امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک برنامه بسیار ساده می خواستم امکان داره کمک کنید
نویسنده پیام
questnet آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶

تشکرها : 2
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
یک برنامه بسیار ساده می خواستم امکان داره کمک کنید
با سلام
من تازه با avr آشنا شدم و می خواستم ازتون یک کمک بگیرم در رابطه با یک برنامه خیلی ساده (البته برای شما)

امکان داره یک برنامه با بسکام و atmega32  برای من بنویسید که بتونه
یک مقدار پالس بگیره (مثلا 10 هزار تا) بعد یک ثانیه یک پایه رو برای من یک کنه و دوباره صفر کنه
من می خواهم این برنامه دور یک گیربکس رو بشماره برام  و روی lcd تغداد دور یا پالس رو نشون بده (برای این کار یک پراکسی نصب کرده ام که با هر دور یک تیغه قطع و وصل به من میده) و وقتی به عدد setpoint (مثلا 10 هزار دور) رسید عدد روی lcd صفر بشه و یک led به مدت یک ثانیه روش بشه و خاموش بشه و دوباره شمارش از صفر شروع بشه و دائم کار کنه
یعنی یک کانتر تا setpoint من بشماره و به setpoint رسید صفر بشه و همین زمان یک led روشن بشه و خاموش بشه

آیا برای شما امکان داره یاری ام کنید
ممنون می شم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-اسفند-۱۳۹۶, ۰۵:۵۴:۲۵، توسط questnet.)
۲۱-اسفند-۱۳۹۶, ۰۵:۴۸:۱۲
ارسال‌ها
پاسخ
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک
*****

ارسال‌ها: 115
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴

تشکرها : 956
( 213 تشکر در 100 ارسال )
ارسال: #2
RE: یک برنامه بسیار ساده می خواستم امکان داره کمک کنید
سلام
 همیشه واسه سوالا یخورده از برنامه رو بنویسید تا با هم کامل کنیم 
یه مقدار نوشتم اگه جاییو خواستین تغییر بدین با خودتون ^_^

 
کد:
$regfile "m32def.dat"
$crystal = 1000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Rs = Portb.7 , E = Portb.6 , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5
Config Timer1 = Counter , Edge = Falling

Config Portd.2 = Output
Counter1 = 0
Dim A As Word
Portd.2 = 0
Cls
Do
A = Counter1
Locate 1 , 1
Lcd A
If A = 10 Then

Counter1 = 0
Portd.2 = 1
wait 1
Portd.2 = 0
Cls

End If
Loop
End


این برنامه تا از صفر تا ده میشمره و صفر میشه میتونید تغییرش بدین ( If A = 10 Then )فقط تو شمارش یه وقفه 1ثانیه ایجاد میشه بخاطر تاخیر تعریف شده واسه led اگه میخوایید این تاخیر نباشه میتونید زمان 1ثانیه رو واسه تایم روشن موندن led با تایمری دیگه توی برنامه ایجاد کنید 
موفق باشید

ORG  00H
Loop :
MOV  Life,#♥H
JMP  Loop
END

۲۲-اسفند-۱۳۹۶, ۰۰:۰۴:۱۵
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, babyy, hadikh73, questnet


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] کمک از دوستان برای یک برنامه ساده questnet 7 754 ۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۲۰:۴۳:۱۳
آخرین ارسال: 1نفر
  [فوری] کمک از دوستان برای یک سوال کوچک questnet 0 361 ۲۸-فروردین-۱۳۹۷, ۰۰:۱۰:۰۴
آخرین ارسال: questnet
  کمک در برنامه nrf24 با کدویژن sniper-70 0 1,520 ۱۹-آبان-۱۳۹۵, ۰۰:۱۶:۱۵
آخرین ارسال: sniper-70
  کمک در برنامه nrf24 با اردوینو sniper-70 0 1,420 ۱۴-آبان-۱۳۹۵, ۲۱:۱۲:۰۷
آخرین ارسال: sniper-70
  کمک در برنامه فرستنده avr به زبان سی sniper-70 3 1,977 ۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۱۲:۳۳:۲۰
آخرین ارسال: amo.ho3ein
  مشکل در ساخت تایمر لطفا کمک کنید omidsafari 8 3,178 ۰۹-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۲۸:۰۹
آخرین ارسال: omidsafari
  [سوال] تنظیم فیوزبیت در RTC ساده hese 0 821 ۱۹-دى-۱۳۹۴, ۱۵:۳۲:۱۳
آخرین ارسال: hese
  شمارنده سه رقمی با امکان کنترل morvarid 1 1,371 ۲۴-مرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۳۷:۱۴
آخرین ارسال: r0b0
  پیدا کردن باگ برنامه ساده کنترل دو طرفه موتور dc با pwm cortex-m3 1 1,511 ۰۱-مرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۱۱:۰۰
آخرین ارسال: r0b0
  برای افک در تابلو روان کسی ایده ای داره؟؟؟؟؟ iman-63 9 6,277 ۰۶-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۰۵:۲۸
آخرین ارسال: student-p

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS