????? ???


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
نویسنده پیام
armin111 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۵

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
دوستان سلام
میخوام تو صفحه اول glcd۱۲۸*64
چهار تا منو داشته باشم که با چهارتا کلید بشه که با دوتاش رو منوها بالا پایین بره وبا یکیش انتخاب کنه و به محض انتخاب کاری انجام بشه مثلا منوی دومی یه پایه میکرو رو ست کنه .کلید اخرم باشه برا برگشت 
دوستان محبت کنید.کارم گیره تازه دارم یاد میگیرم نوشتن رو ال سیدی با دستوراتش تا حدودی اشنامراهنمایی کنید چطور منو بسازم یا اگه بشه یه نمونه برنامه.خدا خیرتون بده.
اگه بشه با کلید بهتره نشد کیپد???
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-آذر-۱۳۹۵, ۲۰:۲۰:۵۵، توسط armin111.)
۰۸-آذر-۱۳۹۵, ۲۰:۱۶:۳۱
ارسال‌ها
پاسخ
r0b0 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,023
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 11881
( 14768 تشکر در 4522 ارسال )
ارسال: #2
RE: درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
سلام

یه توضیح میدم تقریبا ساده هست تونستی خودت برنامش و بنویسی
اگه مفهوم نبود یه قسمت کدش و مینویسم باقیش و خودت بنویسی

ببین کل کارت با شرط های if تو در تو راه میافته
رو سخت افزارت 4تا میکروسوئیچ داری دوتا برا بالا-پایین کردن
یکی برای set یا انتخاب یا همون enter و وارد شدن به منو
یدونم واسه برگشت back

کلید set و که زدی میری تو منوی نمایشگرت
تو برنامت شرط if میذاری که این کلید زده شد صفحه نمایشگر گزینه ها رو تو موقعیت های مختلف لیست کنه
بعد داخل اون شرطت چهار تا شرط دیگ مینویسی
کلید نشانگر بالا زده شد، موقعیت نمایشگرت یه پله بره بالاتر
کلید نشانگر پایین زده شد، موقعیت نمایشگرت یه پله بره پایین تر
کلید back هم زده شد برگرده سر برنامه اصلی
یه شرط دیگم مینویسی که اگه داخل همون شرط دوباره کلید set زده اون تنظیم یا دستور رو تاییدش کنه

کل پروسه همینه
حالا خودت خواستی میتونی داخل شرط هات، دستورات مختلف بنویسی و منو رو گسترش بدی.

کسی را توان ستاندن تصویر رویاهایم نیست؛
عهد کردم قبل از مرگم نمیرم . . .



امید عزیزی

بازار پروژه های الکترونیک و رباتیک در تلگرام [تصویر:  telegram_icon.png]


(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-آذر-۱۳۹۵, ۰۱:۴۴:۵۸، توسط r0b0.)
۰۹-آذر-۱۳۹۵, ۰۱:۴۴:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : helma, babyy, Ambassador, رسول, armin111, 1نفر
armin111 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۵

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
RE: درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
ممنون از راهنماییتون مهندس???❤???❤?
فقط یه دوجاش برام نامفهومه۱.میخوام همین یک پله بالاتر دستورش چی میشه تو بیسیک و میخوام حین که بالا پایین میشه رو مثلا چهارتا منو معلوم باشه رو کدومه حالت انتخابی داشته باشه اینم کدشو لطف کنین
۲.دوبار کلید ست زدن یه بارشو میدونم ولی دوبارشو چطور به میکرو بفهمونم که دومیه با ست اول قاطی نکنه
اگه میشه چند خط برنامه بدی که دیگه مارو شرمنده کردی
باور کن چشم براه جواب بودم هر لحظه چک میکردم تایپکو
بازم چشم براهم
البته به راه نمیشه گفت.چشم به تایپک صحیح تره?
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-آذر-۱۳۹۵, ۱۵:۴۷:۵۰، توسط armin111.)
۰۹-آذر-۱۳۹۵, ۱۵:۱۷:۱۴
ارسال‌ها
پاسخ
r0b0 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,023
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 11881
( 14768 تشکر در 4522 ارسال )
ارسال: #4
RE: درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
(۰۹-آذر-۱۳۹۵, ۱۵:۱۷:۱۴)armin111 نوشته است: ممنون از راهنماییتون مهندس???❤???❤?
فقط یه دوجاش برام نامفهومه۱.میخوام همین یک پله بالاتر دستورش چی میشه تو بیسیک و میخوام حین که بالا پایین میشه رو مثلا چهارتا منو معلوم باشه رو کدومه حالت انتخابی داشته باشه اینم کدشو لطف کنین
۲.دوبار کلید ست زدن یه بارشو میدونم ولی دوبارشو چطور به میکرو بفهمونم که دومیه با ست اول قاطی نکنه
اگه میشه چند خط برنامه بدی که دیگه مارو شرمنده کردی
باور کن چشم براه جواب بودم هر لحظه چک میکردم تایپکو
بازم چشم براهم
البته به راه نمیشه گفت.چشم به تایپک صحیح تره?

