با سلام بعد از این که به نام کاربری قبلی من اعتراض کردین با نام کاربری جدید اومدم
لمن یه کد در مورد تبدیل تاریخ به شمسی پیدا کردم که حجمش خیلی کمه ظاهرا کار می کنه می خواستم شما هم چکش کنید ببینید درسته یا نه
کد:
Dim d As Integer
Dim M As Integer
Dim y As Integer
d = Day(Date) - 21
M = Month(Date) - 2
y = Year(Date) - 621
If d <= 0 Then
If M <= 6 Then
d = d + 31
Else
d = d + 30
M = M - 1
End If
End If
If M <= 0 Then
M = M + 12
y = y - 1
End If
Me.Caption = y & "\" & M & "\" & d
ببين آقا مازيار توجه نكردي چي شد.
اين كد داره از يه سري توابع استفاده مي كنه، كه در واقع اونها هستند كه تاريخ رو تبديل مي كنن.
كل برنامه رو اينجا آپ كن تا برات بيشتر توضيح بدم.
اگه هم خواستي كد باز تبديل تاريخ ميلادي به شمسي رو داخل خود سايت (
WWW.Iranvig.com ) گذاشتم كه مي تونيد دانلود كنيد.
با سلام متشکر از جواباتون
آقایdidiگفته بود
نقل قول: اين كد داره از يه سري توابع استفاده مي كنه، كه در واقع اونها هستند كه تاريخ رو تبديل مي كنن.
كل برنامه رو اينجا آپ كن تا برات بيشتر توضيح بدم.
ولی وقتی این کد رو تو هر برنامه ای اضافه کنی کار می کنه توابع دیگری نداره.
ظاهرا من توجه نكردم!
حرف شما صحيح هست . اين قطعه كد به تنهايي تاريخ شمسي رو بر مي گردونه ولي صحت تاريخ شمسي قابل قبول نيست
براي شهريور ماه ( اكتبر ) امتحان كردم كه يك روز عقب تر بود!
در كل اون كامپوننتي كه آقا حامد نوشتن يا برنامه كد باز تقويم شمسي كه من داخل سايت قرار دادم نتنها تاريخ شمسي
رو با دقت و رعايت استثناها بر مي گردونن بلكه توابع كاربردي ديگري هم همراهشون هست كه حتما براي كار با تاريخ شمسي
به اونها احتياج خواهيد داشت و بهتره از اونها استفاده كنيد.
با سلام متشکر از جوابت هدفم این بود که صحت این کد رو بررسی کنم چون حجمش کم بود بقیه کدها زیادن یادگیریشون حوصله می خواد
(۰۴-مهر-۱۳۸۷, ۰۲:۱۱:۳۶)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]چرا یک کاربری جدید ایجاد کردی ؟
برا تقویم شمسی فکر نکنم کارا تر از این کامپوننت چیز دیگه ای گیرت بیاد : http://forum.iranled.com/hamed/Tagvim4.zip
سلام
من یک چیزی تو این کامپونت دیدم که نمیخواهم بگم ایراده ولی اگه حل بشه به نظرم بهتر میشه اون هم اینه که وقتی رو ی فرم برنامه این کامپونت رو اضافه میکنی و برنامه رو اجرا میکنی وقتی روز های یک ماه نمایش داده میشن اگه روی اونها هم کلیک نکنی و خارج اون اعداد هم کلیک کنی تاریخ انتخاب میشه به نظر من اگه اینجوری نباشه بهتره و یک چیز دیگه اینه که وقتی اون تاریخ ها نمایش داده میشن حتما باید روشون دبل کلیک بشه تا بسته بشن اگه یک کلیدی مثل esc هم برای اینکار در نظر بگیرید بد نیست
اساتید به بزگواری خودشون ببخشن اگه خیلی حرف زدم