ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چه جوري ميشه از اين اسكين استفاده كرد؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
واسه استفاده کردن از اين فايل ها ميتونی از برنامه اکتيو اسکين استفاده کنی که اينجور که بوش مياد
شرکتش ديگه کار نميکنه و سايت هم ندارن که بشه دانلود کرد ، من همين الان داشتم با بهزاد
صحبت ميکردم گفت برنامه باحاليه منم گيرش آوردم. اينجا آپلود کردم ميتونی دانلود کنی . خودش چند تا اسکين داره ولی ميشه باهاش خودت هم طراحی کنی، برنامه جالبيه کرک هم همراهش
گزاشتم تست شده
Download ActiveSkin 4.3
rar Password: www.iranvig.com

اگه کسی برنامه ديگه ای ميشناسه اينجا بگه که بريم دنبالش

موفق باشيد
من Active Skin رو تو VB6 استفاده مي كردم ولي حالا تو .Net نمي تونم ازش استفاده كنم :cry: اگه براي .Net هم چيزي سراغ داريد لطفا راهنمايي كنيد.
PouriaAmid نوشته است:واسه استفاده کردن از اين فايل ها ميتونی از برنامه اکتيو اسکين استفاده کنی که اينجور که بوش مياد
شرکتش ديگه کار نميکنه و سايت هم ندارن که بشه دانلود کرد ، من همين الان داشتم با بهزاد
صحبت ميکردم گفت برنامه باحاليه منم گيرش آوردم. اينجا آپلود کردم ميتونی دانلود کنی . خودش چند تا اسکين داره ولی ميشه باهاش خودت هم طراحی کنی، برنامه جالبيه کرک هم همراهش
گزاشتم تست شده
Download ActiveSkin 4.3

موفق باشيد
ممنون از لينكت [تصویر:  8.gif]
PouriaAmid نوشته است:واسه استفاده کردن از اين فايل ها ميتونی از برنامه اکتيو اسکين استفاده کنی که اينجور که بوش مياد
گزاشتم تست شده
Download ActiveSkin 4.3

موفق باشيد

دستت درد نكنه يكسال بود دنبال برنامه بودم :wink: Amaze
MasoudSobhi نوشته است:
گزاشتم تست شده
Download ActiveSkin 4.3

موفق باشيد

دستت درد نكنه يكسال بود دنبال برنامه بودم :wink: Amaze
انگار باني خير شديم !!!! Amaze
آره محمد جان Amaze
اگه تو نميگفتی کسی روش نميشد عنوان کنه ، بازم خوبه همه به مراد دلشون رسيدن Amaze Amaze
بازم اگه از اين برنامه ها سراغ داريد بگيد که بگرديم پيدا کنيم
راستش من يكي دارم بزودي ميزارم (منظور از بزودي يكي دوماه بعد) Biggrin
دوستان لينك خرابه ميشه لينك درست بديد!
نرم افزار
SkinCraft یا CraftSkin اسم دقیقش رو یادم نیست
ولی یه چیز تو مایه های active skin هست اما active skin واقعا هیچ تاخیری در لود شدن فرم
ایجاد نمی کنه ولی این craftskin یه خورده تاخیر میندازه اما نمونه اسکین های جالبی داره و
روی کنترل های بیشتری تغییرات اعمال میکنه و مثل active skin یه SkinBuilder هم داره .
متاسفانه الان نه خود برنامه رو دارم نه لینک دانلودش رو ولی برنامه جالب هست.
صفحه‌ها: 1 2 3