۰۵-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۰۳:۲۲
سلام و تشکر بابت جواب هایی که گرفتم از شما دوستان و جواب هایی که نگرفتم و مجبور شدم خودم برم بگردم تا بفهمم ...
چند تا سوال دارم نمی دونم کسی جواب می ده یا نه ولی می پرسم :
قصد دارم یک برنامه بنویسم که تو یک قسمتش مجبورم از توی رم 24c256 اطلاعات بخونم و بریزم توی یک بافر . اما چون تو بیسیک همچین دستوری نداره تا جایی که من می دونم پس یکم مجبور شدم اسمبلی یاد بگیرم که بخوام از توی رم بخونم اما توی این هم باز مشکل پیدا می کنم یعنی تاجایی که می دونم تو اسمبلی فقط با رجیستر ها کار می کنیم اگر بخوایم هر کاری کنیم پس باز هم نمیشه چیزی را ریخت توی بافر !
همراه این قضیه این سوال هم برام مطرحه که اصلا با دستور مووسی میشه از توی رم (24cxxx) چیزی خوند یا نه ؟
مثلا این جا را ببینید:
$asm
back : mov dptr,#10h
mov a,#00h
mov a,@a+dptr
mov buffer(i) , a ?????????
djnz r3,back
می شه کسی راهنماییم کنه چیکار باید بکنم ؟
چند تا سوال دارم نمی دونم کسی جواب می ده یا نه ولی می پرسم :
قصد دارم یک برنامه بنویسم که تو یک قسمتش مجبورم از توی رم 24c256 اطلاعات بخونم و بریزم توی یک بافر . اما چون تو بیسیک همچین دستوری نداره تا جایی که من می دونم پس یکم مجبور شدم اسمبلی یاد بگیرم که بخوام از توی رم بخونم اما توی این هم باز مشکل پیدا می کنم یعنی تاجایی که می دونم تو اسمبلی فقط با رجیستر ها کار می کنیم اگر بخوایم هر کاری کنیم پس باز هم نمیشه چیزی را ریخت توی بافر !
همراه این قضیه این سوال هم برام مطرحه که اصلا با دستور مووسی میشه از توی رم (24cxxx) چیزی خوند یا نه ؟
مثلا این جا را ببینید:
$asm
back : mov dptr,#10h
mov a,#00h
mov a,@a+dptr
mov buffer(i) , a ?????????
djnz r3,back
می شه کسی راهنماییم کنه چیکار باید بکنم ؟