ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سرور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
نقل قول: آقا هادي غم ما رو تازه كردي ! آقا اين انتگرال كاربردي كه ما داريم اينجا ميخونيم همين چرند و پرند ها رو هم شامل ميشه ! اه اه كه خيلي گنه !
بابا برو خدا رو شكر كن مغناطيس نداري جمع و ضربش همين هاست استاد سوال گلابي بخواد طرح كنه يه استوكس خفن ميده ميگه حل كنين خدا خيرش بده اگه همين استوكس رو هم نداده بود كه من افتاده بودم :wink:
ميان ترم ميانگين كلاس شد 7 از بيستAmaze
ماكه آنتن نداشتيم ميگن مغناطيس رو ميذاره تو جيبش :roll:
با اينكه بحث اين دوستمون عوض ميشه(يعني شده) ولي خوب نگو آنتن بابا ببخشيد از همه دوستان من هر استاد آنتني رو ديدم سرش كچل بود و يه جورايي هم بود.
يه استاد داشتيم (خيلي آدم باحالي بود-البته نه تو نمره دادن) استاد درس الكترو مغناطيس.
خفن بود.همون روز اول ميگفت بچها 20٪ ازشما نمرش F هست.يكي از بچها به شوخي گفت اگه اونها برن و درس رو حذف كنن چي؟ استاد گفت از باقي مونده باز 20٪ نمرشون F هست.Amaze
ولي همين استاد ترم آخري باهام خيلي خوب شد (ولي چه فايده من درس اونو ترم سوم پاس كرده بودم) سر اين برنامه هم باهام رفيق شد ميگفت از روزي كه برنامه شما رو نصب كردم بعد از 6 ماه هنوز كامپيوترم بدون ويروس هست.
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...cle&sid=59
ha_60 نوشته است:
نقل قول: آقا هادي غم ما رو تازه كردي ! آقا اين انتگرال كاربردي كه ما داريم اينجا ميخونيم همين چرند و پرند ها رو هم شامل ميشه ! اه اه كه خيلي گنه !
بابا برو خدا رو شكر كن مغناطيس نداري جمع و ضربش همين هاست استاد سوال گلابي بخواد طرح كنه يه استوكس خفن ميده ميگه حل كنين خدا خيرش بده اگه همين استوكس رو هم نداده بود كه من افتاده بودم :wink:
ميان ترم ميانگين كلاس شد 7 از بيستAmaze
ماكه آنتن نداشتيم ميگن مغناطيس رو ميذاره تو جيبش :roll:

آنتن رو كه بدبختهاي مخابراتي بايد بخونن !! آره سخت ترينش ميگن همون آنتنه ! خدا رو شكر توي مهندسي كامپيوتر از اين چيزا نداريم اما رياضي اينجا پدر آدم رو درمياره !
صفحه‌ها: 1 2