۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۰۵:۱۹
۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۳۸:۴۹
وقفه برای اینه که کلاک میکرو رو ADC تاثیر نذاره !
ولتاژ رفرنس برای تعین ولتاژ رفرنس داخلی و یا خارجی هستش ! و به وقفه ربطی نداره !
اگر رفرنس داخلی 2.56 ولت رو فعال کنید و به ورودی ADC ولتاژ 1.28 ولت اعمال کنین عدد گرفته شده برابر 511 خواهد شد ( گرفتین چی کار می کنه ! )
ولتاژ رفرنس برای تعین ولتاژ رفرنس داخلی و یا خارجی هستش ! و به وقفه ربطی نداره !
اگر رفرنس داخلی 2.56 ولت رو فعال کنید و به ورودی ADC ولتاژ 1.28 ولت اعمال کنین عدد گرفته شده برابر 511 خواهد شد ( گرفتین چی کار می کنه ! )
۱۶-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۱۷:۰۳
نقل قول: وقفه برای اینه که کلاک میکرو رو ADC تاثیر نذاره !متوجه نشدم ؟! چطور استفاده میشه ؟ من فقط یه مدل وقفه میشناسم اونم کانتر ! یه عدد میشمره و وقتی به حداکثر رسید یه تابع به اسم وقفه اجرا میشه! حالا انتظار دارم این وقفه adc هم یه چیزی شبیه اون باشه. الا این چیزی که شما گفتی چطوریه ؟ اون تابع وقفه اجرا میشه یا نه؟ در چه حالتی ؟ چه استفاده و کاربردی داره ؟ یه مثال میزنی؟
نقل قول: اگر رفرنس داخلی 2.56 ولت رو فعال کنید و به ورودی ADC ولتاژ 1.28 ولت اعمال کنین عدد گرفته شده برابر 511 خواهد شد ( گرفتین چی کار می کنه ! )ریفرنس داخلی کدومه ؟
تا اونجایی که من فهمیدم اگه برابر AREF pin قرار بدم احتمالا همون رفرنس خارجی که شما میگید. اگه مثلا به پایه aref ولتاژ 4 بدم اونوقت با دادن ولتاژ 4 به ورودی adc عدد 1023 میده.(در حالت 10 بیتی)
اگه AVCC pin باشه اونوقت میشه پایه aref رو به زمین وصل کرد و ورودی Adc با تغذیه میکرو تست میشه. یعنی اگه 5 ولت بدم عدد 1023 میده. من فکر میکردم این ریفرنس داخلیه! ولی انگار یه چیز دیگه گفتی ؟ متوجه نشدم!
حالا اون مقدار سوم یعنی int, cap on REF چیه ؟
۱۶-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۲۸:۲۹
نقل قول: وقفه برای اینه که کلاک میکرو رو ADC تاثیر نذاره !اشتباه شد :
وقفه ADC برای اینه که کلاک میکرو رو ADC تاثیر نذاره !
در زمان خوندم آنالوگ میکرو رو به مد ایدل می بری و می خونی و وقتی تتموم شد وقفه آنالوگ فعال گشته و با رتورن بر می گردی !!!
کتاب یه نفر رو بخون می فهمی چی شد !
بعد همونهایی که گفتی درسته !
داخل میکرو هم یه ولتاز دقیق 2.56 ولت هستش که می تونی برای رفرنس در نظر بگیری و دیگه نمی خواد پایه های بیرونی رو به جایی وصل کنی !
۱۶-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۵۲:۱۵
نقل قول: در زمان خوندم آنالوگ میکرو رو به مد ایدل می بری و می خونی و وقتی تتموم شد وقفه آنالوگ فعال گشته و با رتورن بر می گردی !!!یه چیزایی فهمیدم! فکر کنم وقتی میخوایم ورودی رو بخونیم میکرو به یه حالتی میره که تاثیر نویز نداشته باشه و بعد از خوندن ورودی با فعال شدن وقفه میکرو به حالت قبل برمیگرده ! درسته؟
پس یعنی عملا ما کاری بهش نداریم !؟ فقط کافیه وقفه فعال باشه دیگه . . . با صدا کردن تابع read_adc خودش وقفه رو راه میندازه دیگه . . . و خودش هم برمیگرده به حالت قبل . . .؟
۱۶-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۵۶:۰۷
تو بسکام نه !
باید خودمون بگیم برگرده !
تو کدویژن فکر کنم لاز م نیستش !
یادم نیست !
باید خودمون بگیم برگرده !
تو کدویژن فکر کنم لاز م نیستش !
یادم نیست !
۰۱-تير-۱۳۹۵, ۱۸:۳۸:۳۴
کسی میتونه یه مثال با اینتراپت adc بزنه