافظه هفتم ذخیره میشه
بنابراین باید کارت سوم رو در کارت دوم، کارت چهارم رو در کارت سوم و کارت پنجم رو در کارت چهارم و کارت ششم رو در کارت پنجم قرار بدی
بدین ترتیب زمانیکه کارت جدید کشیدی در حافظه ششم قرار میگیره
کد php:
Num(1) = Num(2)
               
Num(2) = Num(3)
               
Num(3) = Num(4)
               
Num(4) = Num(5)
               
Num(5) = Num(6)
               
Num(6) = "" 


امیدوارم که منظورمو رسونده باشمWhistle Wink

موفق باشی ....


فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
       


در راه علم هیچ وقت نگید نمی تونیم ، همه چیز تونستنی هست و فقط کمی اراده میخواد ، که شما دارین .Cool
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۳, ۰۴:۲۱:۰۹، توسط robojalal.)
۱۹-مرداد-۱۳۹۳, ۰۳:۴۹:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, helma, رسول, behzady, a.mehran
میثم شوب آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #16
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
(۱۹-مرداد-۱۳۹۳, ۰۳:۴۹:۲۷)robojalal نوشته است: سلام رسول جان
به این سادگی که این برنامه رو نوشتی نیست
من خودم قبلا تقریبا شبیه به این رو انجام دادم
که 3 تا کلید داشت: اولی که میزدی بعدش باید کارت میکشیدی تا ذخیره بشه
دومی که میزدی بعدش باید کارت میکشیدی تا کارت ذخیره شده پاک بشه
سومی که میزدی کل حافظه پاک میکرد.
عکسشو زیر گذاشتم

یکی از حافظه های eeprom رو برای تعداد کارتهای ذخیره شده در نظر بگیر ( سعی کن حافظه صفرم باشه )
اول این حافظه رو چک میکنی ، ببین کارتی ذخیره شده یا نه. مثلا اگر صفر بود یعنی کارتی ذخیره نیست و اگر 4 بود مثلا 4 تا کارت ذخیره کردی

بعدش به همون تعداد کارت ذخیره شده، اونا داخل متغیر مثلا num(10) as string*10 قرار میدی . این از زمان شروع برنامه Rolleyes

خب حالا میریم سرغ ذخیره سازی Shy
یه کلید باید به اینتراپت وصل باشه و داخل زیر برنامه وقفه اش یه وضعیت تعریف میکنی . مثلا هر وقت اینتراپت مربوطه فعال شد متغیر state = 1 کنه. بعدش داخل حلقه اصلی برنامه یه شرط برای state = 1 میزاری که کارت ذخیره کنه. بدین صورت :
کد php:
Incr Conter1
   Num
(conter1) = D
   Conter2 
Conter1 35
   Writeeeprom D 
Conter2
   Writeeeprom Conter1 
0
   State 

conter1 تعداد کارت های ذخیره شده است که تو حافظه صفر ذخیره میکنه
و conter2 شماره حافظه جدید برای کارتی که کشیده شده هست
ضربدر 35 بخاطر تعداد کارکتر کارت هست چون از نوع string هستش.
در آخر هم متغیر state باید صفر بشه

اگر مقدار state = 0 بود باید کارت ها چک بشه
دقیقا بصورت زیر:
کد php:
Do
Cls
Home
Lcd 
"Searching Card: "
Call Em18

If State 0 Then

   
If Num(1) Or Num(2) Or Num(3) Or Num(4) Or Num(5) Or Num(6) Or Num(7) Or Num(8) Or Num(9) Or Num(10Then
      Ledg 
1
      Relay 
1
      Waitms 500
      Ledg 
0
      Relay 
0
   
Else
      
Buz 0
         
For Count 1 To 6
            Toggle Ledr
            Toggle Buz
            Waitms 300
         Next
      Ledr 
0
      Buz 
0
   End 
If

Elseif 
State 1 Then
   Incr Conter1
   Num
(conter1) = D
   Conter2 
Conter1 35
   Writeeeprom D 
Conter2
   Writeeeprom Conter1 
0
   State 
0

Elseif State 2 Then
.
.
.
.
.
State 0
End 
If
Loop 


برای نشون دادن تگ ها ، یک کلید به اینتراپت دومی وصل میکنی و در زیربرنامه اش تعداد کارت های ذخیره شده رو میخونی که چند تا کارت ذخیره داری و با هر بار فشار دادن کلید یک واحد با متغیرت اضافه بشه و در 35 ضرب کن و حافظه مربوطه بخون که خود شماره کارت هست


