سلام
سايت زير رو ببينيد:
http://www.mxprojects.com/forum/default/
من واقعا لذت بردم هم از قدرت و انعطلف پذيري فلاش هم از قدرت برنامه نويسي طرف كه اين پروژه جالب رو نوشته. ضمنا اين فروم 100 دلار قيمت داره.
ضمنا سرعتش خيلي عجيبه با فارسي هم سازگاري داره!
به اميد روزي كه در ايران هم چنين چيزايي ساخته بشه :roll:
ايول ! عجب ايده اي ! واقعا عاليه :roll: عجب سرعتي 8O اگه ما هم واقعا جمع شيم مي تونيم همچين چيزي بنويسيما !!
راستي يه نكته بي ربط (كامران عزيز استاد من ) فلاش نه فلش درستشه فلش Flash
سلام
منظورم فلش بود دستم رو الف خورد! :wink:
شما فروم رو بچسب زياد به جزييات توجه نكن :wink:
سلام
منظورم فلش بود دستم رو الف خورد! :wink:
شما فروم رو بچسب زياد به جزييات توجه نكن :wink:
در مورد فروم كه بايد بگم محشره اما بازم يه نكته :
اسكريپت هاي فلش سمت سرور نيستند براي همين مي توانند در كو تاه ترين مدت ويا به قول شما با بالا ترين سرعت پاسخ افراد را بدهند
+ راستي در فلش آخرين ورژن امكاناتي براي دسترسي به ديتا بيس تحت وب وجود داره ! كه برنامه نويسي اين كار رو خيلي ساده كرده (البته نه به سادگي كه قابل نوشتن باشه

)
+راستي چت روم تك كليك هم يكي از نمونه هاي بارز اين فعاليت هاي در ايران است
1- اين فروم تركيبي از پي اچ پي و فلش هست.
چت روم تك كليك كه كار من نيست! اونم قشنگ كار شده :wink: (وقت نداشتم خودم بسازم امادشو تهيه كردم :wink: )
vahid2000 نوشته است:در مورد فروم كه بايد بگم محشره اما بازم يه نكته :
اسكريپت هاي فلش سمت سرور نيستند براي همين مي توانند در كو تاه ترين مدت ويا به قول شما با بالا ترين سرعت پاسخ افراد را بدهند
+ راستي در فلش آخرين ورژن امكاناتي براي دسترسي به ديتا بيس تحت وب وجود داره ! كه برنامه نويسي اين كار رو خيلي ساده كرده (البته نه به سادگي كه قتابل نوشتن باشه
)
+راستي چت روم تك كليك هم يكي از نمونه هاي بارز اين فعاليت هاي در ايران است
سلام دوست من
مطالب رو از بالا به پايين مرور مي كردم كه متوجه اون نكته بي ربط ! شدم . با خودم گفتم لابد خودش از اينجور اشتباهات تایپی نداشته . كه يهو چشمم به كلمه نا مانوس و محير العقول ( قتابل نوشتن ) افتاد !!
سرعت فروم flash که معرکه بود . حال کردم .