بالا پایین کردن با دستور locate رو نمایشگرت هست
هر نقطه رو که خواستی نمایشگرت رو اون وایسته موقعیت همون نقطه رو بصورت x,y بهش میدی

کد:
Locate 1 , 1
Lcd "موقعیت 1"

Locate 1 , 22
Lcd "موقعیت 2"

Locate 1 , 46
Lcd "موقعیت 3"

Locate 1 , 68
Lcd "موقعیت 4"

واسه اشنایی بیشتر با دستورات GLCD ،داکیومنتش و واست فرستادم بخونی متوجه دستوراتش میشی

سوال دومت، نوشتن شرط تو در تو مشابه نوشته خود شرط هست
دستورات و ببین

کد:
If Pinc.0 = 0 Then Goto Tanzim2    

Tanzim2:
Do
Locate 1 , 6
Lcd " "
Waitms 10
Locate 1 , 6
Lcd B ; " "
Waitms 10
If Pinc.0 = 0 Then Goto Tanzim3
If Pinc.2 = 0 Then Decr B
If Pinc.1 = 0 Then Incr B
If B > 59 Then
B = 0
End If
Loop

مطابق برنامه اگه میکروسوئیچ pinc.0 و یک بار زدم برو تو زیربرنامه tanzim2
داخل زیربرنامه tanzim2 نوشتم اگه مجدد کلید pinc.0 زده شد برو داخل یه زیر برنامه دیگ

پروژه رو فرستادم کدهاش و کامل ببین واسه ساعت تایمردار هست

میتونی این شکلی هم بنویسی بدون استفاده از زیربرنامه؛


کد:
If Pinc.0 = 0 Then
//دستوراتت
If Pinc.0 = 0 Then //دستور دیگ

End If

اگه داخل برنامت یه بار دیگ کلید زده شد دستور دوم و اجرا کنه

http://s9.picofile.com/file/8276570692/c...m.rar.html
http://s8.picofile.com/file/8276570750/L...i.pdf.html

کسی را توان ستاندن تصویر رویاهایم نیست؛
عهد کردم قبل از مرگم نمیرم . . .



امید عزیزی

بازار پروژه های الکترونیک و رباتیک در تلگرام [تصویر:  telegram_icon.png]


۰۹-آذر-۱۳۹۵, ۱۸:۳۶:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, Ambassador, رسول, babyy, armin111, 1نفر, hadi2017, sky_man847
armin111 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۵

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
RE: درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
مممنونم.محبت میکنی سوالمو بی پاسخ نمیزاری
فقط اون .دستور Locat به نظرم ماله Lcd هست .روی Glcd با Lcdat مینویسن.
lcdat.1.1.x که اگه مقدار ایکس یک بزاریم به صورت انتخاب شده قرار میگیره .حال با چه دستوری بالا پایین بشیم رو منوها؟IncrDcer?
ایا به محض یک کلید ست شدن میشه رفت تو زیر برنامه و دستور تایپ رو نوشت نمیخواد متغییر تعریف کنیم؟

مقالرم خوندم.ممنون خیلی بدرد خوردفعلن با پروتیوس درگیرم پایههای Glcd رو به دقتم نصب کردم ولی راه نیفتاد.
ایا میشه پروژه ای تو پروتیوس کار نکنه تو عمل کار کنه؟گه گداری قاط میزنه . بهترین ورژن بیسکام و پروتیوس روهم اگه میشه معرفی کنید
۱۰-آذر-۱۳۹۵, ۱۵:۳۳:۱۴
ارسال‌ها
پاسخ
r0b0 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,023
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 11881
( 14768 تشکر در 4522 ارسال )
ارسال: #6
RE: درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
نه! با هر دوتا دستورم میشه نوشت هیچ مشکلی نداره

نیاز به incr نداری
هر پیکسل و که نیاز داری رو x ,y مقدار دهی کن
x= 24
y= 48

اره دیگ نمونه کدش و نوشتم و توضیح دادم واست

امکانش هست
ولی تو پروتئوس معمولا glcd ها درست کار میکنن و تست شده هستن
مگر اینه از lib غیراستاندارد استفاده کرده باشید

کسی را توان ستاندن تصویر رویاهایم نیست؛
عهد کردم قبل از مرگم نمیرم . . .



