ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در ارتباط با دیتابیس اکسس پسورد دار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من با کنترل data میخوام به یک بانک اطلاعاتی که پسورد داره متصل بشم و بتونم داخلش اطلاعاتی رو ثبت کنم و . . .
خواستم ببینم با چه کدی میتونم این کارو انجام بدم . برای مثال :

کد:
data1.databasename=...sample code
وقتی یک شیء Data روی فرم میذارید خاصیت Connect اون احتمالاً Access 2000 یا Access باید باشه.
شما خیلی راحت در زمان طراحی میتونید خاصیت Connect رو طوری تعیین کنید که اگه بانک Password داشته باشه بتونید اون رو باز کنید. البته رمز رو باید بلد باشید.
ابتدا خاصیت DatabaseName رو تعیین کنید (فکر کنم میدونی چطور)
بعد از تنظیم خاصیت DatabaseName اگه بخواید RecordSource رو تعیین کنید با خطای Not a valid password مواجه میشین
با فرض اینکه Password بانک کلمه salam باشه خاصیت Connect رو با مقدار زیر تنظیم کنید:
کد:
;pwd=salam
حالا میتونید RecordSource رو تعیین کنید و خلاصه به تمام امکانات بانک دسترسی داشته باشید.
ممنونم مجتبی جان .
بله میتونم خاصیت databasename رو تنظیم کنم .
برای تنظیم connect میتونی کدش رو بگی آخه تا حالا با این کار نکردم .
ممنون میشم زحمت بکشی و یه نمونه کد بزاری .
خواهش میکنم رضا جان
فایل ضمیمه رو یه نگاه بنداز...
دستت درد نکنه مجتبی جان . میخواستم چندین بار دکمه تشکر رو بزنم اما حیف که نشد . به جاش برات تایپ میکنم : تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر , تشکر ...........
برنامه هست access password recovery
تو گوگل به فارسی در مورد پسورد اکسس یرچ کن پیدا میشه دو ثانیه پسورد فایل رو بهت می ده
اینم یکی دیگه که کدهاش توسط توسط ویزارد خود ویژال بیسیک نوشته شده
من اغلب ازین روش استفاده میکنم.