برای پاک کردن هم ، چون 2 تا اینتراپت داریم پس یکی دیگه از کلیدها رو تو حالت تایمر چک میکنیم مثلا هر 64ms کلید سوم چک بشه، اگر کلید فشرده شد و برنامه در حالت نمایش دادن کارت ها بود ، کارت مورد نظر پاک کنه
و مهمترین قسمت برنامه اینجا هست که :
مثلا شما 6 عدد کارت ذخیره داشتی و کارت دومی رو پاک کردی
در اینجا شما اگر کارت بعدی رو بکشی در حافظه هفتم ذخیره میشه
بنابراین باید کارت سوم رو در کارت دوم، کارت چهارم رو در کارت سوم و کارت پنجم رو در کارت چهارم و کارت ششم رو در کارت پنجم قرار بدی
بدین ترتیب زمانیکه کارت جدید کشیدی در حافظه ششم قرار میگیره
کد php:
Num(1) = Num(2)
               
Num(2) = Num(3)
               
Num(3) = Num(4)
               
Num(4) = Num(5)
               
Num(5) = Num(6)
               
Num(6) = "" 


امیدوارم که منظورمو رسونده باشمWhistle Wink

موفق باشی ....

سلام دوست عزیز میشه برنامه کامل شدشو بزاری ؟؟

از دوستان کسی هست برنامه کامل شدشو داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-مرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۰۴:۵۲، توسط میثم شوب.)
۲۰-مرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۳۷:۵۱
ارسال‌ها
پاسخ
amkamkamk آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۳

تشکرها : 4
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #17
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
سلام. من یه مشکلی دارم. من این مدارو بستم و روی PCB چاپ کردم.خیلی هم خوب کار میکنه و روی در خونمون بستم. فقط یه مشکل داره. اینکه بعضی مواقع در رو باز نمیکنه.میتونید بگید مشکل کجاست؟؟
اینم کدی که نوشتم.
کد php:
$regfile "m8def.dat"
$crystal 8000000
$baud 
9600
Dim A 
As Byte
Dim B 
As Byte
Dim C
(12) As String 1
Dim Code 
As String 10
Dim Num1 
As String 10
Dim Num2 
As String 10
Dim Ch 
As Byte
Dim I 
As Byte
Dim J 
As String 20
Dim Z
(30) As String 10
Dim X 
As Integer
Config Portc.2 
Output
Config Portb.5 
Output
Relay Alias Portc.2
Led_r Alias Portb.5
Relay 
0
Led_r 
0
Z
(1) = "005AC5EB00"
Z(2) = "005B013900"
Z(3) = "005474F100"
Z(4) = "0036C72C00"
Z(5) = "0039CF1600"
Z(6) = "0040C48D00"
Z(7) = "003F792900"
Z(8) = "003F791600"
Z(9) = "00124CE700"
Z(10) = "005B9C7500"
Z(11) = "003CDFC000"
Z(12) = "00598AF600"
Z(13) = "0059A2F200"
Z(14) = "0059ABFC00"
Z(15) = "0059769700"
Z(16) = "00135E0400"
Z(17) = "005B6A2700"
Z(18) = "005B0C2400"

Do
If 
Relay 1 Then Relay 0
Main
:
Incr A

C
(a) = Waitkey()
If 
12 Then Goto Main

For 3 To 12
Incr B
Mid
(code 1) = C(a)
Next A
0
0
Relay 
0
For 1 To 18
If Code Z(iThen
Relay 
1
Waitms 700
Relay 
0
End 
If
Next I
Relay 
0
Loop
'======================
End                                                         '
end program 
۱۹-مهر-۱۳۹۳, ۲۱:۵۴:۴۵
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : a.mehran
a.mehran آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 1,007
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۲

تشکرها : 5099
( 4442 تشکر در 1893 ارسال )
ارسال: #18
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
اینکه میگید بعضی مواقع درو باز نمیکنه یعنی برنامه سالمه
احتمالا یا اتصالات مشکل داره یا مدار نویز میگیره (وقتی قفب در باز میشه نویز ایجاد میشه )

وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ،
امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛
پس هیچ وقت نا امید نشو ،
بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...




۲۱-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۴۶:۰۶
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : amkamkamk
amkamkamk آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۳

تشکرها : 4
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #19
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
(۲۱-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۴۶:۰۶)a.mehran نوشته است: اینکه میگید بعضی مواقع درو باز نمیکنه یعنی برنامه سالمه
احتمالا یا اتصالات مشکل داره یا مدار نویز میگیره (وقتی قفب در باز میشه نویز ایجاد میشه )
میشه یکم توضیح بدین!
چجوری حلش کنم مشکلو؟
۲۳-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۱۷:۳۸
ارسال‌ها
پاسخ
a.mehran آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 1,007
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۲

تشکرها : 5099
( 4442 تشکر در 1893 ارسال )
ارسال: #20
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
اگر امکان داره یه تصویری از مدارتون و قفلتون بزارید ببینم چیکارا کردین

وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ،
امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛
پس هیچ وقت نا امید نشو ،
بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...




