ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ماژول اولتراسونیک SRF02
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
چشم حتماً این کارو میکنم. اما الآن سرم شلوغه. ممکنه یکی دو هفته طول بکشه.
البته پروژه من یه چیز تخصصی و از نظر عملکرد انحصاریه و این ماژول قسمتی از کارو تحت پوشش قرار میده ولی برنامه کامل راه اندازماژولو بصورت یه مقاله درش میارم.
یه مشکل دیگه !
حقیقتش من میخواستم یه کلکی سوار کنم. این سنسور قراره تو مخازن بخار کار گذاشته بشه. من ماژول ضد آب پیدا نکردم . این ماژولو گرفتم و گفتم سنسورشو با یک سنسور از همون نوع (گیرنده و فرستنده در یک پک و 40 کیلو هرتز و 16 میلی متر) اما نوع ضد آبش عوض میکنم . به خاطر این سنسورشو در آوردم و با نوع NU40A16TR-1 عوضش کردم ولی جواب نداد. به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟

البته خود کمپانی از دو نوع سنسور ترنسرسیوری که عکساشونو میذارم برای این کار استفاده کرده و کار هم میکنن ولی من شماره و مشخصاتشونو نمی دونم و نمی دونم چرا نوع سومو که من امتحان میکنم جواب نمیده. یه احتمالی هم میدم که مقدار خازناشون فرق کنه ولی دقیق نمی دونم. نظر شما چیه؟

اصلاً شما ماژول ضدآب سراغ دارین؟

لطفاً اگه چیزی به ذهنتون میرسه یه خورده زود جواب بدین چون به حد کافی وقتو از دست دادم
فکر نکنم ضد آبش گیر بیاد اگه فرکانست زیاد از 20 کیلو بالاتر نیست و کمتر از 40 کیلو هست میشه از تیوترهای فرکانس بالا که رو پخش ماشین میزارن استفاده کنی اونا تا 25 یا 28 کیلو هرتزو جواب میدن و قدرت بالاییم دارن در برابر آب هم مقاومترند میتونی تست کنی زیاد گرون نیستند
تورو خدا مأیوسم نکنین. تو الکترونیک نشد نداریم. سنسورش که هست ولی من دنبال ماژولشم. در ضمن فرکانسو من تعیین نمیکنم. ماژول خودش تعیین میکنه. اصلاً میخواد با 800 مگا هرتز رادیویی اندازه بگیره برام مهم نیست فقط با یه روشی برام فاصله رو اندازه بگیره.
در ضمن من نمیدونم اینایی که میگین چیه لطفاً بیشتر توضیح بدین بعدشم من این 20 کیلو هرتزو اگه تولیدش کردم چیکارشون کنم، به چی بدمش؟ و یک موضوع دیگه اینکه فرکانس دوروبر 20 کیلو با امواج صوتی ممکنه تداخل کنه و خطاهای زیادی تولید بشه اصلاً مزیت فراصوت اینه که صدای (مثلاً گربه) بهش تآثیر نداره.
از سنسوری که تو پست 13 در بارش توضیح دادم که استفاده کردم ولی جواب نداد یه برگه ای دیدم که یه چیزای عجیب و قریب توش نوشته. مثلاً نوشته 24 ساعت قبل از اندازه گیری به مدت 96 ساعت تو دمای 40 درجه نگهش دارین.یعنی چه؟ من که هدفشو نفهمیدم شما دوستان نظرتون چیه؟
سلام
شما از کجا میدونید که فرکانس کاری سنسور روی ماژول با سنسور خودتون ییک هست ؟
توی پست 16 هم من نمیدونم هدفش چیه ، اگه میتونی امتحان کن ولی فکر کنم سرکاری باشه .
اخرین کاری که میشه انجام داد طراحی با همون سنسور ضد اب هست
تو پست ۱۶ می گه اگه دقیق اون اعدادی که تو جدول نوشتیم رو می خواین ان کار ها رو انجام بده اه انجاو ندی اعداد دیقا همون اعداد نیست (که مهم نیست)
(۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۸:۲۲:۳۵)1nafar نوشته است: [ -> ]شما از کجا میدونید که فرکانس کاری سنسور روی ماژول با سنسور خودتون ییک هست ؟
تو دیتاشیت هردوتاشون 40کیلوهرتزو نوشته
[/quote]

(۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۸:۲۲:۳۵)1nafar نوشته است: [ -> ]اخرین کاری که میشه انجام داد طراحی با همون سنسور ضد اب هست
نمیشه از اون پرنده هایی که دایره وار رو سر آدم میچرخندو بصورت شکلک تو فروما بزارین؟!
.سلام
نقل قول: نمیشه از اون پرنده هایی که دایره وار رو سر آدم میچرخندو بصورت شکلک تو فروما بزارین؟!
اگه داشته باشی میتونی توی www.tinypic.com اپلود کنید لینکش رو بزاری اینجا

من میدونم کار های زیر رو خودت انجام دادهی :
اول سنسور گیرنده رو بذار (فرستنده اصلی روی مدار باشه )
یا سنسور فرستنده رو بذار (شاید با یکیش جواب بده)
ولتاژ دو سر سنسور رو اندازه بگیر (موقعی که سنسور اصلی روی مدار هست )بعد سنسور جدید رو بذار و ولتاژ رو اندازه بگیر ، شاید امپدانس ها با هم یکی نباشه و ولتاژ افت کنه
در موقعی جابجایی سنسور ها فقط یه سنسور روی مدار باشه (سنسور ها موازی نکن و سنسور اصلی رو از مدار جدا کن)
مساله اینجاست که فرستنده و گیرنده هر دوتاشون تو یک پکیجن یعنی یه سنسور هر دو تا کارو انجام میده. اگه یه سیگنال 40 کیلو دائم رو پایه های سنسور بود میشد اندازه گیرش کرد و لی چون دائم این سیگنال قطع و وصل میشه من نمی تونم اندازه بگیرم. اسیلوسکوپ هم ندارم و نهایتاً اینکه پروتئوسم که این قطعات و ماژولو نداره.
من پارامترهای سنسور خودمو دارم (ولتاژ ، جریان و مدت زمان راه اندازی )اما مدل سنسور توی ماژولو نمیدونم چیه. اگه زحمتی نباشه اون عکسایی که تو پست 13 گذاشتم یه بار دیگه نگاه کنید و ببینید آیا همچین سنسوری تو بازار دیدین یا شمارشو میشه پیدا کرد
شماره چیرو میخوایی پیدا کنی؟؟

من ماژول شمارو اینجاها دیده بودم اگر به اون فروشگاه روبوکیو هم زنگ بزنی با ی آقا صحبت کن چون خانوماشون چیزی بلد نیستند و منشیند برات کامل توضیح میده:

http://roboeq.com/modules.php?op=modload...ink&cid=29

http://roboeq.com/modules.php?op=modload...ink&cid=40

http://www.chip-electronic.ir/fa/?genera...bc5f84cf3c

من دقیق نفهمیدم شما برای چه استفاده ای میخوایین ولی اگر برای اندازه گیری فاصله برا یک پروژه خاص میخوایی
پروژت جای خودش ولی راه انداختن این ماژول رو اینجا بزار برا مون چون منم میخوام راش بندازم و نمیدونم ماژول SRF08 رو بگیرم یا این یکی شمارو ؟؟ میخوام بیشترین فاصله ممکن رو با دقت یک سانت اندازه بگیرم
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11