ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال از حرفه ای ها...!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام..
یکبار یکی از دوستان که در همین فروم به بچه ها کمک می کرد گفت , درامد یک مهندس تو یک روز حدود 100 هزار و یک تکنسین 50 هزار تومن هستش ! اما الان دیگه تو اینجا نیست که ازش بپرسم چهطوری .
میخواستم بدونم که این درسته ؟ اگر درسته چطوری؟!!
منظورم اینه که مثلا باید کجا کار کنیم ؟که بتونیم اینطوری حقوق بگیریم ؟!!
ممنون
از اون سوال هاست!!!

شما زمانی که متخصص شدید دیگه تنها چیزی که براتون مهم نیست درآمده. ما الان استادی داریم که برای

شبکه کردن 3000 سیستم در طول دو ماه 25 میلیون تومان دریافت کردند.

البته شرکت مربوطه 15 نفر متخصص شبکه برای انجام امور شبکه این سیستم ها در اختیار داشت اما

طی قراردادی با ایشون قرار شد طی دو ماهی که سیستم ها رو دارن شبکه می کنن برای رفع مشکلاتشون

با استاد تماس بگیرن یا به طور حضوری به بهشون کمک کنه.

تخصص اگه داشته باشید دیگه پول مهم نیست بلکه انجام کارها به بهترین شمل مهم می شه.
ممنون جواب قشنگی بود . گرچه...
باز هم سلام...
برای تکمیل تر کردن این تاپیک فکر کنم این سوال خوب باشه :
من چند وقته فوقم را گرفتم . برنامه نویسیم بد نیست زیاد و تا حدودی هم با ای وی ار اشنایی دارم ! به اعتقاد شما یک همچین کسی چطور میتونه کار پیدا کنه ؟!صلا برای کسانی که تو رشته های الکترونیک و ... فارق التحصیل میشند , چه نوع کار هایی را باید انجام بدن ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید...(فکر می کنم سوال خیلی ها بود...!)
سلام
منظورت فوق دیپلمه یا فوق لیسانس
البته من حرفه ای نیستم اما فکر کنم این سوالی باشه که حرغف ای ها ازتون می پرسن!
نه بابا ..فوق دیپلم....
راستی سال نو مبارک
سال نو شما هم مبارک باشه.
دو حالت داره:
1. شما می خواین خودتون یه کار راه بندازین
2. شما می خواین جایی استخدام بشین

1) ریسک این کار خیلی بالاست و احتیاج به سرمایه داره. اول باید برین سازمان ثبت شرکت ها و یه شرکت ثبت کنین. بعد باید یه دفتر بخرین(یا اجاره کنین، یا اینکه یه جایی درست کنین که اعضای شرکت اونجا کار کنن، می تونه خونتون باشه) حالا باید بر حسب نیاز بازار، یه نرم افزار طراحی کنین و بنویسین. دیباگش کنین و منتشرش کنین.
2) استخدام شدن، به چند پارامتر مربوط می شه!! مهارت، سابقه و شانس. مهارت و سابقه چیزهایی هستن که با هم بدست میان. برای بدست آوردنشون هم زمان و پشتکار لازمه. بعد اگه شانستون هم خوب باشه، شما استخدام می شین

حالت اول هم ریسکش بیشتره هم درآمدش. باید ببینین قدرت ریسک کردن رو دارین یا نه! حالت دوم سخت بدست می آد ولی هیچ ریسکی نداره. اگه درست کار کنین، یه درآمد نسبتاً خوب بهتون می دن.
سلام
عیدتون مبارک
اگه حالت دوم رو انتخاب کنی حداقل بیاید لیسانس ئاشته باشی بعدش همه گفته های اقا مدیر
ولی لینو هم در نظر بگیر که بیشتر اونایی که الان تو پارک ها نشستن با هم گپ می زنن یه زمانی کارمند بودند!!
من که اصلا از تکرار خوشم نمیاد و معتقدم که انسان باید همیشه سعی کنه خودشو بالاتر بکشه
حالا شما چن سالته؟(به من چه!!چرا پرسیدم؟)
ولی نه اگه برات امکان داشته باشه حتما ادامه تحصیل بده
موفق باشی
ممنون از پاسخ هاتون ... باید ببینیم چی پیش میاد..!
هر چی اعتبار یک فرد بالاتر بره کارها راحتتر میشه و درآمدها بالاتر میره. یه مثال ساده بزنم. یه کارگر ساختمونی زیاد کار میکنه یا یک بنا؟ و کار کدومشون (غیر از حجم کار) ، سخت تره؟ و نهایتاً کدومشون بیشتر میگیرن؟
حالا این اعتبار میتونه مدرک، تجربه ، توانایی و مهارت و ... باشه. صرف اینکه مدرک بالاتر بقیه مشکلات حله رو من قبول ندارم.خیلی از مهندسهای لیسانس هستن که خدمتی که به جامعه میکنن و پولی هم که در میارن خیلی بیشتر از هم رشته هاشون با مدارک بالاتر مثلاً دکترا هستش. قصد جسارت ندارم ولی یه نگاهی به اساتید رشته های فنی تو دانشگاه آزاد بندازین. با مدرک دکترا با کلی اضافه کاری ماهی یه ملیون میگیرن. و این فقط به خاطر مدرکشونه نه اعتبارشون. چون اگه اعتبار بیشتری داشتن حداقل میتونستن تو دانشگاههای دولتی استخدام بشن و ماهی 2.5 بگیرن. در عوض یه مهندس (لیسانس) میاد و یه پروژه ای رو پیمان میبنده(مثلاً مترو) هم چند برابر این پول نصیبش میشه و هم خدمت بزرگتری به کشور و مردم میکنه. مدرک یه چیزیه که ممکنه به خاطر شرایط خوب زندگی یک فرد بدست بیاد نه به خاطر لیاقتش. از مدرک دکترا که بالاتر نداریم درسته؟! الآن اکثر دکترامون یه زمانی یه درسی خوندن حالا تا آخر عمر میخوان اون درسو پس بدن. اما مهندسهای زیادی داریم که تکنولوژی های روز دنیا رو آپدیتن.


به نظر من مهم اینه که هر کس تو زمینه ای که تو زندگی انتخاب میکنه باید درست و با صداقت پیش بره و مطمئن باشه که موفق میشه حالا این زمینه هر چیزی میتونه باشه. پروفسور موسیوندو که میشناسین . تا 23 سالگی تو یکی از روستاهای همدان چوپونی میکرد. حالا یکی از بزرگترین متخصصان قلب دنیاس و کلی اختراع داره و حتی شنیدم که اولین قلب مصنوعی هم ایشون ساختن( البته این قسمتو بصورت نقل قول شنیدم و در صحتش مطمئن نیستم). حالا این پروفسور بودن موجب موفقیت ایشون نشده بلکه موسیوند بودن ایشون موجب پروفسور شدنشون شده.
حالا از اینا گذشته بنظر شما یه مهندس برق حالا واسه استخدام باید چه چیزای اساسیو بلد باشه؟
صفحه‌ها: 1 2