سلام دوستان
پسر عموی من قصد داره برای سایتی که می خواد راه اندازی کنه یه CMS بخره حدود 1 میلیون تومان هم حاضره برای خریدش هزینه کنه.
والا راستش من خیلی تو این ضمینه وارد نیستم بقیه تاپیک ها رم که خوندم خیلی سر در نیاوردم.
ایشون می خوان یه CMS مثل بلاگفا و بقیه ارائه دهنده های سرویس وبلاگ باشه. اگر CMS خاصی دوستان مد نظرشون هست معرفی کنن ممنون میشم.
سلام
پولش رو بزاره تو جیبش برای هاست.
اگه میخواد بلاگ بده بهترین گزینه وردپرسمولتی هستکه رایگانه.
بقیه هم قیمتش بیشتر از این حرفهاست ولی وقتی رایگانش با قدرت بالاهست دیگه نیازی به اونها نیست!
ممنون برای هاست که هزینه جداگانه می کنه نمی دونم سرور چی گرفته از کانادا دقیق اینو نمی دونم. اما بلاگ نمی خواد راه اندازی کنه یه سایت همه جانبه هست یه چیزی تو مایه های ویکی پدیا و سافت پدیا که هم برای دانلود نرم افزار باشه همه دادن اطلاعات اینم فقط در همین حد به من گفته حرف شما رو هم گفتم.
خوب بازهم هزینه خاصی نداره.
1.برای ویکی پدیا که خود سیستمش اوپن سورس موجوده
2.سافت پدیا هم نمونه رایگانش هست
(۳۱-فروردین-۱۳۸۸, ۱۰:۰۹:۴۷)Morpheus نوشته است: [ -> ]هم برای دانلود نرم افزار باشه همه دادن اطلاعات
سلام دوست گرامی
اکثر سیستم های مدیریت محتوا (cms) ها این کارهایی که فرمودین رو انجام میدن و رایگان هم هستن و فارسی هم شدن.
بهتره رو لوکال تک تکشون رو امتحان کنید اونی که مناسب بود رو ببرید رو هاست.
(۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۵۲:۴۴)Morpheus نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
پسر عموی من قصد داره برای سایتی که می خواد راه اندازی کنه یه CMS بخره حدود 1 میلیون تومان هم حاضره برای خریدش هزینه کنه.
والا راستش من خیلی تو این ضمینه وارد نیستم بقیه تاپیک ها رم که خوندم خیلی سر در نیاوردم.
ایشون می خوان یه CMS مثل بلاگفا و بقیه ارائه دهنده های سرویس وبلاگ باشه. اگر CMS خاصی دوستان مد نظرشون هست معرفی کنن ممنون میشم.
آقا شرکت طراحان اسان وب هم يه cms ارائه کرده تماس بگیر مطمعن بشی 021-22140572و3
نقل قول: قدرتمند ترینcmsدنیا
ها؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیزم تبلیغات جا داره مکان داره . اونم تو قسمت تبلیغات .
بابا قدرت :))
يك سيستم مديريت محتوا (cms) چيست ؟
http://www.developercenter.ir/forum/show....php?t=899
حداقل این تعداد گزینه در اختیار داریدبرای انتخاب ، مگر اینکه چیزی که لازم دارید اختصاصی و خاص باشد، اونوقت هم نمیشه بگین 1 میلیون دارم ، فلان امکان را میخوام ، باید برید پیش آدمی که اینکاره هست ، بگین امکان X را میخوام ، برآورد هزینه و زمان تولید میکنه حالا یا کمتر یا بیشترازمبلغی که دارید بهتون قیمت میدن.
خمره رنگرزی نیست که :)
در بقیه موارد کلاهتو سفت بگیر که برندارند
نقل قول: DotNetNuke
CMS Made Simple
Alfresco
eZ Publish
e107
Drupal
Liferay
Joomla
Jahia
PHPWebSite
OpenCMS
MODx
Textpattern
SilverStripe
Plone
Umbraco
Typo3
TikiWiki
Xoops
WordPress
تايديه به نظر جوكر.
حالا اين چيزي كه شما ميخواييد راه بندازيد با جوملا و نوشتن يكي دوتا كامپوننت راه ميوفته و...(نظر شخصي)
غير از اينكه بخواييد يه هسته جداگانه واستون طراحي كنن كه ممكنه طرح اوليه و پر از باگ با 1 ميليون بشه ولي 100% يه هسته تقريبا بدون مشكل خيلي گرون در مياد غير از اينكه خودش يك زبان تحط وب رو ياد بگيره و از پايه خودش شروع كنه و با نيازهايي كه بعدا بهش پي ميبره توسعه بده...
مثل ادمين سايت كلوپ و يا...
CMS آماده و مجانی خيلی زياده.
کدومش رو انتخاب ميکنی به نياز خودت بستگی داره.
ولی واسه همشون مهم ترين چيز update کردن سيستمه. بهتره با اين پولی که ميخواد بده نصب و راه اندازی رو بده دست کسی که کارش رو بلده.
و بعد از اون هم اگه يه ادمين وارد داشته باشه بد نيست.
از بچه های خودمون اينجا ميتونی به خيلی ها مراجعه کنی که حتماً کمکت ميکنن.
سلام دوستان،
من همين چند دقيقه پيش عضو سايت شدم. چند روزيه که يک نياز طراحي سايت برام پيش اومده و ميخوام يه سايت داشته باشم که هم کار خودم رو توش معرفي کنم و هم بتونم چند فرم رو توش بزارم و اطلاعات کاربران رو بگيرم و يه جايي ذخيره کنم و به اونها جواب بدم و بخش هايي از سايت رو طوري طراحي کنم که يکسري درخواست هاي از پيش تعريف شده رو بنابه تعريف خودم به صورت خاصي و بطور اتوماتيک پيگيري کنه.
در واقع ميخوام باهاش با مشتريام در تماس باشم و کار رو از شيوه سنتي قبلي به سمت مکانيزه ببرم. راستش با چند تا طراح سايت صحبت کردم رقماشون خيلي بالا بود (ميليوني) درصورتي که اصلا برام صرف نداشت. بعد که با خودم فکر کردم ديدم شايد بهتر باشه که خودم اين کار رو انجام بدم ولي بايد در موردش اطلاعات کسب کنم.
من قبلا براي دو سايت ديگري که لازم داشتم خودم سناريوي کاملش رو نوشتم و حتي فرم ها رو طراحي کردم ولي اصلا تو اجراي فني و برنامه نويسيش نبودم. امروز نيازم رو به دوستي اعلام کردم و بهم گفت که يه چيزي بنام cms هست که خيلي به کار من مياد. جستجو کردم تا اطلاعات بدست بيارم

، که به سايت شما برخوردم و عضو شدم تا من هم بتونم از کمکتون استفاده کنم.
منتظر راهنمايي تون ميمونم

متشکرم