ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گرفتن اطلاعات از فرم دیگر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
به نام خدا
سلام بچه ها من یک برنامه نوشتم که توی اون بیش از یک فرم وجود داره من میخواهم از فرم اصلی با زدن یک کلید به اسم ایجاد برنامه جدید یک پنجره جدید باز کنم که در اون مشخصات برنامه جدید رو باز کنم و در این فرم جدید من تعدادی ابزار مثل تکس باکس برای ورود اطلاعات استفاده کردم میخواستم بدونم چطور میتونم این اطلاعات رو از این فرم به فرم اصلی منتقل کنم و بر طبق اون عکس العمل مناسب رو داشته باشم چون من هر کار کردم برنامه فرم اصلی ابزارهای فرم ورد اطلاعات رو نمی شناسه واونها رو مستقل از برنامه میدونه به نظر شما من چطور میتونم اطلاعات فرم دوم را به فرم اول منتقل کنم؟ممنون میشم جواب سوالم رو بدید
شما میتونی از متغیر های Public بهره ببری !! در واقع راه منطقی اینه که یک Module به برنامه ات اضافه کنی و چندتا متغیر رو به شکل Public توش تعریف کنی . این متغیر ها در تمام فرم های برنامه قابل دسترس خواهند بود در نتیجه خیلی راحت میتونید اطلاعات مورد نیاز رو بین فرم های مختلف رد و بدل کنید
سلام

اینجوری نمی شه اطلاعات(مثلا تکست باکس) تکست 1 فرم 2 رو بریزیم توی تکست 1 فرم 1
form1.text1.text=form2.text2.text

خداحافظ
به نام خدا
سلام آقامتشککر مشکل من با همین کلمه public حل شد از همتون ممنونم خداحافظ دوستان عزیزم