۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۰۸:۴۵:۲۵
شما از همون Picture1.TextWidth و Picture1.TextHeight استفاده کن.
وقتی Picture1.ScaleMode برابر vbPixels باشه مقدار TextWidth و TextHeight هم بر حسب پیکسل هستند.
برای اینکه تصویر به اندازه PictureBox در بیاد اول تصویر رو توی یه PictureBox دیگه Load کن.
مثلا picTemp که مخفی هم هست (picTemp.Visible = False).
بعد با PaintPicture تصویر picTemp رو توی Picture1 با اندازه دلخواه رسم کن.
ضمناً این یه مورد که دیگه کار سختی نیست!
دوستانی که هم تو بخش الکترونیک هم کامپیوتر فعالیت دارن لطف کنن پاسخ بدن.
رو شیء Image زیاد حساب نکنید. به نظر من فقط برای نمایش عکس و درست کردن دکمه های ساده کاربرد داره. ولی PictureBox شیء قدرتمندی هست.
صبح شما هم به خیر. زمان ارسال پست صفحه رو Refresh نکرده بودم بعدا متوجه پست شما شدم.
برنامت رو دانلود کردم و یادم اومد که یه کد برای معکوس کردن میخواستید. کدی که نوشتی فقط یه بار معکوس میکنه.
بهتره یه حلقه For به تعداد Shape ها بذاری و اصلا این کد رو بنویس:
مقدار W و H رو نمیتونی اعشاری بدی چون توی مانیتور نصف پیکسل که نداریم.
برای اینکه شکل متن عوش نشه مقدار xx رو باید به اندازه عرض دایره ها کم یا زیاد کنی. البته چون دایره ها کنار هم نیستند و لب به لب همدیگه هستند میشه عرض دایره ها منهای یک.
وقتی Picture1.ScaleMode برابر vbPixels باشه مقدار TextWidth و TextHeight هم بر حسب پیکسل هستند.
کد:
Me.ScaleMode=vbPixels
Picture1.Width = Picture1.Width - Picture1.ScaleWidth + Picture1.TextWidth(Text1.Text)
Picture1.Height = Picture1.Height - Picture1.ScaleHeight + Picture1.TextHeight(Text1.Text)
مثلا picTemp که مخفی هم هست (picTemp.Visible = False).
بعد با PaintPicture تصویر picTemp رو توی Picture1 با اندازه دلخواه رسم کن.
کد:
Picture1.PaintPicture picTemp.Picture, 0, 0, Picture1.ScaleWidth, Picture1.ScaleHeight
نقل قول: من می خوام تا فایل متنی که ایجاد میشه فقط تو هر خط 8تا کاراکتر وجود داشته باشهاین که کاری نداره. فقط اول باید بگی که تعداد ستون ها هم 8 عدده؟ یا تعداد ستون ها هر چی بود بازم تو هر خط از فایل 8 داده ذخیره بشه؟
نقل قول: راستی چه طور می شه همه دیتا ها رو بر عکس کردکلی راه داره: موقع ذخیره کردن داده ها ـ موقع بازیابی داده ها - موقع رنگ کردن دایره ها از روی صفر و یک ها. کجای میخوای این کار انجام بشه؟
ضمناً این یه مورد که دیگه کار سختی نیست!
نقل قول: آیا می شه تو این برنامه یه دستور از برنامه دیگه رو اجرا کرد؟من از این چیزا سر در نمیارم. نه فقط از میکرو چیزی نمیدونم که در زمینه برنامه نویسی هم از کامپایل چیزی نمیدونم. فقط بلدم بعد از نوشتن کد Ctrl+F5 رو بزنم و حالشو ببرم.
برای کامپایل کردن برنامه می گم
مثلا این برنامه کل برنامه رو برای میکرو درست کنه
می خوام این برنامه تولید شده رو تو کامیلر وارد بشه و کامپایل انجام بشه
دوستانی که هم تو بخش الکترونیک هم کامپیوتر فعالیت دارن لطف کنن پاسخ بدن.
رو شیء Image زیاد حساب نکنید. به نظر من فقط برای نمایش عکس و درست کردن دکمه های ساده کاربرد داره. ولی PictureBox شیء قدرتمندی هست.
نقل قول: بعد از خط دوم تو هر خط فقط 8 تا دونه از 0 و 1 ها نوشته بشنفایل ضمیمه به همین منظوره
صبح شما هم به خیر. زمان ارسال پست صفحه رو Refresh نکرده بودم بعدا متوجه پست شما شدم.
برنامت رو دانلود کردم و یادم اومد که یه کد برای معکوس کردن میخواستید. کدی که نوشتی فقط یه بار معکوس میکنه.
بهتره یه حلقه For به تعداد Shape ها بذاری و اصلا این کد رو بنویس:
کد:
for i=1to shp.ubound
if shp(i).bordercolor=vbred then
shp(i).bordercolor=vbbuttonface
else
shp(i).bordercolor=vbred
endif
next
نقل قول: ببین موقع حرکت هی شکل متن عوض می شهقرار بود تعریف متغیرهای W و H رو ببریم به بخش General یعنی به اینصورت
کد:
Option Explicit
Dim xx As Variant
Const W = 15
Const H = 15
برای اینکه شکل متن عوش نشه مقدار xx رو باید به اندازه عرض دایره ها کم یا زیاد کنی. البته چون دایره ها کنار هم نیستند و لب به لب همدیگه هستند میشه عرض دایره ها منهای یک.
کد:
'move to right
xx=xx+(w-1)
'move to left
xx=xx-(w-1)