سلام دوستان عزیز یک برنامه می خوام توش موندم
برنامه ای که یه عکس سیاه و سفید رو بگیره که وسطش چند تا پیکسل سفید بعد این عکس و یه صفرو یک تبدیل کنه
خلی متشکر می شم اگه کمک کنین
عکسا که از اولش صفرو یک هستن ( مخصوصا سیاه سفیدش ). بگو صفر و یکا رو میخوای چیکار بکنی؟
(۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۵۳:۵۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]عکسا که از اولش صفرو یک هستن ( مخصوصا سیاه سفیدش ). بگو صفر و یکا رو میخوای چیکار بکنی؟
می خوام صفر و یک ها رو تو یه تکست باکس بریزم(c++) یا تو کلیپ برد فرقی نمی کنه ولی اصل برنامه مهمه
(۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۰۷:۵۲)mam_1371 نوشته است: [ -> ] (۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۵۳:۵۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]عکسا که از اولش صفرو یک هستن ( مخصوصا سیاه سفیدش ). بگو صفر و یکا رو میخوای چیکار بکنی؟
می خوام صفر و یک ها رو تو یه تکست باکس بریزم(c++) یا تو کلیپ برد فرقی نمی کنه ولی اصل برنامه مهمه
سلام دوستان
این بنده خدا میخواد یه برنامه بنویسه که یه عکس سیاه که مربع های سفید داره توش رو بگیره و پس از طی عملیات هایی که باید روش انجام بشه

خروجیش 0 و 1 باشه که نقاط سیاه رو با 1 و سفید رو با 0 به صورت اسکی باشه !
بابا مثل همین اسکی کانورتور ها دیگه ....
منم همین برنامه رو میخوام , و متاسفانه آشناییم با C++ در این حد نیست (یه کوچولو بلدم) , خیلی هم بهش احتیاج دارم , یعنی بخث مرگ و زندگیه برا من !
پس تورو خدا تویی که داری میخونی و بلدی بنویسیش برام بنویسش که داره اشکم در میاد

!
قربون همه بچه های ایرانویج که بهترین فروم برنامه نویسی تو ایران براشونه
یا حق
آقا یکی بیاد برا من اینو بنویسه دیگه ! :((
گیرم ...
سلام
من خیلی تو فکرشم ولی مشکل اولیه دارم که نمیتونم حلش کنم...!!عکسو چجوری میگیره؟؟؟
با پیوند زدن؟؟منظورم اینه:با دستور cc ؟؟
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۸:۱۲:۱۹)mahbooob نوشته است: [ -> ]سلام
من خیلی تو فکرشم ولی مشکل اولیه دارم که نمیتونم حلش کنم...!!عکسو چجوری میگیره؟؟؟
با پیوند زدن؟؟منظورم اینه:با دستور cc ؟؟
باور کن من یخورده بیشتر C بلد نیستم ...
آقا محمد چرا کمک نمیکنید ؟
خوب حتما گرفتار بنده خدا ...
اما بیاد یه نیگایی هم به ما بکنه بد نیستا , مطمئنم اون بلده , بالاخره مدیر بخشی گفتن ....

آقا محمد رو برق هندوها گرفته !! پیداش نیست . . . !
ببینم می خوای حتما از توابع و هدر های استاندارد C++ استفاده کنی؟ اگه از api ویندوز استفاده بشه اشکالی نداره ؟ اگه api بخوای شاید بشه یه کاریش کرد.
این یه برنامه که اینکارو میکنه فقط با فایلهای Bitmap 24-Bit سازگاره،
اگه برای فرمت دیگه غیر bmp بخوای خیلی پیچیده تراز این میشه
اگه ایرادی هم داشت بگین،
(۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۲:۱۴:۰۹)hoax3r نوشته است: [ -> ]این یه برنامه که اینکارو میکنه فقط با فایلهای Bitmap 24-Bit سازگاره،
اگه برای فرمت دیگه غیر bmp بخوای خیلی پیچیده تراز این میشه
اگه ایرادی هم داشت بگین،
از آقای Sp!derm4n هم کمال تشکر رو دارم . :X
hoax3r خیلی ممنون از اینکه بهم کمک کردی :X
اسمت رو همیشه تو ذهنم نگه خواهم داشت :X
خیلی آقایی .
و در آخر هم از تمام بچه های ایرنویج ممنون .
با سلام لطفا برنامه برج هانوی رابه صورت کد و گرافیک برایمان ارسال کنید.