البته امکانات هم مهم هست اما ملزوم نیست.
اطمینان هاست به امکاناتش نیست. هاست مطمئن هاستیه که پشتیبانی خوب داشته باشه و دایم مدیریت بشه و از آن بک اپ گرفته بشه.
هاست هایی که برای استفاده عموم قرار میگیرد معمولا شرایط بالا را ندارد به علاوه چون هرکس به آن دسترسی دارد از لحاظ امنیتی هم در درجه پایینی قرار می گیرد.
شیوه پرداخت هاست های پولی مگه چه مشکلی داره؟
یک بار در سال یا پرداخت اینترنتی می کنید یا عابر به عابر یا در نهایت حضور در بانک، دوست دارید به چه صورت باشد؟
سلام
واللا منم همینو به سید گفتم.گفتم که ارزش نداره انجمن رو هاست رایگان باشه .کلی زحمت میکشی انجمن رو رو میاری یهو هاسته میزنه از بین میبرتش.
دیشب برای سید انجمن رو نصب کردم جالبه صفحه اول انجمن میومد بعد که می خواستی لاگین کنی میرفت به صفحه تبلیغ هاست پولی پارس باکس.(به آقا حامد هم گفتم ببینه) .یکمی ور رفتم تا درست شد.هرچند مطمئن نیستم انجمن ایراد پیدا نکنه.
به خاطر زحمتی که کشیدید ممنونم
چطوری زمان چسبیدن پست ها رو تنظیم می کنن؟
سلام
با اجازه بزرگترها.
برو کنترل پنل ادمین => پیکربندی => posting => بعد میری پایین تا برسی به post merg time و مقدارشو رو زمان دلخواه تنظیم میکنی.اگه صفر بذاری پستها نمیچسبن
ممکنه یه فروم ویروسی بشه؟ مثلا یکی بیاد یه فایلی بذاره و فروم ویروسی بشه. و بعد دیگه فروم بالا نیاد؟
یه سوال دیگه. یه فرومی دچار مشکل شده. نه کسی می تونه وارد بشه و نه خارج. من نمی تونم خارج بشم. گزینه خروجرو می زنم و بعد میاد میگه شما با موفقیت خارج شدید. ولی باز می بینم خارج نشدم. برای بقیه برعکسه. اونا یوزر پسورد رو وارد می کنن و پیغام میاد که شما وارد شدید. ولی بعد می بینن وارد نشدن. تنظیمات این کجاست؟ ضمنا با مرور گر های IE و firefox و opera امتحان کردم فرقی نمی کرد.من فقط به واسطه کوکی تو اون سایت هستم و اگه پاکش کنم من هم مثل بقیه میشم!
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
سلام امین جان .
در مورد ویروس برمیگرده به هاستت و اینکه از ویروس محافظت میشه یا نه.
در مورد ورود و خروجت هم این مشکلیه که بعضی ISP ها دارن.یه پلاگین کش هست باید نصب بشه .هر چند بعضی ISP ها با اون پلاگین هم همین مشکل رو دارن.وقتی دکمه خروج رو یا ورود رو زدی و صفحه ریفرش شد دکمه های CTRL+f5 رو بزن تا نتیجه درست رو ببینی .البته این رفع مشکل به شکل موقتیه.در کل برای رفع این مشکل باید ISP ت رو عوض کنی.
اگه منظورت انجمن ستوده هستش من برات پلاگین رو نصب میکنم.اگه جای دیگه هستش بگو برات پلاگین رو آپلود کنم خودت نصب کن.
سلام
نه انجمن خودم مشکل نداره. یه فروم دیگه هست که مدیرش یکی دیگه هست. مدیرش رو می شناسم می خوام کمکش کنم.
در مورد نصب پلاگین اگه آموزش بدین که چطور میشه پلاگین نصب کرد ممنون می شم. خودم اگه یاد بگیرم خیلی بهتره. اگه سایتی رو می شناسین که در نصب پلاگین توضیح کامل داده باشه هم کافیه.
پلاگین رو دانلود میکنی و تو هاستت قرار میدی .بعد میری تو کنترل پنل مدیریت و رو قسمت پلاگین کلیک میکنی .اونجا میبینی که یه پلاگین به لیست پلاگینهات اضافه شده.جلوی اسم پلاگین هم فعال کردن هست.روش که کلیک کنی پلاگینت فعال میشه.
سلام
می خوام صفحه سردر درست کنم. باید کد زیر رو در فایل htaccess. در جایی که mybb آپلود شده قرار بدم.
کد:
RewriteRule ^/?$ portal.php [l,QSA]
یه فایلی به نام htaccess.txt اونجا بود. کد بالا رو باید کجاش بذارم؟ این فایل رو باید از txt. به htaccess. تغییر بدم؟
(۲۳-مهر-۱۳۸۸, ۰۳:۳۳:۳۴)aminsotudeh نوشته است: [ -> ]ممکنه یه فروم ویروسی بشه؟ مثلا یکی بیاد یه فایلی بذاره و فروم ویروسی بشه. و بعد دیگه فروم بالا نیاد؟
یه سوال دیگه. یه فرومی دچار مشکل شده. نه کسی می تونه وارد بشه و نه خارج. من نمی تونم خارج بشم. گزینه خروجرو می زنم و بعد میاد میگه شما با موفقیت خارج شدید. ولی باز می بینم خارج نشدم. برای بقیه برعکسه. اونا یوزر پسورد رو وارد می کنن و پیغام میاد که شما وارد شدید. ولی بعد می بینن وارد نشدن. تنظیمات این کجاست؟ ضمنا با مرور گر های IE و firefox و opera امتحان کردم فرقی نمی کرد.من فقط به واسطه کوکی تو اون سایت هستم و اگه پاکش کنم من هم مثل بقیه میشم!
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
فکر کنم مشکل از تنظیمات کوکی ها باشه. با ctrl+f5 تست کنید اگه درست نشد فکر کنم از تنظیمات کوکی های انجمن تون باشه.