ايران ويج

نسخه‌ی کامل: client , server کمک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من یه کلاینت و سرور نوشتم و در شبکه های داخلی جواب میده ولی در سطح اینترنت نمی تونه کانکت کنه می خواستم بدونم مشکل از کجا هست و آیا راه حلی داره برای این کار ممنونم اگه کامل منو راه نمایی کنید
مرسی

لطفا اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره بیان کنه

بالاخره که چی آیا میشه یا نمیشه من با سرچ به نمیشه رسیدم لطفا اگه راهی خست کمک کنین
ممنون میشم

........................
آیا با winsock امکان وصل شدن دو تا سیستم از طریق اینترنت وجود داره یا نه (توجه در شبکه داخلی مثل کافی نت رو نمی گم چون اونو خودم میدونم )
با تشکر اگه لینک بدین چون من با winsock برنامه هام رو می نویسم.
.........................
دوستان من بارها این سوال ومطرح کردم
من با یکی از دوستام که اون به اینترنت وصل بود و ip سیستمشو بهم داد و فایروال هم خاموش بود هر کار ی که کردیم کانکنت نمیشد مشکل از کجاست
یکی به من بگه با winsock چجوری میشه در سطح اینترنت مثلا چت کرد و سرور و کلاینت با هم کانکت شوندددددددددددددددددددددد ددد
تو رو خدا جواب بدین
..........................
با تشکر
در ارتباط راه درور (از طریق اینترنت یا 2 شبکه جدا از هم)حداقل یکی از ip ها باید valid باشه در غیر این صورت ایجاد ارتباط امکان پذیر نیست
سلام.
آیپی سرورت که میخوای کانکت بشی باید حتما ولید باشه. الآن تو ایران اکثر isp ها invalid ip میدن.
مشکل از برنامه شما نیست.
البته مسایلی مثل خاموش بودن فایروال خود ویندوز و درست ست کردن پورت ها رو هم حواست باشه درست انجام بدی.
برنامم اصلا مشکلی ندره
حالا بگین کهمن باید چی کار کنم برای رفع این مشکل
سلام.
وقتی آیپی اینولیده دست شما نیست که بخواین مشکل رو رفع کنین.
میری isp محترم و یه ip valid ازشون اجاره میکنین
خوب اینطوری یکم کار سختتر می شه

چون فقط ما آیپی ولید داریم

در نتیجه سرور باید به ما متصل بشه
من یه ایده دارم که زیاد بلد نیستم بار ها شده که میریم مثلا تو یه سایت و یه اکونت میگیریم و از طریق vpn به اون وصل میشیم
آیا نمیشه از این طریق کاری کرد
VPN هم آیپی های ولیده
ولی مهم آیپی سروره،چون تا حالا من برنامه ای ندیدم که سرور به کلاینت وصل بشه
اما من یک پیشنهاد دارم :
شما خودت یک آیپی ولید تهیه کن،بعد به سرور هم همون آیپی ولید رت بده تا به این آیپی وصل شود
اما چه جوری بفهمه؟
باید توی سرور چک بشه که کابر کی به اینترنت وصل می شه
بعد شما می تونی هر وقت که خواستی یک فایل متنی روی فضا قرار بدی تا سرور فایل را دانلود
و از اطلاعات شما آگاه شود
و بر اساس اطلاعات فایل به کامپیوتر شما وصل بشه و کارهای بعدی را انجام بده
===============================================
البته باید همه این کارها مثل پردازش فایل متنی و ... را قبلا توی سرور تنظیم کرده باشی
با تشکر از شما میشه بگین چجوری میشه آی پی ولید تهیه کرد
راستی مثلا یاهو مسنجر که یه ارتباط پیر تو پیر چجوریه
با تشکر
برای تهیه آیپی ها ولید می تونید به یک ISP رفته و یکی سفارش بدید

ولی فکر نکنم یاهو Peer To Peer باشه

دلایل زیادی داره که می شه بگیم یاهو پیر تو پیر نیست مثل این که توی این نوع شبکه ها گسترش بسیار محدوده

و وقتی گسترش پیدا می کنه می شه Client/Server