شما احتياطا از يه CD ديگه و روي يه درايو ديگه وي بي رو نصب كن. اگه باز هم مشكل داشتي ديگه از راه دور
نمي تونم كمك چنداني انجام بدم و حتما بايد سيستمت رو از نزديك بررسي كنم.
ممنون دوست عزیز مشکل برطرف شد من دفعه های قبل Source safe رو نصب نمیکردم اینبار به گفته ی یکی تو یکی از این فرم های خارجی با نصب سورس سیف مشکل برطرف شد.
از تمام دوستانی که تاحالا کمک کردن به من در یادگیری ورفع مشکلاتم در ویبی ممنونم.
الان یک مقدار اطلاعاتم در ضمینه ی نوشتن نرم افزارهای مخرب بیشتر شده با استفاده از دیدن و به کارگیری سورس ویروس های دیگه.
من از امروز شروع به نوشتن یک ویروس کردم حالا کار کرد ویروس رو من بنا بر ویروسهایی که تاحالا سورسشون رو دیده بودم تعیین کردم. کار مخربی انجام نمیده بیشتر برام جنبه یادگیری وفهم دستورات رو داره.
من الان این مراحلی رو که در زیر عرض می کنم تا حدودی یاد گرفتم:
1-پنهان کردن فایل اجرایی ویروس Application وProcessce درTaskmgr
2- قرار دادن ویروس در بخش استارات آپ ویندوز
3-استفاده مناسب از دستورات شرطی وتایمرها
4-کپی فایل مورد نظر در مسیر سیستم32
5-استفاده از یک سری شل کد
6-به کارگیری و فهم برخی ازAPIها
حالا یک سوال دیگه دارم که هرچی روش فکر کردم نتونستم به جواب مورد نظرم برسم.(گیج شدم یه خورده)
کمک کنید ممنون میشم.
من الان می خوام یک فایل رو در مسیر زیر کپی کنم:
کد:
C:\WINDOWS\system32\config
مشکل کپی کردن ندارم منظورم این هستش که می دونم با چه دستوری وچگونه طبق گفته ی یکی از دوستان در هر مسیری فایل مورد نظر رو کپی کرد.اما نکته ی اصلی اینه که
من میخوام اگر به طور مثال روی یک سیستم که 10 تا درایو داره و رو 5 درایو ش هم به طور مثال ویندوز نصبه این فایل من با اجرا شدن همه ی مسیرهایی که این 5ویندوز روش نصبه رو پیدا وفایل منو در مسیری که دربالا ذکر شد کپی کنه.
اگر بهم کامل توضیح بدین ممنون میشم.گیج شدم

با استفاده از FileSystemObject مي توني صحت آدرس هاي مورد نظرت رو تست كني.
کد:
Dim FSO As New FileSystemObject
FExist = FSO.FolderExists(WinDIr & "\System32\Config")
البته بايد از قبل متغيير WinDirرو با دستوري كه بهت گفته بودم به دست بياري.
فايل رو تو تمام درايوها و تو اون شاخه مورد نظر كپي كني _ يعني دستور كپي رو همه درايوها اجرا كني _ و در ابتداي دستورات از دستور
كنترل خطاي On Error Resume Nextاستفاده كن تا برنامه خطا نده.
البته بهتره از اين دستور تو همه بخش هاي ويروس استفاده كني .
ممنون از کمک و راهنماییتون
این مشکل هم برطرف شد. حالا یک سوال دیگه دارم.
من الان فایل رو تو مسیر مورد نظرم کپی کردم چطوری می تونم از بودنش حفاظت کنم. منظور این که:
چطوری میتونم چک کنم که فایل من در مسیر مورد نظر وجود داره که در صورت نبودش دوباره فایلم در اون مسیر کپی بشه.
اگر کمک کنید وکلی بگین که در مورد هر مسیری از درایو هارد صدق کنه که وجود فایل رو در اون مسیر بتونم چک کنم ممنون میشم.
تست كردن فقط هدر دادن كده!! شما بزار تو يه تايمر مرتبا كپي كن، تنظيمات رجيستري رو هم به همين شكل.
حالا یک سوال دیگه اینجا مطرحه اونم این که:
مثلا من فایل ویروسم رو روی دسکتاپ ذخیره کردم.میخوام بعد از اجرا فایلی در مسیری از ویندوز مثل سیستم32 کپی بشه که اگر من فایل روی صفحه دسکتاپ رو به نحوی پاک کردم فایل ویروس از مسیری که در اون کپی شده بعد از راه اندازی مجدد سیستم و قرار گرفتن در استارت آپ دوباره فعال بشه چه باید کرد.
اگر توضیح کامل بدین ممنونم. کپی تو مسیر مورد نظر و همچنین قرار دادن تو استارت آپ رو بلدم. فقط نمی دونم چطور باید تو اون مسیر که کپی میشه از اونجا فعال بشه.
از دوستان برنامه نویس کسی نبود جواب سوال منو بده؟؟؟؟
دوست عزيز
سوالات فني و مشكلاتي كه در مورد كد نويسي داريد رو به روي چشم تا جائي كه از دستمون بر بياد براتون انجام مي ديم
اما سوالاتي از اين دست رو سعي مي كنم زود جواب ندم چون كدهاش رو قبلا بهت گفتم و براي حل اين مسئله تنها
بايد از فكرت كمك بگيري و اون رو حل كني. مسئله خيلي ساده است و اگه قرار باشه اينها رو هم من جواب بدم ديگه
كاري واسه شما باقي نمي مونه!!
حق باشماست
اما اینقدر سر کله زدم با این کدا دیگه قاطی پاتی کرده مخم

ببنید من تو برنامه مسیر زیر رو میدم که فایلم توش کپی بشه
کد:
On Error Resume Next
FileCopy App.Path + "\" + App.EXEName + ".exe", "C:\WINDOWS\system32" + "\" + "alibaba.exe"
فایل بعد از اجرا کپی میشه
من این دستور رو هم قرار می دم که برنامه در استارت آپ قرار بگیره
کد:
On Error Resume Next
FileCopy App.Path + "\" + App.EXEName + ".exe", "C:\Documents and Settings\all users\Start Menu\Programs\Startup" + "\" + "alibaba.exe"
فایل رو Exe میکنم یک بار اجرا میکنم یک فایل به اسم alibaba.exe تو مسیرSystem32 کپی میشه.یک فایل دیگه هم به این نام تو Startup قرار میگیره.
وقتی برنامه رو می بندم وفایل اجرایی که مثلا رو دسکتاپ ساختم رو پاک میکنم. بعد از راه اندازی مجدد می بینم متاسفانه فایل اجرایی که تو مسیرSystem32 کپی شده بود وتو استارت آپ هم قرار داشت. اجرا نمیشه.
والا این کار رو به طرق مختلف انجام دادم اما بازم نشد.اگر راه دیگه داره به من بگین که حداقل یاد بگیرم

گفتم این ویروسی هم که دارم می نویسم بیشتر برام جنبه ی آموزشی داره که تا حدودی دستورات مورد استفاده در این نوع فایل ها رو یاد بگیرم.
در پایان به خاطر شناختن آنتی ویروسها در تغییر یافتن مسیر استارت آپ رجیستری که در صفحات قبل بهش اشاره کرده بودین از اونا استفاده نکردم.
منظورم اینه:
کد:
FilePath = App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe"
Set reg = CreateObject("wscript.shell")
reg.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\", "Shell" & FilePath
Set reg = Nothing
بازم ممنون به یاری نیاز دارم تا راه بیافتم