ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با راست به چپ شدن فرمها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام من یه برنامه نوشته ام که توش از منوها و به صورت راست به چپ استفاده کردم . اما الان رو بعضی سیستم ها که میخوام نصبش کنم همه چیز خوب پیش میره به جز اینکه منوها به صورت راست به چپ دیده نمیشن . ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن . مرسی
به خاطر زبان ويندوز هست
حتماً زبان سيستمی بايد فارسی باشه که RightToLeft بشه
دوست عزیز هر وقت بالا و پایین ، چپ به راست ، و یا عقب و جلوی object هات قاطی کرد فقط کافی VBAME.DLL رو همراه برنامت بزاری و رجیسترش کنی Biggrin

البته من این تجربه رو وقتی کسب کردم که تقریبا تمام ocx ها و dll هایی رو که vb توی سیستم 32 میریزه رو جدا گانه امتحان کردم 033

این رو گفتم که تو و کسای دیگه مجبور به این کار نشید . Cool
(۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۰۴:۰۴:۲۰)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]به خاطر زبان ويندوز هست
حتماً زبان سيستمی بايد فارسی باشه که RightToLeft بشه

میشه بفرمایین چجوری میتونم این کارو انجام بدم ؟
(۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۴۷:۴۱)1120 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز هر وقت بالا و پایین ، چپ به راست ، و یا عقب و جلوی object هات قاطی کرد فقط کافی VBAME.DLL رو همراه برنامت بزاری و رجیسترش کنی Biggrin

البته من این تجربه رو وقتی کسب کردم که تقریبا تمام ocx ها و dll هایی رو که vb توی سیستم 32 میریزه رو جدا گانه امتحان کردم 033

این رو گفتم که تو و کسای دیگه مجبور به این کار نشید .Cool

خیلی ممنون . اما روی ویندوزهای دیگه مشکلی نداره و به طور میانگین از هر ده سیستم یه سیستم به این مشکل برمیخوره . فایل نصب هم آماده شده و دیگه نمیشه به دلایلی توش تغییر ایجاد کرد . میشه راه حل رو بفرمایین ؟
نقل قول: خیلی ممنون . اما روی ویندوزهای دیگه مشکلی نداره و به طور میانگین از هر ده سیستم یه سیستم به این مشکل برمیخوره .

خوب عزیز جان وقتی VBAME.DLL در system32 کپی و رجیستر شده باشه دیگه این مشکل امکان نداره پیش

بیاد و هر سیستمی که با این مشک روبرو شد مطمئن باش VBAME.DLL در system32 کپی و رجیستر نشده

نقل قول: فایل نصب هم آماده شده و دیگه نمیشه به دلایلی توش تغییر ایجاد کرد . میشه راه حل رو بفرمایین ؟

والا چی بگم
(۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۸:۰۴:۴۰)1120 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: خیلی ممنون . اما روی ویندوزهای دیگه مشکلی نداره و به طور میانگین از هر ده سیستم یه سیستم به این مشکل برمیخوره .

خوب عزیز جان وقتی VBAME.DLL در system32 کپی و رجیستر شده باشه دیگه این مشکل امکان نداره پیش

بیاد و هر سیستمی که با این مشک روبرو شد مطمئن باش VBAME.DLL در system32 کپی و رجیستر نشده

نقل قول: فایل نصب هم آماده شده و دیگه نمیشه به دلایلی توش تغییر ایجاد کرد . میشه راه حل رو بفرمایین ؟

والا چی بگم

اگه راه حل دیگه ای نیست میشه بفرمایین چجوری باید اینکارو انجام بدم . میشه اون فایل رو برام ضمیمه کنین و بفرمایین که چجوری میتونم رجیسترش کنم . مرسی
Control Panle >> Regional and language options >> Advanced

حالا زبان اين قسمت رو به فارسی تغيير بده و YES بزن و ويندوز ريست ميشه
(۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۳۵:۰۱)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]Control Panle >> Regional and language options >> Advanced

فکر کنم این راه حل برای نمایش فارسی هست که خوب این رو هم امتحان کردم اما جواب نداده .
مشکل من اینه که مثلا منوها سمت چپ اومدن و یا اینکه اگه نوشتم 1- سلام شده سلام 1- ...
کماکان منتظر راهنماییهای دوستان هستم .
نقل قول: Control Panle >> Regional and language options >> Advanced

CRazYFULL عزیز تا اونجایی که من فکر مینم و تجربه دارم این تنظیمات به

مشکل دوستمون مربوط نمیشه . البته گفتم تا جایی که من میدونم !!

نقل قول: اگه راه حل دیگه ای نیست میشه بفرمایین چجوری باید اینکارو انجام بدم . میشه اون فایل رو برام ضمیمه کنین و بفرمایین که چجوری میتونم رجیسترش کنم . مرسی

دوست من خود vb فایل VBAME.DLL رو در sydtem32 میریزه ، میتونی از اونجا

ورش داری . و برای رجیستر کردنش هم مانند ocx ها و dll های دیگس . البته

بهتره اول تو system32 طرف کپی شه بهد هم همون جا رجیستر بشه !!!

اگه باز هم مشکلی بود در خدمتم Cool
اولا باید از راهنماییهای خوبتون صمیمانه تشکر کنم . در مورد رجیستر کردنش میشه راهنماییم کنین آخه تا به حال اینکارو نکردم . مرسی
صفحه‌ها: 1 2