ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نوبت دهی بانکها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
کسی هست که به من برای تهیه سورس برنامه سیستم نوبت دهی بانکها راهنمایی بده با میکرو کنترولر avr
مهندس این فایل رو گرفتی : http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=4259

برنامه اش چیز خواصی نداره !

خودت وقت بذاری می تونی !

هر جاشم مشکل داری بگو !

الان کجاش گیری ؟
یه سوال اوون پرینتری که بهت شماره می ده چه جوری کار می کنه؟
کسی اطلاعاتی در مورد اوون داره؟
این هم بهد از چند ماه زحمت تونست با کمک دوستم سامان پروژه رو کامل کنم امیدوارم توانسته باشم کمکی کرده باشم ClapWhistleWinkShyAmazeQuestionHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappy
پرینتری هم که در این جور از دستگاهها استفاده میشه مثل پرینتر دستگاههای pos که در فروشگاهها هست میباشد و راحت به میکرو وصل میشه و با یه مقدار برنامه نویسی میتونی در ضمن گرفتن شماره پرینت رو هم صادر کنی
salam
mersi
سلام دوست عزیز armannext
اگر برایتان امکان پذیر است ، سورس کد زبان سی را نیز ضمیمه کنید .
با تشکر از شما
سلام آرمان جان دستت درد نکنه ولی مگه این برنامه ای که شما نوشتی باجه 3 اون فعال نیست؟
بعد این 7سگمنت هاش کاتد یا آند مشترکه؟
(۲۴-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۰۶:۳۵)armannext نوشته است: [ -> ]این هم بهد از چند ماه زحمت تونست با کمک دوستم سامان پروژه رو کامل کنم امیدوارم توانسته باشم کمکی کرده باشم ClapWhistleWinkShyAmazeQuestionHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappy

سلام دوست گرامی...این فایل شما buzzer قطع بود...وصلش ک میکنی یکسره بوق میزنه...بعدشم...باجه3 غیر فعال است
اگه میشه کمک کنید دوستان...من خیلی فوری به سورس این برنامه احتیاج دارم
(۲۴-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۰۶:۳۵)armannext نوشته است: [ -> ]این هم بهد از چند ماه زحمت تونست با کمک دوستم سامان پروژه رو کامل کنم امیدوارم توانسته باشم کمکی کرده باشم ClapWhistleWinkShyAmazeQuestionHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappy

ورژن پروتیٍوست چنده ؟
من یکی دارم با بسکامه
صفحه‌ها: 1 2 3