ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از متغییر فرم دیگر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
به نام خدا
سلام بچه ها من یک برنامه داشتم که از چند فرم تشکیل شده یک مشکلم این است که نمی تونم در برنامه فرم دیگر به متغییر های فرم دیگردسترسی داشته باشم وفقط میتونم به کنترلهای فرم دیگر دسترسی پیدا کنم و دیگر این که من احتیاج دارم قیل از این که فرم دومم بسته بشه یک زیر برنامه از زیزبرنامه های برنامه فرم اول رو اجرا کنم در پایان از دوستان عزیز به خاطر سوالات متعددم عذر خواهی میکنم و دلیلش هم این است که من تا به حال فقط برنامه نویسی میکرو انجام میدادم ولی برای ارتباط با پورت های کامپیوتر مجبور شدم برنامه نویسی کامپیوتر رو از شما دوستان دانشمندم یاد بگیرم.متشککرم...
کد:
Dim a As String
Public b As String

Public Sub Command1_Click()
    MsgBox "Hello"
End Sub
فرض کن کد بالا توی Form1 نوشته شده.
میتونی به متغیر b و روال Command1_Click از توی یه فرم دیگه دسترسی داشته باشی با کلمه کلیدی Public تعریف شدن؛ ولی از متغیر a نمیتونی تو یه فرم یا ماژول دیگه استفاده کنی.
نقل قول: از دوستان عزیز به خاطر سوالات متعددم عذر خواهی میکنم و دلیلش هم این است که من تا به حال فقط برنامه نویسی میکرو انجام میدادم ولی برای ارتباط با پورت های کامپیوتر مجبور شدم برنامه نویسی کامپیوتر رو از شما دوستان دانشمندم یاد بگیرم
اینجا نیازی به این حرف ها نیست.
سؤال اول:
در تعريف متغير به جايDim از Publicاستفاده کن
سؤال دوم
شبيه اين کد رو در فرم دوم بنويس :
sub Form Closed(.... )
'Insert Code
اين جا کد مورد نظرتو بنويس مثلا
form1.Button1_click()
End Sub