امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
نویسنده پیام
amo.ho3ein آفلاین
مهندس کوچولو
****

ارسال‌ها: 1,487
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 5070
( 4224 تشکر در 1496 ارسال )
ارسال: #1
برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
با سلام.
امروز از روی بیکاری نشستم یه برنامه نوشتم که با اون میتونید با پرینتر هایی که بصورت سخت افزاری قابلیت پرینت گرفتن 2 طرف رو ندارند ، 2 رو پرینت بگیرید.
تستش هم کردم درست کار کرد.
الآنم دارم نحوه ی استفاده از برنامه رو فیلم برداری میکنم ، و در صورت تموم شدن تو سایت قرار میدم.
برنامه هم خیلی سادس ، کل سورش به 120 خط نمیرسه Biggrin
پسه دیگه زیاد حرف زدم برم فیلمم رو بگیرم.

کل آب اقیانوس هم نمی تواند یک قایق را غرق کند مگر آن که خود قایق سوراخ باشد ؛ آری ، از ماست که بر ماست ...
۱۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۱۷:۵۵
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, babyy, helma, a.mehran, رسول, rockeagle, orange signal, r0b0, Ambassador, morrning
amo.ho3ein آفلاین
مهندس کوچولو
****

ارسال‌ها: 1,487
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 5070
( 4224 تشکر در 1496 ارسال )
ارسال: #2
RE: برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
خب ، کارش دیگه تموم شد.
اما حجم فیلم شد 700 مگ :|
منم با بدبختی حجمشو کردم 50 مگ ، کیفیتش کم شد ، اما معلومه باید چیکار کنی.
فقط یک نکته رو بگم اگه تعداد صفحاتی که میخواین پرینت بگیرین فر بود مثل 19 ، دفعه ی اول که پرینت گرفتین باید صفحه ی آخر رو بردارید ، اما اگه زوج بود مثله 10 نیازی نیست اینکارو بکنید.
راستی لینک دانلود تو یه فایل تکس هست که آپلودش کردم.
سوالی بود بپرسید.


فایل‌(های) پیوست شده
.txt   Download_URL.txt (اندازه: 60 bytes / تعداد دفعات دریافت: 107)
.zip   Printer_Program.zip (اندازه: 4.73 KB / تعداد دفعات دریافت: 164)

کل آب اقیانوس هم نمی تواند یک قایق را غرق کند مگر آن که خود قایق سوراخ باشد ؛ آری ، از ماست که بر ماست ...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۴۰:۱۷، توسط amo.ho3ein.)
۱۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۱۶:۱۰
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, hadikh73, helma, رسول, yahi92, rockeagle, r0b0, Ambassador
aplotfi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
RE: برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
جناب مهندس شما درخصوص ارساي برينت مستقيم به برينتر هم كار كرديد
از لينك زير ميخواستم براي اين كار اسنفاده كنم كه متاسفانه تو وب جواب نميده همه روشهايي كه هستن مثل همينن
http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/...in-VB-Net/
۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۵۶:۵۷
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : عسی
PouriaAmid آفلاین
مدير بازنشسته صفحات دايناميک
*****

ارسال‌ها: 283
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۳

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 137 ارسال )
ارسال: #4
RE: برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
(۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۵۶:۵۷)aplotfi نوشته است: متاسفانه تو وب جواب نميده

منظورت از تو وب چیه دوست عزیز؟

Root is not accessible
۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۰۴:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aplotfi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5
RE: برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
سوالم رو اصلاح ميكنم
مجموعه كدهاي زير ارسال مستقيم يك رشته به برينتر رو انجام ميده اما تو فرم ابليكيشن نه وب
کد:
Printing in Windows Form
using System.Drawing;
using System.Drawing.Printing;
private void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
{
    string s = "Cost Bla  Bla Bla.....";

    PrintDocument p = new PrintDocument();
    p.PrintPage += delegate(object sender1, PrintPageEventArgs e1)
    {
        e1.Graphics.DrawString(s, new Font("Times New Roman", 12), new SolidBrush(Color.Black), new RectangleF(0, 0, p.DefaultPageSettings.PrintableArea.Width, p.DefaultPageSettings.PrintableArea.Height));

