????? ???


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محیط ترمینال
نویسنده پیام
رسول آفلاین
ناظم کل انجمن
******

ارسال‌ها: 2,467
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: January 2010

تشکرها : 14275
( 19565 تشکر در 5836 ارسال )
ارسال: #1
محیط ترمینال
سلام

همگی خوبین؟  خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

همونطور که میدونین برای ارتباط محیط بیرون (مثل میکروکنترولر) با کامپیوتر نیاز به یه نرم افزار آشکارسازی مثل ترمینال هستش که خود ترمینال انواع مختلفی داره ..

نرم افزار بسکام هم خودش یه محیط ترمینال برای اینکار داره

حالا سوال من اینه که میخوام دیتاهایی رو که در محیط ترمینال ثبت میشه همزمان روبروی هر سطر از دیتا زمان و تاریخ هم بصورت اتوماتیک ثبت بشه

چطوری اینکارو انجام بدم؟

با ترمینال خود بسکام میشه اینکارو کرد یا یه ترمینال دیگه میخواد؟

عکسهای زیر رو بعنوان مثال میذارم ، شماره یک ترمینال معمولی خودشه اما شماره دو رو دستی تاریخ و ساعت گذاشتم که میخوام مثل همین باشه ..


فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
       
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-November-2017, 16:48:40، توسط رسول.)
24-November-2017, 16:47:42
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک
*****

ارسال‌ها: 110
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: November 2015

تشکرها : 919
( 199 تشکر در 95 ارسال )
ارسال: #2
RE: محیط ترمینال
سلام
یا باید زمان رو فرستنده بفرسته : 
مثلا اگه مدار میکرو کنترلری به سریال وصل هست میتونید با نوشتن یه برنامه ساعت وتاریخ ساده و ارسال اون به پورت سریال همزمان تاریخ و ساعت رو با دیتا توی ترمینال داشته باشین 
فکر کنم اینطوری بشه دستورش  

کد:
Print "data is";a;time;date

 یا باید زمان رو نرم افزار گیرنده چک کنه: 
که فکر کنم باید واسه نرم افزار ترمینالتون تعریف شده باشه که همزمان با دریافت دیتا ساعت و تاریخو بگه تا جایی که یادمه یدونه نرم افزار داشتم تیک تایم رو که میزدم ساعت رو قبل دیتا نمایش میداد براتون پیوست میکنم اگه بدردتون بخوره دان کنید(اگه دستی در نرم افزار داشته باشین یا کسی باشه اینجا براتون تغییر بده تا تاریخ رو هم بنویسه...) 
یا ...استادای گرامی اگه جوابام تو جاده خاکیه به بزرگواری خودتون ببخشید در همین حد به ذهن ناقصم رسید^_^


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Terminal.rar (اندازه: 320.25 KB / تعداد دفعات دریافت: 8)

ORG  00H
Loop :
MOV  Life,#♥H
JMP  Loop
END

25-November-2017, 01:29:42
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, hadikh73, babyy, Ambassador
babyy آفلاین
ناظم کل انجمن
******

ارسال‌ها: 3,036
موضوع‌ها: 8
تاریخ عضویت: August 2008

تشکرها : 34002
( 24646 تشکر در 9169 ارسال )
ارسال: #3
RE: محیط ترمینال
بسکام رو نمیدونم

ولی واسه کامپیوتر در محیط عملی میشه یه برنامه کوچیک نوشته که اطلاعات رو از پورت (مثلا سریال و . . ) بخونه و بعد از دریافت دیتا ؛ توی خروجی تاریخ همون لحظه رو هم چاپ کنه (که میشه شبیه عکس شماره 2)

dd if=/dev/null of=/dev/sda bs=1 count=512
halt
25-November-2017, 02:17:23
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, hadikh73, 1نفر, Ambassador
رسول آفلاین
ناظم کل انجمن
******

ارسال‌ها: 2,467
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: January 2010

تشکرها : 14275
( 19565 تشکر در 5836 ارسال )
ارسال: #4
RE: محیط ترمینال
(25-November-2017, 01:29:42)1نفر نوشته است: سلام
یا باید زمان رو فرستنده بفرسته : 
مثلا اگه مدار میکرو کنترلری به سریال وصل هست میتونید با نوشتن یه برنامه ساعت وتاریخ ساده و ارسال اون به پورت سریال همزمان تاریخ و ساعت رو با دیتا توی ترمینال داشته باشین 
فکر کنم اینطوری بشه دستورش  

کد:
Print "data is";a;time;date

در اصل همینو میخواستم 
ولی امتحان کردم نشد
البته شاید دستوراتش فرق میکنه فعلا که نتونستم راه اندازیش کنم!!


