ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست ویروس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام . دوستان عزیز من به یه ویروس احتیاج دارم که خودشو از طریق ایمیل منتشر کنه. یعنی آدرس های ایمیل رو از کتابچه های آدرس پیدا کنه و خودشو به اونها ارسال کنه.
مهم نیست چیکار میکنه فقط برام مهم اینه که از طریق ایمیل خودشو پخش کنه . اگه میتونید خودتون اینطور ویروسی بنویسین یا اینطور ویروسی سراغ دارین ممنون میشم کمکم کنید چون خیلی احتیاج دارم .
راستی این ویروس i live you saghar می تونه خودشو از طریق ایمیل منتشر کنه؟
تو رو خدا زود جواب بدین
سلام خوب هستین؟
عزیزم اون ویروسی که شما میخواهید خودشو منتشر کنه یه کرم به حساب میاد و ویروس مهمی به حساب میاد.
ویروس دوست دارم ساغر نه اون فقط از راه autorun و یه ویروس مخربه کارش ضربه زدنه.
اون که شما میخواهید یک کرم هست که باید از طریق ایمیل خودشو منتشر کنه نسبت به اطلاعاتی که من دارم فکر نکنم بتونی همچین ویروسی پیدا کنی اگر هم پیدا کنی درصد جواب دادنش خیلی پایینه یه کرم کاملا حرفه ای میخواهید.
ولی ویروس و کرمهای دیگر بسیار زیاد هستند اگر کمکی خواشتی بگو تا کمکت کنم.
موفق باشی
ویروسهای نوشته شده برای انتشار از طریق ایمیل همگی توسط آنتی ویروسها قابل شناسایی هستند یا از طریق سیستم عامل های بروز شده بسته شده اند. اگر ویروس یا کرم اینترنتی میخوایی خودت باید یه باگ تو ویندوز یا نرم افزاری پیدا کنی و سپس از طریق سورسهای موجود برنامه ای برای آن باگ بنویسی. اگه هم از برنامه های آماده میخوای استفاده کنی فقط رو کامپیوتر خودت اجرا میشه