سلام دوستان
می خواستم بدونم چطوری میشه یک فایل DLL بسازم و در VB ازاون استفاده کنم.
برای مثال می خوام Setup چندتا نرم افزار رو تو یک فایل DLL قرار بدم و از اونها داخل برنامه استفاده کنم.
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۰۳:۵۶)alone one lover نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
می خواستم بدونم چطوری میشه یک فایل DLL بسازم و در VB ازاون استفاده کنم.
برای مثال می خوام Setup چندتا نرم افزار رو تو یک فایل DLL قرار بدم و از اونها داخل برنامه استفاده کنم.
ببخشید ، اشتباه نشه ، DLL ها فایل هایی هستند که می تونند یک سری توابع و کد رو در خودشون نگه دارند و لا غیر.مثل کتابخانه ی user32 که در فایل user32.dll است یا فایل YMGRENCRYPT.dll(اگه اشتباه نکنم!) که کتابخانه ای هست که اکثر بوتر ها و PM سندر ها از اون استفاده می کنن.
شما می تونید Setup چند نرم افزارتون رو در ریسورس برنامه تون بزارین.
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۰۴:۳۵)alone one lover نوشته است: [ -> ]چطور میشه یه فایل DLL ساخت؟
بستگی داره ، با زبان VC++ (همون C++ ولی جزء ویژوال استادیو) میشه DLL های قویی نوشت که تو زبان ویبی یا هر زبانی بهتون کمک کنه! بوسیله ی خوده ویبی هم میشه ، ببخشید الان تازه ویندوز رو عوض کردم ، ویبی نصب نیست ، اونطور که یادمه اول که ویبی رو باز می کنید بجای Standard-Project باید DLL (یه چیزی تو همین مایه ها ، آیکونش هم دو تا چرخ دنده است!!) رو انتخاب کرد.یه خورده باید باهاش ور رفت ولی بهتره بازم در اینترنت و مخصوصا" مایکروسافت و MSDN بگردید!
(۲۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۰۳:۴۹)Fireninja نوشته است: [ -> ] (۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۰۴:۳۵)alone one lover نوشته است: [ -> ]چطور میشه یه فایل DLL ساخت؟
بستگی داره ، با زبان VC++ (همون C++ ولی جزء ویژوال استادیو) میشه DLL های قویی نوشت که تو زبان ویبی یا هر زبانی بهتون کمک کنه! بوسیله ی خوده ویبی هم میشه ، ببخشید الان تازه ویندوز رو عوض کردم ، ویبی نصب نیست ، اونطور که یادمه اول که ویبی رو باز می کنید بجای Standard-Project باید DLL (یه چیزی تو همین مایه ها ، آیکونش هم دو تا چرخ دنده است!!) رو انتخاب کرد.یه خورده باید باهاش ور رفت ولی بهتره بازم در اینترنت و مخصوصا" مایکروسافت و MSDN بگردید!
دستت درد نکنه خیلی ممنون خیلی کمکم کرد متشکرم.