دوستان الکترونیکی آیا همچین دستوری در بیسیک هست که اینکارو انجام بده؟ یعنی برنامشو توی میکرو بنویسیم و ساعت و تاریخ رو به ترمینال بفرسته؟ البته ساعت و تاریخ خود کامپیوتر رو میخوام که ثبت بشه ..



(25-November-2017, 01:29:42)1نفر نوشته است:  یا باید زمان رو نرم افزار گیرنده چک کنه: 
 تا جایی که یادمه یدونه نرم افزار داشتم تیک تایم رو که میزدم ساعت رو قبل دیتا نمایش میداد براتون پیوست میکنم اگه بدردتون بخوره دان کنید

اینو امتحان کردم مرسی جواب داد همونی که میخواستم رو انجام میده

فقط اگه در ترمینال بسکام میشد اینکارو کرد خیلی خوب میشد




(25-November-2017, 02:17:23)babyy نوشته است: بسکام رو نمیدونم

ولی واسه کامپیوتر در محیط عملی میشه یه برنامه کوچیک نوشته که اطلاعات رو از پورت (مثلا سریال و . . ) بخونه و بعد از دریافت دیتا ؛ توی خروجی تاریخ همون لحظه رو هم چاپ کنه (که میشه شبیه عکس شماره 2)


با پرل هم میشه براش برنامه نوشت؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-November-2017, 15:10:07، توسط رسول.)
25-November-2017, 15:08:28
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک
*****

ارسال‌ها: 110
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: November 2015

تشکرها : 919
( 199 تشکر در 95 ارسال )
ارسال: #5
RE: محیط ترمینال
سلام
راستش تا الان توی سریال فقط یه متغییر ارسال میکردیم و چندتاییش رو تست نکرده بودم


نقل قول: الان دوباره دستور پرینت رو نگاه کردم میگه :
کد:
print var;"const"...

اطلاعاتم نم کشیده سلول خاکستریا زنگ زدن ^_^
داره میگه یه متغیر همراه یه رشته کد اسکی میشه فرستاد پس اگه اینطوری باشه که میگه نمیشه همزمان هم داده و هم تاریخ و ساعتو فرستاد

اما اینو تست کردم انگاری میشه (اونو واسه خودش گفته^_^)
شما هم اگه دوست داشتین تو برنامتون تست کنید(البته اگه 6پین آزاد واسه تنظیم ساعت و تاریخ داشته باشین) 
 
کد:
Config Clock = Soft
Config Date = Ymd , Separator = /
Declare Sub Seco
Declare Sub Mino
Declare Sub Houro
Declare Sub Dayo
Declare Sub Monto
Declare Sub Yearo
Date$ = "00/00/00"
Time$ = "00:00:01"
Enable Interrupts
Do
Debounce Pind.2 , 1 , Seco , Sub
Debounce Pind.3 , 1 , Mino , Sub
Debounce Pind.4 , 1 , Houro , Sub
Debounce Pind.5 , 1 , Dayo , Sub
Debounce Pind.6 , 1 , Monto , Sub
Debounce Pind.7 , 1 , Yearo , Sub
Print Time$ ; " " ; Date$

Loop
End                                                         'end program
Sub Seco
_sec = 0
End Sub
Sub Mino
Incr _min
End Sub
Sub Houro
Incr _hour
End Sub
Sub Dayo
Incr _day
End Sub
Sub Monto
Incr _month
End Sub
Sub Yearo
Incr _year
End Sub


بنظرم ساعت و تاریخ  کامپیوتر باشه بهتره ،که نرم افزار ترمینال اون کارو همزمان انجام بده

ORG  00H
Loop :
MOV  Life,#♥H
JMP  Loop
END

(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-November-2017, 19:38:22، توسط 1نفر. دلیل ویرایش: الکی پست جدید ارسال نشه. )
26-November-2017, 00:11:48
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, رسول, hadikh73, Ambassador
babyy آفلاین
ناظم کل انجمن
******

ارسال‌ها: 3,036
موضوع‌ها: 8
تاریخ عضویت: August 2008

تشکرها : 34002
( 24646 تشکر در 9169 ارسال )
ارسال: #6
RE: محیط ترمینال
(25-November-2017, 15:08:28)رسول نوشته است:
(25-November-2017, 02:17:23)babyy نوشته است: بسکام رو نمیدونم

ولی واسه کامپیوتر در محیط عملی میشه یه برنامه کوچیک نوشته که اطلاعات رو از پورت (مثلا سریال و . . ) بخونه و بعد از دریافت دیتا ؛ توی خروجی تاریخ همون لحظه رو هم چاپ کنه (که میشه شبیه عکس شماره 2)


با پرل هم میشه براش برنامه نوشت؟

شدن که آره میشه! چرا نشه! ولی چرا حالا پرل؟! اگه فکر کردی من مینویسم واست باید بگم که اگه یدونه رسپری پای واسم بفرستی شاید واست بنویسم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

dd if=/dev/null of=/dev/sda bs=1 count=512
halt
26-November-2017, 05:30:58
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, 1نفر, Ambassador
رسول آفلاین
ناظم کل انجمن
******