۲۳-مهر-۱۳۹۳, ۲۰:۵۹:۴۰
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : amkamkamk
robojalal آفلاین
همکار علمی سایت
**

ارسال‌ها: 161
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۹

تشکرها : 123
( 465 تشکر در 145 ارسال )
ارسال: #21
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
سلام دوست عزیز
اگر مشکل باز نکردن درب هست ( یعنی کارت ذخیره شده رو خطا میده ) بخاطر این هست که شما اگر یک بار کارت بکشی و پشت سرش دوباره کارت بکشی مازول دیتا رو میفرسته به میکرو ولی میکرو در حال پردازش دیگر دستورات هستش
برای همین از این به بعد هر کارتی بکشی خطا میده
دو راه حل وجود برای رفع این مشکل
1- برای هربار کشیدن کارت کمی مکث کن
2- از اینتراپت سریال استفاده کنی

در غیر اینصورت عکسی از مدار و دربازکن بذار تا بررسی بشه

موفق باشی


در راه علم هیچ وقت نگید نمی تونیم ، همه چیز تونستنی هست و فقط کمی اراده میخواد ، که شما دارین .Cool
۲۴-مهر-۱۳۹۳, ۰۲:۵۲:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, r0b0, helma, amkamkamk
amkamkamk آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۳

تشکرها : 4
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #22
RE: پروژه RFID با ماژول EM-18
(۲۴-مهر-۱۳۹۳, ۰۲:۵۲:۲۸)robojalal نوشته است: سلام دوست عزیز
اگر مشکل باز نکردن درب هست ( یعنی کارت ذخیره شده رو خطا میده ) بخاطر این هست که شما اگر یک بار کارت بکشی و پشت سرش دوباره کارت بکشی مازول دیتا رو میفرسته به میکرو ولی میکرو در حال پردازش دیگر دستورات هستش
برای همین از این به بعد هر کارتی بکشی خطا میده
دو راه حل وجود برای رفع این مشکل
1- برای هربار کشیدن کارت کمی مکث کن
2- از اینتراپت سریال استفاده کنی

در غیر اینصورت عکسی از مدار و دربازکن بذار تا بررسی بشه

موفق باشی
من زمان پیش به پایه portC.2 میکرو رله رو مستقیم وصل کرده بودم و فکر میکنم مشکل از میکرو باشه که الان درب رو باز نمیکنه.چون الان هم رله رو با درایور به همون پایه وصل کردم.با اینکه برمامه هیچ مشکلی نداره ولی بغضی موقع ها موقع کشیدن کارت، اون پایه میکرو 1 نمیشه. بعضی مواع دیگر هم اتفاق افتاده که بعد کشیدن کارت پایه 1 میشه و در باز میشه ولی پایه 0 نمیشه و در نتیجه رله به مدت دو یا سه دیقه یا بیشتر روشن میمونه و خود به خود خاموش میشه.
الان می میخوام میکرو رو عوض کنم و دوباره امتحان کنم.
فقط یه مشکل هست: اینکه من احساس میکنم زمانی که دارم عدد کارت رو رو LCD نشون میدم تا کد کارتو بفهمم، کد اشتباه نشون داده میشه.من 20 تا کارت دارم ولی هموشونو دوعدد اولشونو و دو عدد اخرشونو 00 نشون میده.به نظر شما مشکل کجاست؟
"اونیکی پستمم تو صفحه بعد بخونین"
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۷:۱۶:۰۷، توسط amkamkamk.)
۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۵۰:۳۰
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [پروژه] [پروژه] IMU شش درجه آزادی با MPU6050 salehjg 1 1,575 ۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۱۹:۱۵:۱۳
آخرین ارسال: salehjg
Question تشخیص پلاک خودرو با پردازش تصویر (پروژه کامل) طار 60 54,307 ۲۱-فروردین-۱۳۹۵, ۱۵:۵۳:۰۶
آخرین ارسال: marvi
  پروژه های عملی h0x00i 9 16,819 ۲۸-بهمن-۱۳۹۴, ۱۲:۲۴:۵۳
آخرین ارسال: sroushimanian
  پروژه ارتباط سریال AVR با hyper terminal و matlab و Labview 2nafar 13 26,143 ۰۵-دى-۱۳۹۳, ۲۰:۱۵:۱۹
آخرین ارسال: biner
  آموزش راه اندازی و استفاده از ماژول em_18 mostafa_naderi 13 10,771 ۳۰-تير-۱۳۹۳, ۰۲:۱۲:۳۰
آخرین ارسال: amkamkamk
  راه اندازی ماژول فرستنده گیرنده بیسیم ha_60 9 19,385 ۲۸-تير-۱۳۹۳, ۱۳:۱۸:۵۸
آخرین ارسال: ziafat
  پروژه شارژر همراه با پورت usb r0b0 4 7,412 ۲۴-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۱۵:۴۱
آخرین ارسال: r0b0

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS