۰۹-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۲۰:۰۳
۰۹-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۲۷:۳۴
1- موس تکون میخوره و تو ستاپ سیستم تنظیم کردی با تکون خوردن مووس سیستم روشن بشه !
2- پاور خیلی آشغالی داری که با نویز پنکه بهم می ریزه !
3- برای کامپیوتری که خریدی شام ندادی !
2- پاور خیلی آشغالی داری که با نویز پنکه بهم می ریزه !
3- برای کامپیوتری که خریدی شام ندادی !
۰۹-شهریور-۱۳۸۸, ۰۴:۱۱:۵۴
سلام
نقل قول: پاور خیلی آشغالی داری که با نویز پنکه بهم می ریزه !به پاور چه ربطی داره ؟؟
نقل قول: برای کامپیوتری که خریدی شام ندادی !منبعی ندارید در این مورد توضیج بده ؟؟ لینکی ، مقاله ای ،انگلیسی هم شد عیب نداره .
۰۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۰۹:۱۲
دقيقا مشكل از پاورت هست!
۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۴:۵۶:۱۴
سلام
به پاوره چه ربطی داره ؟؟ نویز میفرسته ، ولتاژ کم زیاد میشه که روشن میشه ؟؟
این پاوره مضر نیست واسه کامپوتر اونوقت ؟؟
به پاوره چه ربطی داره ؟؟ نویز میفرسته ، ولتاژ کم زیاد میشه که روشن میشه ؟؟
این پاوره مضر نیست واسه کامپوتر اونوقت ؟؟
۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۵:۳۳:۵۷
سلام
نکنه پنکه روی میز کامپیوتره؟اگه رو میز باش از پاورت نیست .به خاطر لرزشیه که پنکه روی میز ایجاد میکنه و موست میلرزه و سیستم روشن میشه.البته علی جان هم همینو گفت !
نکنه پنکه روی میز کامپیوتره؟اگه رو میز باش از پاورت نیست .به خاطر لرزشیه که پنکه روی میز ایجاد میکنه و موست میلرزه و سیستم روشن میشه.البته علی جان هم همینو گفت !
۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۰۲:۲۹
سلام
نه ؛ کام میره تو استندبای ، همه چی خاموش میشه ، حتی فن cpu ؛
فقط با دکمه پاور روشن میشه دوباره ،،
-----------
فقط میخوام بدونم پنکه چطوری با نویزش تاثیر میزاره رو پاور ؟؟
نه ؛ کام میره تو استندبای ، همه چی خاموش میشه ، حتی فن cpu ؛فقط با دکمه پاور روشن میشه دوباره ،،
-----------
فقط میخوام بدونم پنکه چطوری با نویزش تاثیر میزاره رو پاور ؟؟
۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۲۸:۵۵
من هم همين مشگل رو داشتم
مشگل من از پاور بود
مشگل من از پاور بود
۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۵۸:۱۱
سلام.
به خاطر همون نویزهایی که ایجاد میشه. با تغییر ولتاژ پاور از خواب میپره و روشن میشه.
حتی جالبه بدونید:
زیر میز کامپیوتر من 2 تا 3 راهی یا 3 شاخه هست. یکیش پاور و مانیتور بهش وصله. یکیش آداپتور اسپیکر و آداپتور روتر بهش وصله. گاهی اوقات سیستم رو هایبرنیت میکنم. بعدا اگه مثلا مادرم بیاد کلید 3 راهی روتر رو بزنه که روتر روشن شه کامپیوتر من هم روشن میشه. در حالی که هر کدوم از 3 راهی ها به 1 پریز جدا وصل هستند. این به خاطر نویزی که ایجاد میشه.
به خاطر همون نویزهایی که ایجاد میشه. با تغییر ولتاژ پاور از خواب میپره و روشن میشه.
حتی جالبه بدونید:
زیر میز کامپیوتر من 2 تا 3 راهی یا 3 شاخه هست. یکیش پاور و مانیتور بهش وصله. یکیش آداپتور اسپیکر و آداپتور روتر بهش وصله. گاهی اوقات سیستم رو هایبرنیت میکنم. بعدا اگه مثلا مادرم بیاد کلید 3 راهی روتر رو بزنه که روتر روشن شه کامپیوتر من هم روشن میشه. در حالی که هر کدوم از 3 راهی ها به 1 پریز جدا وصل هستند. این به خاطر نویزی که ایجاد میشه.
۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۱۱:۰۰
سلام میتونه از پاور سیستم باشه کیس رو با یه سیم اتصال به زمین کن درست میشه
ضمنا میتونه از موس هم باشه چون پنکه پارازیت زیادی داره -میتونی پنکه رو با یه خازن نویز گیری کنی ولی بهترین کار دور کردن پنکه از سیستمته
موفق باشی
ضمنا میتونه از موس هم باشه چون پنکه پارازیت زیادی داره -میتونی پنکه رو با یه خازن نویز گیری کنی ولی بهترین کار دور کردن پنکه از سیستمته
موفق باشی