ارسال‌ها: 2,467
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: January 2010

تشکرها : 14275
( 19565 تشکر در 5836 ارسال )
ارسال: #7
RE: محیط ترمینال
خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  اگه رسپری میخوای باید از بهزاد بخوای یادمه اون قدیما بهزاد عاشق رسپری بود  زبون دراز − بهینه شده برای ویرژن جدید

راستش با ترمینالی که 1 نفر عزیز (البته خیلی دوست دارم اسمشونو بدونم) فرستادن کارم راه افتاد

در اصل هدفم میدونیی چیه؟  زبون دراز − بهینه شده برای ویرژن جدید

راستش میخوام مثلا کامپیوتر 24 ساعته روشن باشه و دیتا از میکرو به ترمینال ارسال بشه و همشون با ساعت و تاریخ دقیق ثبت بشن

مشکل اینجاست که مثلا یهو میبینی کامپیوتر خود به خود یه اخطاری چیزی روی دسکتاپ باز میکنه که این باعث میشه دیگه داده ها ثبت نشن و لازم میشه آدم خودش بره دستی اون اخطار رو پاک کنه و حل کنه تا برنامه ترمینال دوباره کار کنه!!
26-November-2017, 17:22:10
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador
hadikh73 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 1,120
موضوع‌ها: 5
تاریخ عضویت: August 2012

تشکرها : 12307
( 13591 تشکر در 4522 ارسال )
ارسال: #8
RE: محیط ترمینال
(25-November-2017, 15:08:28)رسول نوشته است: در اصل همینو میخواستم 
ولی امتحان کردم نشد
البته شاید دستوراتش فرق میکنه فعلا که نتونستم راه اندازیش کنم!!


دوستان الکترونیکی آیا همچین دستوری در بیسیک هست که اینکارو انجام بده؟ یعنی برنامشو توی میکرو بنویسیم و ساعت و تاریخ رو به ترمینال بفرسته؟ البته ساعت و تاریخ خود کامپیوتر رو میخوام که ثبت بشه ..
دکتر من نفهمیدم دقیقا چی میخواهین! اینو بیشتر توضیح بده


نقل قول: راستش میخوام مثلا کامپیوتر 24 ساعته روشن باشه و دیتا از میکرو به ترمینال ارسال بشه و همشون با ساعت و تاریخ دقیق ثبت بشن

مشکل اینجاست که مثلا یهو میبینی کامپیوتر خود به خود یه اخطاری چیزی روی دسکتاپ باز میکنه که این باعث میشه دیگه داده ها ثبت نشن و لازم میشه آدم خودش بره دستی اون اخطار رو پاک کنه و حل کنه تا برنامه ترمینال دوباره کار کنه!!


خب دکتر ساعت رو از میکرو بفرست و برای حل مشکل ترمینال هم از هایپر تریمنال استفاده کن و دیتا ها رو ذخیره کن و...

 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-November-2017, 22:02:07، توسط hadikh73.)
27-November-2017, 22:01:08
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر
hadikh73 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 1,120
موضوع‌ها: 5
تاریخ عضویت: August 2012

تشکرها : 12307
( 13591 تشکر در 4522 ارسال )
ارسال: #9
RE: محیط ترمینال
(26-November-2017, 05:30:58)babyy نوشته است:
(25-November-2017, 15:08:28)رسول نوشته است:
(25-November-2017, 02:17:23)babyy نوشته است: بسکام رو نمیدونم

ولی واسه کامپیوتر در محیط عملی میشه یه برنامه کوچیک نوشته که اطلاعات رو از پورت (مثلا سریال و . . ) بخونه و بعد از دریافت دیتا ؛ توی خروجی تاریخ همون لحظه رو هم چاپ کنه (که میشه شبیه عکس شماره 2)


با پرل هم میشه براش برنامه نوشت؟

شدن که آره میشه! چرا نشه! ولی چرا حالا پرل؟! اگه فکر کردی من مینویسم واست باید بگم که اگه یدونه رسپری پای واسم بفرستی شاید واست بنویسم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

من یه اورنج پای زیرو(از این چهل تومنیا خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید ) میگیرم و با سی شارپ مینویسم دکتر خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
27-November-2017, 22:03:58
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] محیط بسکام اااااااااا 4 1,579 28-August-2016, 19:23:20
آخرین ارسال: اااااااااا
  دانلود پاوربیسک 9 + محیط طراحی گرافیکی yeketaz 1 2,216 26-December-2008, 17:00:01
آخرین ارسال: yeketaz
  محیط های ویژوال برای کار با پاوربیسیک yeketaz 2 2,715 16-September-2008, 19:28:30
آخرین ارسال: yeketaz

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS