ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بانک اطلاعاتی و فایل اجرایی؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و خسته نباشید
من یه برنامه نوشتم که از پایگاه داده اکسس استفاده میکند اما
فایل اجرایی این برنامه فقط روی کامپیوترهایی اجرا میشود که قبلاً
ویژوال بیسیک روی آنها نصب شده باشد. چطوری این مشکل را
برطرف کنم؟؟؟Question
با تشکر
ارتباط بین دیتابیس و برنامه چی هست ؟یعنی کانکشنت چی هست ؟
سلام حمید جان از توجه تون ممنونم
من از Data برای اتصال استفاده میکنم
و مقدار DatabaseName آن را موقع Form_Load به صورت زیر تعریف کردم

Data1.DatabaseName = App.Path + "\Data\DataBase.mdb"
Data1.Refresh
سلام
همراه برنامت اینم نصب کن :MDAC_TYP.EXE
از مسیر زیر میتونی پیداش کنی (از رو سیستم خودت) :
کد:
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Wizards\PDWizard\Redist\MDAC_TYP.EXE
سلام حمید جان
من این کاری را که گفتی انجام دادم ولی بازم نشد
خطایی که رو سیستم های دیگه میده چیه ؟
سلام
دو تا پیام خطا میده
اول پیغام زیر را میدهد

Class not registered.
Looking for object with CLSID:{00000010-0000-0010-8000-00AA006D2EA4}

و بعد از OK کردن آن خطای زیر را میدهد

Run-time error '91':
Object variable or With block variable not set

و بعد از برنامه مپره بیرون
البته همان طور که قبلا گفتم بعد از نصب کردن ویژوال بیسیک روی سیستم مقصد دیگه این پیامهای خطا رو نمیده
دوست عزیز

برنامه شما برای اجرا شدن احتیاج به یک سری فایل DLL و OCX اضافه داره که باید در سیستم مورد نظرتون نصب

بشن.

برای این کار می تونید برای برنامه تون یه فایل ستاپ بسازید. برنامه های ستاپ ساز زیادی موجود هستند اما شما

می تونید از برنامه ستاپ ساز خود ویژوال بیسیک که همراه اون نصب می شه استفاده کنید.
سلام Di Di جان

برنامه من طوری هست که باید برروی همه سیستم ها بدون نصب کردن باید کار کند
و من تمامی Dll ها و OCX هایی را که برنامه از اونها استفاده میکند را هم در کنار فایل اجرایی اون قرار دادم
این برنامه کار میکرد اما از وقتی که یک بانک اطلاعاتی به اون اضافه کردم خطا میده .
آیا هیچ راهی وجود ندارد که این برنامه بدن داشتن فایل ستاپ و با بانک اطلاعاتی کار کند ؟؟؟؟؟
دوست عزیزم

می تویند فایل های مورد نیاز برنامه رو داخل ریسورس برنامه قرار بدید. قبل از اجرای فرم اصلی برنامه ،

فرم یا ماژولی رو اجرا کنید که در اون فونتها ، DLL، OCX ، دیتابیس و هر چیز دیگه ای که می خواین رو در

کنار برنامه یا در یه پوشه به نام Temp کپی کنه تا برنامه از اونها استفاده کنه اما دو تا نکته :

اول اینکه فایل های DLL یا OCX برای اجرا شدن باید در ویندوز رجیستر بشن برای این کار بهتره فایل رو در

شاخه System32 کپی کنید و با دستور RegSvr32 Name.DLL در ویندوز ثبت کنید.

برای فایل های دیتابیس هم باید تنها از صحت وجودشون در مسیر مورد نظر اطمینان حاصل کنید و در صورت

نبود این فایلها به کاربر پیغام خطا نمایش بدید یا از وی بخواهید مسیر فایل دیتابیس رو نمایش بده و نمی شه

این فایل ها رو هر بار که برنامه اجرا می شه کپی کرد!!
اگه خطایی که میده بازم همونی باشه که گفتی غیر ممکنه ،با نصب اون پکیجی که بهت دادم و 7 مگ بود کل ملزومات ارتباط با دیتابیس نصب میشن و همچین خطایی دیگه بهت نمیده اگه بازم خطا میده یعنی اون پکیج رو نصب نکردی .