ايران ويج

نسخه‌ی کامل: زبان ++C ؟؟؟؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
ببینید. Net Freamework. رو میشه گفت یه واسطه. زبانهای تحت دات نت به زبان ماشین کمپایل نمیشن و بجاش به زبان میانی مایکروسافت (MSIL) ترجمه میشن و بعد هنگام اجرا توسط CLR ( بخشی از Net Freamework. ) به زبان ماشین ترجمه و اجرا میشن. در ضمن این که در برنامه های تحت دات نت میشه از کتابخونه های کامل اون ( FCL ) استفاده کرد. به همین دو دلیل برای اجرای برنامه های تحت دات نت باید حتما Net Freamework. روی اون سیستم نصب باشه. در ضمن زبانهای دات نت مختص شبکه نیستند. مثل هر زبون دیگه ای هرکاری میکنن.
اینا برای زبانه. محیط ها فقط یه واسطه اند.
الان من یه برنامه ( از اینایی که خودش میسازه ) توی C++.Net ستاپ براش ساختم(بدون Net Freamework. ) بردم توی VM کار کرد.
تا اونجایی که من فهمیدم اگه توی بخش Property page پروژه و توی Configuration Properties->General گزینه Common Language Runtime Support رو روی No Common Language Runtime support تنظیم کنید از دات نت استفاده نمیکنه.
(۰۵-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۴۱:۱۶)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]الان من یه برنامه ( از اینایی که خودش میسازه ) توی C++.Net ستاپ براش ساختم(بدون Net Freamework. ) بردم توی VM کار کرد.
تا اونجایی که من فهمیدم اگه توی بخش Property page پروژه و توی Configuration Properties->General گزینه Common Language Runtime Support رو روی No Common Language Runtime support تنظیم کنید از دات نت استفاده نمیکنه.
شما از چه نسخهای استفاده کردین؟
express edition?
نه. Professional Edition 2008
سلام

آخرین ورژنش چنده؟
آخرین ورژن C++ رو می گم
سلام
نمیدونم!
بستگی به کامپایلرش داره
[/size]
(۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۲۱:۰۵)xsalamx نوشته است: [ -> ]سلام

چن تا زبان ++C داریم؟یک نوع
ما فقط یه زبان به اسم ++C داریم؟اره ولی در محیطهای مختلف
اگه جوابتون آره است پس اینها چه فرقی با هم دارند؟یکی در محیط تحت داس است و دیگری دو محیط ویندوز پس اینها همان زبان c++است والگریتم انها یکی میباشد
++C
++visual C
++turbo C
++The Dev C
.
.
.

(۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۲۱:۰۵)xsalamx نوشته است: [ -> ]سلام

چن تا زبان ++C داریم؟یک نوع
ما فقط یه زبان به اسم ++C داریم؟اره ولی در محیطهای مختلف
اگه جوابتون آره است پس اینها چه فرقی با هم دارند؟یکی در محیط تحت داس است و دیگری دو محیط ویندوز پس اینها همان زبان c++[size=medium]است والگریتم انها یکی میباشد
++C
++visual C
++turbo C
++The Dev C
.
.
.
صفحه‌ها: 1 2 3