سلام
نقل قول: using namespace std برای معرفی فضای std. خودم هم دقیقا نمی دونم چرا این کد رو حتما باید بیاریم. اگه این کد رو ننویسی cout رو باید اینطوری بنویسی std::cout خیلی از دستورات هدرهای دیگه مثل string یا vector بدون این std کار نمی کنه
فکر کنم بازم به توضیحات استاد احتیاج داریم !
استاد به داد برس
سلام
بابا خودتون یه پا استادین، توضیحات Spiderman کامل بود راستشو بخاین خوده منم در ++C تاره کارم من بیشتر C تنها رو کار میکنم و مدت زیادی نیست سمت ++C اومدم حالا حالا باید یاد بگیرم تا بشه گفت استاد
این که چرا از اون دستور استفاده میکنیم همونطور که Spiderman گفت این به این معنیه که ما از فضای آدرس std می خوایم استفاده کنیم
شاد باشید
سلام
با دو سوال :
1- چه لزومی برای تعریف فضا با استفاده از همون دستور هست ؟؟
2- tchar چه مدل داده ای هستش ؟؟
نقل قول: 1- چه لزومی برای تعریف فضا با استفاده از همون دستور هست ؟؟
تقصیر این استاندارد جدید C++ . بعضی از دستورات تو فضایی به اسم std قرار داده.
مثلا بعضی از دستورات مهم تو فضایی به اسم system هستند.
نقل قول: 2- tchar چه مدل داده ای هستش ؟؟
یه نوع داده برای ذخیره سازی یونیکد یا همون رشته های دو بایتی. نمی دونم فایدش چیه و چرا اینقدر تو C++ رشته ها رو سخت کردن !!
سلام
در ادامه صحبتهای جناب Spiderman و در مورد TCHAR باید گفت این نوع جزئی از استاندارد ++C/C نیست
این داده کلا مخصوص برنامه های ویندوزی هست و برای پروژه هایی خوبه که می خواین هم به صورت یونیکد و هم به صورت اسکی توسعه بدین
در این حالت اگه از این نوع استفاده کردین دیگه لازم نیست مثلا رشته های یونیکد رو به اسکی یا بلعکس تغییر داد
چون همه رو با نوع کلی TCHAR تعریف کردین بعد در تنظیمات کامپایلر میشه مشخص کرد پروژه به چه صورت باشه