ببین !!!
اگه IC شازژش سوخته باشه و اگه IC ـش چسبی باشه تعویضش کار حضرت فیله ! خاموشی = 85 ٪ ( 90 درصد نیست !)
اگه آی سیش چسبی نباشه عوض کردنش خیلی راحت تر میشه ! خاموشیش به 20 ٪ میرسه ولی معمولا درست میشه ! 12 تا 30 تومن هم ازت میگیرن ! (بسته به انصاف طرف)
این ایسی که میگی کدومش هست ؟ من چیز خاصی ندیدم ...دل و رودش رو ریختم بیرون...
نشونیش رو میشه بدی ؟؟/ (ایسیه)
حالا چه کار کنم ؟ اگه خاموش شد روشن نشد چییییییییییییییی ؟ باید بندازمش دور ؟ 160 تومن پولش دادم
البته این رو هم بگم ااا تا گوشی رو خودم نبینم و تست نکنم نمیتونم بگم حتما فلان عیب رو داره ! ولی اگر از آی سیش باشه تعویضش کار خودت نیست ! به چند دلیل :
1- هیتر داری ؟ کار باهاش بلدی و ...
2- معمولا تعمیر کارا هم ، همشون نمیرن تو این خط ها !!! کلا به نظر من تعمیرات سخت افزاری ریسکه !
3- الان اصلا نمیدونی کدوم هست ! حتی اگه میدونستی هم نمیتونستی عوضش کنی ! یه کم بی احتیاتی باعث میشه جاش برد کن بشه و تموم ... (نتیجه گیری ! کار هر ... "تعمیرکار ، خر ، بز و ..." نیست خرمن کوفتن)
(کلا 2 حالت بیشتر نداره ! یا میدی درست میشه ! یا نه ! بیخودی خودت رو الاف نکن )
آخه الان 3 ساعتی یه بار شارژش تمومه .این جوری بیشتر اعصابم خورد میکنه ...........
میخام درست بشه ............که اون تعمیر کاره هم گفت باید ریسک کنی ...........یعنی ممکنه به قول خودت دچار خاموشی بشه
حالا موندم چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مطمئنی مشکل باتری نیست؟
احتمال اینکه باتری خراب باشه زیاده ها
مطمئن مطمئن مطئنمممممممممممممم
منم گوشيم همين مشكل رو پيدا كرده البته بيشتر از دو ساعت شارژ نگه ميداره گوشيم تو آب افتاده هفته اول خوب بود ولي وقتي باهاش صحبت كردم داغ كرد و اين مشكل رو پيدا كرد . گوشيم 7500 نوكياست اگه مي شه منم راهنمايي كنيد.
اين مشكلي كه شما ميگي ممكنه از چند تا چيز باشه
ممكنه باطري باشه (آيا باطري گوشيت باد نكرده؟)
ممكنه از آي سي تقويت كنندت باشه( شما ميتوني براي تست اينكه مشكل از اين آي سي هست يا نه يه سيم كارت تست بگيري و اگه با اين سيم كارت شارژت خالي نشد يعني اشكال از آي سي تقويت كننده هست)
ممكنه جايي كه الان در حال حاضر هستي آنتن نداشته باشي و اين آي سي خيلي كار كنه در نتيجه زود شارژ خالي ميكنه
ممكنه آتصالي داشته باشي
يه تست جريان كشي از گوشيت بگير (براي اين كار بايد يه منبع تغذيه داشته باشي و از گوشي از هنگام خاموش بودن تا موقع روشن شدن تست بگيري ببيني آيا جريان ميكشه يا نه)
و 1000 تا دليل ديگه بجز آي سي تغذيه كه ميگي
گوشيو بيرون ببري واسه درست شدن هزار تا عيب ميزارن روش
اگه ببري اون مغازه كه گفتي همه قطعه هاتو باز ميكنه ميگه درست نشد
باطري شو امتحان كردم سالمه. بدون استفاده تا2روز شارژ نگه ميداره. بيرون بردم مي گه مشكل نداره ولي قبل از اينكه توي اب بيفته خوب شارژ نگه مي داشت
سلام خوب هستيد يك كاري كن يا يك باطري ديگه تست كن ببين مشكل هست يا نه
به اميد ديدار
سلام ممنون ولي من با باطري گوشي7070 نوكيا كه عين باطري خودمه امتحان كردم مطمئنم از باطريش نيست يعني باطري هامونو با هم عوض كرديم ولي باز همونطور بود ولي 7070 مشكلي پيدا نكرد