ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در تبدیل متن ، مختصات نقطه ، راهنما ، Search
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
سوال اول :
اغلب کامپایلر های میکرو کنترلری ، برنامه نوشته شده در ادیتورشون رو به زبان اسمبلی تبدیل میکنند و سپس اون رو توسط اسمبلر ارایه شده توسط شرکت اتمل یا میکرو چیپ به کد هگز مورد نیاز میکرو تبدیل میکنند .
من میخوام بدونم چجوری میشه دستورات نوشته شده در یک خط رو به یه چیز دیگه تبدیل کرد ؟
مثلا در خط اول به فارسی نوشته بشه " نمونه میکرو مگا 16 " در کد خروجی که به فرمت text هست ، خط اول دستور " $regfile="m16def.dat" باشه .
سوال دوم :
توی vb و سایر برنامه ها هنگامی که یه دستور رو تایپ میکنی یه پنجره کوچیک باز میشه و کلمات پیشنهادی رو به نمایش در میاره ، طرز کار این چه جوری هست ؟
سوال سوم:
من یه صفحه a4 دارم که در اون تعدادی نقطه وجود داره ، جه جوری میشه مختصات این نقاط رو بدست اورد فرمت صفحه مهم نیست و میشه اون رو به هر فرمتی در اورد ؟
سوال چهارم :
ایا امکان ساخت موتور جستجو (مثل Search ویندوز ) وجود داره که در محتویات یک cd بچرخه ، محتویات cd یا dvd فایل pdf هست و این باید در داخل اونا دنبال کلمات خواسته شده بگرده ؟
با تشکر از شما
1 خودتون باید بنویسین یه parser بنویسین که مثلا با دیدن نمونه میکرو مگا 16 مقدار " $regfile="m16def.dat" رو جایگزین کنه
2 به این قابلیت code completation میگن
3 این صفحه a4 رو scan کنید بعد عکس حاصله رو با یک for تو در تو پیمایش کنین و نقاط رو پیدا کنید با اختلاف رنگ نسبت به زمینه
4 بله امکانش هست
سلام
میشه برای سوال اول یه نمونه کد بزارید
با تشکر
نقل قول: من میخوام بدونم چجوری میشه دستورات نوشته شده در یک خط رو به یه چیز دیگه تبدیل کرد ؟
به وسيله تابع replace
کد:
Text1 = Replace("1 2 1 2 1 2", "2", "0")
که text1 برابر ميشه با: "0 1 0 1 0 1"

نقل قول: مثلا در خط اول به فارسی نوشته بشه " نمونه میکرو مگا 16 " در کد خروجی که به فرمت text هست ، خط اول دستور " $regfile="m16def.dat" باشه .
اگه چند تا دستور هست که از يه الگوريتم خاص پيروی نميکنه بايد با تابع replace کار کنی
اما اگه بتونی الگوريتم پيدا کنی برای تبديل کردن معقول تره

Mini Sample
سلام
با تشکر از همه
کسی می تونه در مورد
نقل قول: سوال سوم:
من یه صفحه a4 دارم که در اون تعدادی نقطه وجود داره ، جه جوری میشه مختصات این نقاط رو بدست اورد فرمت صفحه مهم نیست و میشه اون رو به هر فرمتی در اورد ؟
یه دونه مثال بزاره ، توی صفحه دوتا نقطه وجود داشته باشه و برنامه مختصات را توی دوتا TEXT نشون بده
با تشکر
میشه یه نمونه از صفحه رو بگذاری؟
سلام
توی مدار دو تا دایره هست من می خوام مختصات وسط یکی از دایره ها رو توی دوتا text نشون بدید (xوy نسبت به یه گوشه )
با تشکر
پسوند فایل هم مهم نیست (png , jpg یا هر چیز دیگه )
اول بايد از مختصات دايره يه الگو بگيری + رنگ دايره
بعد مختصات الگو رو تو يه حلقه به وسيله رنگ دايره با تمام نقاط تصوير اسکن ميکنی از x1,y1 تا x1000,y1000 اگه مختصات رنگ تصوير با رنگ الگو يکی شد اون اون قسمت ميشه مختصات دايره

توی اين روش بايد اندازه دايره ها ثابت باشه تا بشه يه الگو گرفت
اگه اندازه دايره هميشه متغير باشه اين روش جواب نميده
اما اگه چند دايره با اندازهای مختلف باشه ميشه از هر کدوم يه الگو گرفت
توی اين روش سرعت پيدا کردن دايره نسبت به اندازه تصوير تغيير ميکنه

اين تصويری که پيوست کردی نه با فتوشاپ باز شد نه با پينت
با ACDSee باز شد ولی این که فقط چار تا نقطه توشه؟
سلام
با خود نرم افزار ویندوز (اسمش چیه ؟) باز میشه ، داخلش دوتا دایره هست
من میخوام مختصات وسط دایره بدونم فقط با مثال و زیر دیپلم بگید ، با تشکر
[attachment=2504]
سلام فایل پیسوت رو هم دانلود کنید ، خیلی خوب معلوم نیست
سلام
کسی نظری نداره ؟
صفحه‌ها: 1 2