امید عزیزی

بازار پروژه های الکترونیک و رباتیک در تلگرام [تصویر:  telegram_icon.png]


۱۰-آذر-۱۳۹۵, ۲۱:۱۱:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, babyy, armin111, 1نفر
armin111 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۵

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
RE: درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
ربا تشکر فراوان 
مثه اینکه هر چی جلوتر میریم مشکلات بیشتر میشه
با locate وLcdمینویسم قاطی پاتی نشون میده
مثلا مگه نباید با 
Locate 1  .  1 
Lcd mohandes
locate 2 .1
Lcd Bargh
در ابتدای خط اول بنوویسه Mohandesو در ابتدا خط دوم بنویسه Bargh
خط اولشو درست مینویسه ولی دوم و نه قاطی پاتی نصفش تو یه خط نصف دیگش تو خط دیگه
جالبه با Lcdat این مشکلو و ندارم
یه چی دیگه شما ازین فونت فارسی که برا Glcd 128,64 Ks0108
البته از سایت اکا گرفتم.استفاده کردی؟
ببین برا انتخاب منو وقتی از Locat نا امید شدم از Lcdat استفاده کردم بعد از متن 0میزاشتم و به محض کلیدو میزنم دوباره تایپ همون واینبار یک جلوش میزاشتم تا انتخاب شده قرار بگیره با حروف انگلیسی مشکل نداشتم 
کد:
Lcdat 1.1.Mohandes.0
lcdat .1.1.Mohandes.1
ولی عین همینو برا حروف فارسی البته برا تایپ اونا لازم بود جمع چندتا حرفو بریزی تو متغییر و مݓغیرو با Lcdat مینووشتی
کد:
Dim M As String
m=Mim Koochak+he+non+Kochak+dal+sin Bozorg0
lcdat1.1 m.0
llcdat 1.1.m.1
ولی یک بار که نوشته میشد دیکه برا بار دوم که نوشته میشد دیگه انتخاب نمیشد.فقط همون بار اول میتونستی انتخاب کنی به بعد دیگه نمیشد هی انتخاب و ݟیر فعال شه در صورتی با انگلییسی میشد
اگرم تو متغیر نریزی جدا جدا نمایش نمیده
اینجوریم نشد بنویسم 
کد:
Lcdat1.1 chare20+chare30+charr38+,,,chare........3
خطا میداد
.اقا بلاخره Locato بگین چجوریه تو انگلیسیم جواب نداد.
یا Lcdat برا فارسی بگین چطو درست کنم.
ممنون.بازم منتظرم.
ضمنا دستور Cursor هم چه حالت Offیا On خطا میداد بیسکام کمپایل نمیکرد .یعنی از چی میتونه باشه؟
دعا گو و چشم براه تایپکتون ارمین
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-آذر-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۵۲، توسط babyy. دلیل ویرایش: اضافه کردن تگ کد )
۱۱-آذر-۱۳۹۵, ۱۸:۲۰:۰۷
ارسال‌ها
پاسخ
r0b0 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,023
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 11881
( 14768 تشکر در 4522 ارسال )
ارسال: #8
RE: درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
ببین glcd ها نوع معمولی و سری sed دارن
برای نوع معمولی میتونی از یه سری دستورات lcd کاراکتری کمک بگیری و برنامت و بنویسی
مثل دستور locate
برای نوع sed باید فونت تعریف کنی و با دستور llcdat برنامت و بنویسی
حالا بدون این دستورم راه هایی داره ولی چون با این کد نوشتی توضیح میدم
فرمت نوشتن دستوراتت اشتباهه!
با این متد بنویس؛
کد:
Lcdat 64 , 64 , "ok"
Lcdat 32 , 64 , "changed"

هلپ بسکامم حتما ببین
متدی که خود بسکام اشاره کرده؛
کد:
LCDAT y , x , var [ , inv]

LCDAT y , x , var [ , FG, BG]

به دستور Cursor هم نیاز داری

کسی را توان ستاندن تصویر رویاهایم نیست؛
عهد کردم قبل از مرگم نمیرم . . .



