۱۵-آبان-۱۳۸۷, ۱۶:۴۷:۲۳
(۱۵-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۳۹:۴۶)terip2008 نوشته است: [ -> ]فايل AUTORUN.INF رو تو صفحه اصلي با نرو گذاشتم .سلام.
البته اون نرو بورنينگ رام .
آخه این کارو بکنی دیگه فایل های مربوط به خود فیلم ناپدید میشن.
(۱۵-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۳۹:۴۶)terip2008 نوشته است: [ -> ]فايل AUTORUN.INF رو تو صفحه اصلي با نرو گذاشتم .سلام.
(۱۵-آبان-۱۳۸۷, ۱۶:۴۷:۲۳)Payman62 نوشته است: [ -> ](۱۵-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۳۹:۴۶)terip2008 نوشته است: [ -> ]فايل AUTORUN.INF رو تو صفحه اصلي با نرو گذاشتم .سلام.
(۱۶-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۴۹:۲۵)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلام.(۱۵-آبان-۱۳۸۷, ۱۶:۴۷:۲۳)Payman62 نوشته است: [ -> ](۱۵-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۳۹:۴۶)terip2008 نوشته است: [ -> ]فايل AUTORUN.INF رو تو صفحه اصلي با نرو گذاشتم .سلام.
سلام
خوب هستيد پيمان جان هر vcd داري دو قسمته
1 قسمت ديتا كه در واقعه توي روته و تريب جان منظورش گذاشتن اتوران توي اون قسمته
2- قسمت فيلم كه اسم فولدرش هست mpegav كه فيلم ها با پسوند dat درون اون قرار ميگيرن
اميدوارم كمك كنه
به اميد ديدار
نقل قول: من ميخوام تو كل ايران پخش بشه ويروسي مثل كاظم جون
نقل قول: بابا آخر جوابمون نگرفتيم
(۱۹-آبان-۱۳۸۷, ۰۰:۳۲:۱۸)keihancpu نوشته است: [ -> ]فکر نکنم از vbs استفاده کرده باشه چون خیلی وقته اجرای script تو ieو بقیه مرورگرها غیر فعال شده و opera هم که اصلا ازش پشتیبانی نمیکنهنقل قول: من ميخوام تو كل ايران پخش بشه ويروسي مثل كاظم جون
ویروس kazme از یه vbscript استفاده میکرد که بدون سوال از کاربر دانلود میشد
فکر کنم 1 ماه پیشم public شد
(۲۲-آبان-۱۳۸۷, ۲۲:۲۱:۱۹)yeketaz نوشته است: [ -> ]اصلا تا حالا با گفته های دوستان کاری کردی؟؟؟دقیقا سوال من هم همین هست به نظر میاد شما دنبال کد اماده میگردی بهتره خودت دست به کار بشی و از روشهای پیشنهاد شده یکی رو انتخاب کنی
اگه کردی خوب بزار تا ببینیم و اگر هم که کاری نکردی که دیگه با خودت