ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل یو اس بی به سریال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
البته با مبدل !

AVR سري USB تو بازار پيدا نمي شه ! ( تو مشهد كه نبود )
يه سرچ كني تايپيك مرتبط زياده !
at90usb1287 رو حدود 17 تومن خریدم. فعلا کامپایلر های زیادی ازش پیشتیبانی نمی کنن. لایبراریش برای استفاده معمولی توو بیسکام رو دارم.

اصولا مثل PIC ها یک کار راحت تر رو هم انجام دادن ( با توجه به اینکه احتمالا HID رو هم کامل وارد نباشین ( مثل خودم ) ) اون هم اینکه یک پورت سریال مجازی می سازه. با اون می تونین کارتون رو بکنین
ممنون از راهنمایی همتون، این 90usb1287 که گفتین! من دیدم که توی کدویژن کتابخونش هست، ولی تو help هیچی راجع به دستوراتش نبود!! اگه دستوراتشو برام بزارین ممنون می شم. اگه کتابخونه بسکام رو هم برام بزارین خیلی خوبهRolleyes
گفتم که، هنوز به اون صورت از اینها پشتیبانی نمیشه. اون لایبراری هم فقط باعث میشه که بیسکام بتونه به اندازه معمولی سایر میکرو ها ازش استفاده کنه و هنوز امکانات جدید رو ندیدم بتونه استفاده کنه.
پروگرمر اینها از طریق خود USB هست و فقط کافیه مدارشون رو بسازین، منتهی مشکلشون پایه های ناجورش هست که هنوز وقت نکردم فیبرش رو بزنم. اینه که هنوز تستش نکردم.
آخه اصلا از دستوراتش هیچی نمی دونم!! چه جوری باید اطلاعات رو بفرستم رو پورت USB؟
(۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۸:۳۸)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]البته با مبدل !

AVR سري USB تو بازار پيدا نمي شه ! ( تو مشهد كه نبود )
يه سرچ كني تايپيك مرتبط زياده !
سلام
میشه مدلش رو بگید؟
ممنون
این v-usb که می گن چیه؟
امروز مدارش روساختم، نسبت به FT232R که 10 میل هست خیلی راحتتره Laugh اگر تا پنجشنبه به نتیجه رسیدم ، نتایج رو اینجا هم می زارم
[تصویر:  poy5va20d3ujjawr822z.jpg]
(۰۷-مهر-۱۳۸۸, ۲۳:۱۵:۲۱)modj.ir نوشته است: [ -> ]امروز مدارش روساختم، نسبت به FT232R که 10 میل هست خیلی راحتترهLaugh اگر تا پنجشنبه به نتیجه رسیدم ، نتایج رو اینجا هم می زارم
سلام
مدارتون جواب نگرفته هنوز!!؟
میشه حداقل فقط کتابخونشو بذارین؟ خیلی لازم دارم!!
کتابخونه اش توو 1.11.9.5 به صورت ناقص هست، یعنی فقط میکرو رو میشناسه، اما برای استفاده از بخض USbش نیاز به یک لایبراری داره که مجزا فروخته میشه و من هنوز جایی ندیدمش !
خیلی میکرو های جالبی هستن ! جدا خوشم اومده
صفحه‌ها: 1 2