ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گوشيم گم شد!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
امروز صبح گوشيم گم شد! _ به همين راحتي به همين خوشمزگي!

زنگ كه مي زنم ميگه گوشي خاموشه...
حالا چيكار مي تونم بكنم؟ تمام جاها رو هم گشتم، اما انگار ....
ترخدا اگه راه حلي چيزي دارين ارائه بدين.

پانوشت/عمق فاجعه: متاسفانه روي روشن شدنش هم رمز گذاشتم و تمام شماره تلفن ها رو هم روي گوشي دخيره كردم.
رمزو بیار من سه سوته برات بشکنم Biggrin.
سریع برو مخابرات سیم تو بسوزون گوشیتم بزار تو لیست تحت تعقیبیا Biggrin.
خون سری خودت رو حفط کن
================================================================
برنامه های امنیتی رو گوشیت نصب هست یا نه؟
اگه نیست که دیگه برگشتش معلوم نیست

مثلا یکی از بهترین نرم افزارهایی که روی گوشیم نصبه mGuard ه که اگه سیم کارت عوض شد SMS می فرسته
اگه بعد از یه مدت پیدا نکردی برو سیم کارت رو بسوزون یکی جدید بگیر
بعد اگه برات SMS اومد به احتمال زیاد دزدیده شده
البته IMEI رو هم می فرسته
حیف شد ....مخصوصا که گوشیت دی900 بود .خیلی دوست داشتنیه ....ملوسه ......... خب سریالش رو بده مخابرات حله دیگه ....منتظر چی هستی ؟
سریالم براتون عوض میکنیم. دیگه چی میخواید؟ Biggrin
اگه گم شده که هیچ. ولی اگه دزدیده شده احتمالش کمه که برگرده.
(۱۱-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۵۸:۱۰)saeed450 نوشته است: [ -> ]حیف شد ....مخصوصا که گوشیت دی900 بود .خیلی دوست داشتنیه ....ملوسه .........
نظر من دقیقا برعکسه. اصلا ولش کن برو یه 1209 بخر. Biggrin
سلام

اگه گوشی گم شده که گم شده دیگه
اگر هم گوشیت رو دزدیده باشن فکر کنم بشه کاری کرد اونم اینجوری که:
اول باید بری پاسگاه بعد پاسگاه از دادگستری مجوز بگیره بعدش بری مخابرات بعدش اگه گوشیت رو روشن بکنن ردیابی می شه.(البته فکر کنم اینطوری باشه)
(۱۲-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۴۹:۱۳)xsalamx نوشته است: [ -> ]اگر هم گوشیت رو دزدیده باشن فکر کنم بشه کاری کرد اونم اینجوری که:
اول باید بری پاسگاه بعد پاسگاه از دادگستری مجوز بگیره بعدش بری مخابرات بعدش اگه گوشیت رو روشن بکنن ردیابی می شه.(البته فکر کنم اینطوری باشه)
البته. ولی وقتی گوشی رو ببرن تعمیرگاه. اونم یه گوشی D900 samsung . در عرض سه سوت یا کمتر سریالش عوض میشه. بعدشم دیگه نمیشه پیداش کرد. یه EEPROM هم در عرض ده دقیقه میریزن قفلش شکسته میشه. یه لیوان آبم روش. به همین راحتی. به همین خوشمزگی.
دست گل همه تون درد نكنه...
گوشي پيدا شد. دست يه رفتگر زحمت كش بود كه سر چهارراه نزديك خونه پيداش كرده بود.
اما گوشي رو انگار زماني پيدا كرده كه شصت تا (بلكه بيشتر!) ماشين از روي گوشي بدبخت و بي نواي ما رد شده!

پي نوشت: يادش به خير! (حدودا) سه سال پيش كه تازه اين گوشي سر و صدا كرده بود و هنوز تو بازار نبود كلي واسش لاو مي تركوندم... بعدش هم كه با قيميت بالا خريدم چون تازه اومده بود تو بازار... نزديك 300 تومن واسم آب خورده بود...

خلاصه كه ديگه يه مدتي مي خوام بدون گوشي سر كنم تا مزه نداشتنش رو هم بچشم. نقطه، ته خط!.
برو نماز شکر بخوان که سیم کارتت هم گم نشده.
...الحمد الله رب العالمين؛ شكر نعمت هميشه بايد كرد.