با سلام من ميخوام يك دماسنج ديجيتالي با atmega8 و lcd بسازم كه داراي نمايش دهم درجه باشه مثل (22.3) و با آن يك رله را قطع و وصل كنم راستش من برنامه را بدون دهم ميتونم بنويسم ولي دهمي كردن اونو بلد نيستم از دوستان خواهش ميكنم اگر كسي ميدونه به ما هم كمك كنه
در ضمن من با بسكام كار ميكنم
خيلي ممنونم
این در خاست رو من قبلا تو eca هم دیده بودم ....یه نفر اومده بود جواب داده بود که باید از متغیر word استفاده کنی با جای بایت
کافیه متغیرتون از نوع Single باشه و طول اعشار رو هم با config Single برابر یک قرار بدین .
اگه از lm35 می خویند تو یه متغیر نوع word بریزید . بعد متغیر نوع Single رو برابر مقدار نوع word تقسیم بر 4 قرار بدین . ( البته اگه رفرنش داخلی فعاله )
دوست عزيز با تشكر از شما ميتوني يك مثالي برام بنويسي چون من درست مطلب را نگرفتم
سلام
این تا چند رقم اعشار .
کد php:
$regfile = "M8DEF.dat" : $crystal = 4000000
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.3 , Db5 = Pinb.2 , Db6 = Pinb.1 , Db7 = Pinb.0 , E = Pinb.4 , Rs = Pinb.5
Config Lcd = 16 * 2 : Cursor Off:cls
dim w as word , dama as single
Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Internal
Start Adc
Do
W = Getadc(0)
Dama = W / 4.08
Home : Lcd Dama ; " "
Loop
برای یه رقم اعشار هم می تونید اونو با دستور ROUND گردش ( روند ) کنید و یا با دستور FUSING برای نمایش استفاده کنید .
دوست عزيز با تشكر از شما ولي اين برنامه دما را دقيق نشون نميده حدود 10 درجه اختلاف داره با دماي اصلي
جونم .
10 درجه .
جالبه که من از همین روش استفاده کرده بودم و مشکلی نداشت .
چیزی ندارم بگم .
سلام
مشکل از سنسور هست ، احتمالا علی اقا از lm 35 استفاده کرده و دوستمون از lm335 یا برعکس ، شایدم یکیتون از ترموکوپل استفاده کرده باشید یا .........
توی این ماه هر چی قطعه میگیرم درست کار نمیکنه
یه 89s51 گرفتم ریست نمیشد
یه lm335 گرفتم ، وقتی گرمش میکردی ، دمای نشون داده شده روی lcd کمتر میشد
یه مگا 8 گرفتم توی فرکانس 6 مگا هرتز کار نمیکرد (با فرکانس دیگه به خوبی جواب میداد)
این مشکلات برای شما هم پیش اومده؟
از پاساژ کازرونی ها بگیری جنساشون اصله !
دیگه اسمش رو نمیگم که تبلیغ نشه !
دوستان عزيز با تشكر از همه شما كه به بنده لطف داشتيد و منو راهنمايي كرديد .
احتمالا ايراد از سنسور باشه با سنسور ديگه امتحان ميكنم
دوست عزیز من این برنامه دماسنجی که شما نیاز دارید حدود شش ماه پیش ساختم
چند روزی از سیستم و همه چیز دورم به محض بازکشت فایل کاملش رو میزارم که شما و دیگر دوستان استفاده کنید