امید عزیزی

بازار پروژه های الکترونیک و رباتیک در تلگرام [تصویر:  telegram_icon.png]


۱۲-آذر-۱۳۹۵, ۱۳:۲۴:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر
armin111 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۵

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #9
RE: درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
مهندس جان.ممنون ازینکه اینهمه خوبی
درسته میخوام رو  Lcd Ks108  Sedکار کنم.
میشه در باره متدتون یکم توضیح با مثال بزنید Lcdat32.64وLcdat 64 64 کچا تایپ میکنه؟
دستور Curorهم فعال نشد.(.Label Not Found.lcd Control
خطا میده
دارم برنامشو مینویسم بدون Cursorولی خیلی کارم سختو پیچیده شد.تو هر زیر منو مجبورم  دوباره متنارو پاک کنم وبنویسم و برا انتخاب هم (یک) رو با دستور Lcdat جلو هر کدوم بزارم
خیلی زیر منو ایجاد شد.میترسم میکرو تو همین منوها گیج بشه چه برسه بره کارایی که میخوام از زیر منوها بگیرم.جدا ازینکه متن هم با دستور Clsتو بعضی زیر منوها دارای پرش میشه. و بعد هم به جا یک برای انتخاب باید یه فلش طراحی کنم یاا از عکسی چیزی نمیدونم
تو سایتا دیگم دیدم خیلی ها با cursor با این Lcd مشکل داشتن بجاییم نرسیدن چارش کار رو  یه Lcd دیگه گفته بودن
ولی  قیمت T6963 خیلی زیاده در حد۱۲۰ بود
فکر نمیکردم انقد پیچیده باشه گمون میکردم با چند خط ساده میشه نوشتش
مشکل دیگم کار با Lcd Dsigner هست برا طراحی فلش بعد کد رو که میده به جا ایکس یه عدد تا هفت بهش میدم ولی کمپایل نمیشه این خطارو میده Unexpected Nun Nameric Character Found(1
من که کسیو و جاییرو سراغ ندارم ازش راهنمایی بگیرم فقط بدون چشم براهم.ممنون از خوبیات
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-آذر-۱۳۹۵, ۰۰:۳۸:۰۶، توسط armin111.)
۱۳-آذر-۱۳۹۵, ۱۶:۳۵:۰۰
ارسال‌ها
پاسخ
sky_man847 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 11
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱

تشکرها : 8
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #10
RE: درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd
(۰۹-آذر-۱۳۹۵, ۱۸:۳۶:۳۸)r0b0 نوشته است: http://s9.picofile.com/file/8276570692/c...m.rar.html
http://s8.picofile.com/file/8276570750/L...i.pdf.html
با سلام مهندس جان برای کد ویژن این کد رو دارین ممنون میشم
۱۶-شهریور-۱۳۹۶, ۱۱:۳۹:۲۵
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بهترین روش برای ساخت منو sky_man847 0 256 ۱۶-شهریور-۱۳۹۶, ۱۱:۰۶:۰۵
آخرین ارسال: sky_man847
  راهنمایی برای انتخاب پروگرامر Ambassador 5 4,308 ۰۴-مرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۰۳:۵۹
آخرین ارسال: CONTOROLER
  درخواست راهنمایی ولوم دیجیتالی sobhan6831 0 775 ۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۶, ۲۱:۱۷:۳۵
آخرین ارسال: sobhan6831
  راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام fedagh 2 1,110 ۱۲-دى-۱۳۹۵, ۱۸:۳۰:۵۹
آخرین ارسال: fedagh
  درخواست راهنمایی درباره دماسنج و رطوبت سنج fedagh 2 1,095 ۰۳-دى-۱۳۹۵, ۰۱:۲۵:۰۷
آخرین ارسال: r0b0
  منو سازی با atmega16 shomakher 9 4,499 ۰۹-آذر-۱۳۹۵, ۰۱:۴۷:۱۴
آخرین ارسال: r0b0
  درخواست راهنمایی از دوستان p.n 5 1,200 ۰۶-آذر-۱۳۹۵, ۲۳:۲۹:۱۹
آخرین ارسال: Ambassador
  راهنمایی در مورد تابلو روان iman-63 133 70,206 ۱۰-مهر-۱۳۹۵, ۱۹:۲۳:۲۲
آخرین ارسال: ali3130
  [آموزشی] بوتلودر BootloadHID برای AVR8 بدون نیاز به درایور usb salehjg 0 850 ۰۸-مهر-۱۳۹۵, ۲۳:۴۷:۰۶
آخرین ارسال: salehjg
  کمک در برنامه فرستنده avr به زبان سی sniper-70 3 1,193 ۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۱۲:۳۳:۲۰
آخرین ارسال: amo.ho3ein

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS