ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكلات عجيب غريب ( اشكان جونم كمك )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگي خصوصا آقا اشكان عزيز
اول از همه معزرت ميخام كه چند وقته فرست برنامه نوشتن و ارسال برنامه ندارم
يه كم گرفتارم . هم از نظر يه سري پروژه هم از نظر سايتم كه خيلي كار ميبره برام .

چند تا مشكل تو طرح سايتم دارم كه اگه كمك كنين ممنون ميشم .
1- براي افزايش فاصله بين دو خط ميشه اينجوري نوشت
کد:
<body style="LINE-HEIGHT: 120%;"
ولي اگه سايت منو ببينين با وجود اين استايل فاصله تعغييري نكرده ! عجيب تر اينكه اگه سايت منو save كنين و با frontpage نگاه كنين فاصله خطها افزايش پيدا كرده !!

2- من ميخام يه كد براي لودينگ بزارم كه تا وقتي تمام صفحه لود نشده يه صفحه لودينگ ديده بشه . برا اين كار از يه كد كه از سايت ali110 عزيز برداشتم استفاده كردم ولي بازم قبل از لود كامل سايت صفحه لودينگ محو ميشه . در صورتي كه اگه سايت خود ايشون رو ببينيد خيلي بهتر اين كد كار ميكنه !
بهزاد خان سلام

درباره مشكل اولت من راهش رو ميدونم . مشكل اينجاست كه ظاهرا اين خاصيت LINE-HEIGHT در تگ Body عمل نمي كنه حالا ميدوني چرا ؟؟؟ علتش استفاده شما از CSS محلي هستش . شما در بيشتر تگ هاي موجود در سايت خودتون از حالت محلي CSS استفاده كردي و همون طور كه ميدوني CSS محلي دقيقا خاصيت هاي CSS هاي رده بالاتر و حتي CSS هاي محلي با ارجحيت بالاتر رو به قول معروف Overwrite مي كنه ! براي همينه كه اكيدا توصيه ميشه كه از CSS محلي خيلي كم استفاده بشه و از همون Class و Id و تكنيك هاي External يا Internal موجود در CSS كمك گرفته بشه ! :roll:
حالا اگه دوست داري اين كدت عمل بكنه فقط كافيه بحاب قرار دادن اون توي تگ Body ؛ توي بخش style تگهايي مثل Span يا TD مربوط به جدول ها قرارش بدي. اينطوري مثلا :

کد:
<TD style="LINE-HEIGHT : 120%;">

اينو من توي سورس سايت شما هم چك كردم و جواب هم داد ! :wink:

واسه سوال دومي شما :roll: والا اگه بخواي با ASP.Net اين كار رو بكني فكر كنم بهتر باشه از Buffer استفاده كني و متد Flush . من دقيقا نمي دونم چطور با تكنيك هاي بافر گيري توي ASP.Net ميشه كار كرد ! هنوز نخوندمش !! Amaze Amaze

اميدوارم مشكلت حل بشه !
قربانت :wink:
سلام عزيز
بسيار بسيار ممنونم . عزيز منم اينو تست كردم و كار هم ميكنه اگه تو هر تيبل اين استايل رو قرار ميدادم . ولي نميدونم چرا تو خيلي از جدولها وقتي اين كد رو دارم
کد:
<p align=jastify
و قبلش از اين استايل استفاده ميكنم ديگه جواب نميده يهني اين استايل حتما بايد بهد از تنظيم الاين باشه! و من اين روش رو كه تو بادي سايت اين استايل رو بگزارم از سايت www.iranasp.net برداشتم كه اونجا به درستي كار ميكنه فقط اونجا تو يه فايل استايل اينو نوشته بودن و من مستقيم تو خود سورس سايتم نوشتم .
و يه سوال هم كه برام پيش اومده اينه كه چرا وقتي سايت منو سيو ميكنين و با فرانت پيج بهش نيگا ميكنين اين استايل ايجاد ميشه ولي وقتي عملا رو سايت هستش جواب نميده ؟

ممنون ميشم اگه بازم كمك كنين