ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد بانک اطلاعاتی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
دو سوال داشتم
1-با چه دستوری می توان به صورت فیزیکی رکوردهای موجود در اکسس را براساس فیلدی خاص مرتب کرد؟
2-آیا datareport یا dbgrid این توانایی را دارد که بتواند برای رکوردها به صورت دینامیک شماره ردیف قرار دهد؟
سپاس
سلام
1- چون کلا چنین کاری نیاز نیست بنابراین راهی براش نیست.
2- من فکر نکنم دیده باشم
(۰۲-بهمن-۱۳۸۷, ۲۱:۳۶:۲۹)park نوشته است: [ -> ]با سلام
دو سوال داشتم
1-با چه دستوری می توان به صورت فیزیکی رکوردهای موجود در اکسس را براساس فیلدی خاص مرتب کرد؟
2-آیا datareport یا dbgrid این توانایی را دارد که بتواند برای رکوردها به صورت دینامیک شماره ردیف قرار دهد؟
سپاس

1. به صورت فیزیکی یعنی چی؟ یعنی شما می خوای خودت یه تابع بنویسی که کار Sort کردن رو انجام بده؟

2. منم فکر نمی کنم همچین قابلیتی وجود داشته باشه، منظورتم از داینامیک نفهمیدم، ولی اگه منظورت اینه که بعد از Sort کردن بفهمی هر کدوم کجان، این قابلیت رو بهت می دن
سلام
1-نه خودم نمی خواهم تابع بنویسم می خواستم بدانم با دستوری خاص می توان این کار را کرد؟
2-عذر می خواهم به جای datagrid اشتباها نوشته ام datareport . مثلا می خوام با هر بار گزارش گیری با دستورات SQL برای هر رکوردی که در Datagrid یا Dbgrid نشان داده می شود به طور اتوماتیک شماره ردیف از 1 تا n نمایش داده شود
سپاس
1. برا اولي كه هم مي توني با دستور SQL اين كار رو بكني، هم Object هايي كه به ديتابيس وصل مي شن دستور Sort رو دارن
2. اون هم كه مي شه index شون ديگه، ولي SQL اين كار رو نمي كنه، خودت تو Grid يه ستون بساز، توش با يه For از 1 تا آخرين ركورد رو بريز