سلام كيميا جان فكر كنم فقط شما تو كار سي هستي؟نه :?: ..ميشه بگي اشكال اين برنامه در كجاست..من كه نفهميدم..لطفا دقيقا برام توضيح بدين :oops: ..سي پلاس پلاس هست
#include <windows.h>
int WINAPI
WinMain(HINSTANCE hInst, HINSTANCE hPrev, LPSTR pszCmdLine, int iCmdShow)
{
MessageBox(NULL, "Narf!", "Pinky says...", MB_OK | MB_ICONEXCLAMATION);
return 0;
}
:wink:
سلام عزيزم
والله درسته كه من سي كار كردم ولي نه سي++ تحت ويندوز بلكه ابتدا سي++ تحت داس ! و بعدش هم ويژوال سي++ . اين سوال شما در مورد سي++ تحت ويندوز هستش! در ضمن يه سوال الگوريتميك نيست بلكه صرفا وابسته به زبان هست 8)
در هر حال بايد عرض كنم كه من ايراد خاصي در برنامه شما نديدم! ولي اگر خطاي مزبور را هم بگي شايد بتونم جوابت رو بدم.
موفق باشيد
خوب منم همينو ميگم..اين برنامه اشكالي ندارد..ولي چرا ارور ميده نميدونم :?: ..اين همون msgbox تو وي بي هست
با سلام
خوب نشد... ما دقيقا بفرماييد كه چه پيغام خطايي مي دهد؟ و در ضمن نگارش زبان سي را هم بگوييد.
ببين عزيزم شايد هدر فايل مربوط به MessageBox چيز ديگري باشد. شايد هم نحو اين دستور را غلط نوشته باشي مثلا در آن نگارشي كه شما كار مي كني شايد اين دستور e نداشته باشد يا شايد بصورت MsgBox نوشته شود. شما يه كاري بكن :
برو در راهنماي كامپايلر اين دستور MessageBox را جستجو كن قطعا يه مثال هم داره اون مثال رو كپي و پيست كن توي يه فايل خالي و بعد ببين كه اجرا مي شه يا نه؟ اگه شد كه خوب مي تونه بين برنامه خودت و اون مثال تطابق ايجاد كني و اگه نشد .... اميدوارم كه اينطور نباشه وگرنه خبرهاي بدي واست دارم :roll:
فعلا اين كار رو انجام بده تا بعد
موفق باشيد
اين MB_OK رو تعريف كردي بايد به عنوان يه عدد Const تعريف شده باشه تو ويبي تعريف شده ولي شايد تو سي تعريف نشده باشه
وقتي كامپايل ميكنم ارور نميده..ولي وقتي ميخام فايل اگزه بسازم اين ارور رو ميده :idea:
error:unresolved external '_main' refrenced from c:\............
تابع main براش تعريف كردي؟
سلام !
گويا مشكل خيلي حاد است :roll:
شما چند تا كار انجام بده :
اولا ساير برنامه هايي كه با اين كامپايلر و در اين سيستم مي نويسي اجرا مي شوند؟ البته اين برنامه ها بايد از همين هدر فايل يعني windows.h استفاده نمايند!
و بعد اينكه همون كاري كه قبلا گفتم يعني اجرا كردن مثالي كه در راهنماي كامپايلر آمده است (در باره همين messagebox) اون رو اجرا كن و بعد ببين كه آيا اجرا مي شه يا نه؟
شما مي توني فايل windows.h رو ويرايش هم بكني (زبان سي يه جورهايي مثل يونيكس اوپن سورس هست ) شايد قبلا خودت يا ديگري اين فايل windows.h رو دستكاري كرده باشيد.
در هر حال اين دو كار رو انجام بده و جواب رو ببين .
موفق باشيد
سلام..هيچ برنامهاي كه windows.hشروع ميشود اگزه نميشود..در ضمن اگه برنامهاي با سي بنويسيم و فايل اگزه را اجرا كنم ديگه اون فايل پاك نميشود ولي اگه همون برنامه رو با سي++بنويسي به راحتي اجرا و ميشود پاكش كرد 8O ...نميدونم چي شده :?:..در ضمن اگر ممكنه شما اين برنامه رو كامپايل كنيد و جواب رو به من بدين :oops:
با سلام
امير جان اينكه شما مي گي من برنامه رو اجرا كنم! آخه مرد مومن شما با چه نگارشي و با چه كامپايلري از سي برنامه مينويسي؟ من كه نمي دونم كه؟ خوب كامپايلر ها با هم فرق مي كنند ديگه عزيز من....