ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گزارش گيري با كريستال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان سلام
من با استفاده از كريستال ريپورت از ديتا بيسم يك گزارش گرفته ام اما دو تا سوال دارم
1-گزارش به مسير وابسته نباشد.چون تو كريستال مسير ديتا بيس بايد تعيين شود و اين مسئله سازه :roll:
2-من مي خوام فيلدهائي كه تو گزارش مي آيد را كاربر در زمان اجرا تعيين كند و اگر زياد شد كاغذ لند اسكيپ شود اولا چگونه فيلدها را در زمان اجرا تعيين كنم و ثانيا چگونه لند اسكيپ كنم؟ :?

بسيار متشكرم
در صورتي كه مثالي هم داريد خوشحال مي شم ببينم
MEHDIPAKDAMAN1@YAHOO.COM
سلام دوست عزيز [تصویر:  22.gif]
blueskyz805 نوشته است:1-گزارش به مسير وابسته نباشد.چون تو كريستال مسير ديتا بيس بايد تعيين شود و اين مسئله سازه :roll:
در مورد سوال اولت : در منوها اين مسير رو دنبال كن
کد:
Database -->   Set Location... -->  Same As Report -->  Done
سوال دومت خيلي سخته بلد نيستم ! چون همچين چيزي احتمالا غير ممكن باشه [تصویر:  34.gif]
دوست عزيز در مورد جواب سوال اول ممنون ولي اگه زحمتي نيست مي شه در مورد اين منو كه معرفي كردي كمي توضيح بدي كه كار اصليش چيه
در هر صورت ممنونتم :roll:
blueskyz805 نوشته است:دوست عزيز در مورد جواب سوال اول ممنون ولي اگه زحمتي نيست مي شه در مورد اين منو كه معرفي كردي كمي توضيح بدي كه كار اصليش چيه
در هر صورت ممنونتم :roll:
ميگه مسير ديتا بيس همون مسير فايل گزارش باشه ! همين
يعني بعد از اين كار ميتوني ديتا بيس و فايل گزارشها رو هر جا خواستي بزاري به اين شرط كه در يك مسير باشن.[تصویر:  23.gif]
بابا ايول دمت گرم
[/url]