    };
    try
    {
        p.Print();
    }
    catch (Exception ex)
    {
        throw new Exception("Exception Occured While Printing", ex);
    }
}
}
اما تو لينكي كه قبلا كذاشتم با اينكه خيلي جاها اين روش رو بيشنهاد دادن اما من نتونستم ازش استفاده كنم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۵۱:۵۳، توسط babyy.)
۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۴۸:۴۷
ارسال‌ها
پاسخ
aplotfi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #6
RE: برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
حالا اكه بخوام سوالم رو دقيقتر مطرح كنم بايد بكم من دو روش رو ميشناسم يه روش كه تو ابليكيشن جواب ميده و يه روش كه اصلا حواب نميده
من جكار بايد بكنم تابتونم تو بروزه اي مه با asp نوشتم بتونم اين كار رو انجام بدم
ممنون ميشم بتونيد راهنماييم كنيد
۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۲۰:۵۲:۲۷
ارسال‌ها
پاسخ
aplotfi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #7
RE: برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
(۲۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۸:۲۳:۰۹)h.unique نوشته است: سلام.
خواهش میکنم . الآن ویندوز ندارم / هر موقع ک نصب کردم سورس رو هم میزارم.

عذرخواهي ميكنم مهندس من منتظرسورس كدشماهستن
در مورد سوالي كه برسيدم نظري نداريد?
۲۶-خرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۳۶:۰۳
ارسال‌ها
پاسخ
a.mehran آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 1,007
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۲

تشکرها : 5099
( 4442 تشکر در 1893 ارسال )
ارسال: #8
RE: برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
(۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۰۴:۱۶)PouriaAmid نوشته است:
(۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۵۶:۵۷)aplotfi نوشته است: متاسفانه تو وب جواب نميده

منظورت از تو وب چیه دوست عزیز؟
منظورشون از وب باید ویرژوال بیسیک باشه احتمالا Cool

وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ،
امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛
پس هیچ وقت نا امید نشو ،
بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...




۲۷-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۴۹:۲۲
ارسال‌ها
پاسخ
aplotfi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #9
RE: برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
(۲۷-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۴۹:۲۲)a.mehran نوشته است:
(۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۰۴:۱۶)PouriaAmid نوشته است:
(۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۵۶:۵۷)aplotfi نوشته است: متاسفانه تو وب جواب نميده

منظورت از تو وب چیه دوست عزیز؟
منظورشون از وب باید ویرژوال بیسیک باشه احتمالا Cool

منظورم از وب ---> برنامه نويسي web با asp.net و C#
۲۷-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۴۳:۳۴
ارسال‌ها
پاسخ
PouriaAmid آفلاین
مدير بازنشسته صفحات دايناميک
*****

ارسال‌ها: 283
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۳

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 137 ارسال )
ارسال: #10
RE: برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
(۲۷-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۴۳:۳۴)aplotfi نوشته است:
(۲۷-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۴۹:۲۲)a.mehran نوشته است:
(۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۰۴:۱۶)PouriaAmid نوشته است:
(۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۵۶:۵۷)aplotfi نوشته است: متاسفانه تو وب جواب نميده

منظورت از تو وب چیه دوست عزیز؟
منظورشون از وب باید ویرژوال بیسیک باشه احتمالا Cool

منظورم از وب ---> برنامه نويسي web با asp.net و C#

شما با هیچ برنامه تحت وبی نمیتونید با پرینتر مستقیما ارتباط برقرار کنید. چون دستور پرینت لوکال داده میشه و فقط برنامه های لوکال به driver و پرینتر های سیستم دسترسی دارند.
به هر صورت یا مرورگر یا برنامه میانجی دیگه ای باید دستور پرینت رو ارسال کنه (مثل PDF)
تنها راه دیگه نوشتن Activex یا استفاده از Java هستش.
موفق باشی

Root is not accessible
۳۰-خرداد-۱۳۹۳, ۰۷:۲۷:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : amo.ho3ein, babyy, رسول
aplotfi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #11
RE: برنامه پرینت گرفتن 2 رو با پرینتر های معمولی
تو لينكي كه كذاشتم ادرس برينتر با ip و ادرس توي شبكه ميكيره
شما اونو نكاه كرديد من فكر ميكتم راه داره
۰۵-تير-۱۳۹۳, ۱۶:۲۰:۲۱
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  9IN1 - نه برنامه با یک برنامه با AVR و تحت BASCOM ha_60 5 6,298 ۰۴-آذر-۱۳۹۴, ۰۲:۲۶:۳۰
آخرین ارسال: mtbalikhani
  ساعت دیجیتالی با سون سگمنت های دست ساز Ambassador 0 4,863 ۲۱-آبان-۱۳۹۰, ۱۰:۲۳:۳۷
آخرین ارسال: Ambassador
  تعمیر پرینتر ha_60 3 2,802 ۱۳-آبان-۱۳۸۴, ۰۹:۴۷:۵۷
آخرین ارسال: ha_60

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS