ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طرز استفاده فایل DLL در VB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطوری میشه یک فایل DLL بسازم و در VB ازاون استفاده کنم.

برای مثال می خوام Setup چندتا نرم افزار رو تو یک فایل DLL قرار بدم و از اونها داخل برنامه استفاده کنم.
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۰۳:۵۶)alone one lover نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
می خواستم بدونم چطوری میشه یک فایل DLL بسازم و در VB ازاون استفاده کنم.

برای مثال می خوام Setup چندتا نرم افزار رو تو یک فایل DLL قرار بدم و از اونها داخل برنامه استفاده کنم.
ببخشید ، اشتباه نشه ، DLL ها فایل هایی هستند که می تونند یک سری توابع و کد رو در خودشون نگه دارند و لا غیر.مثل کتابخانه ی user32 که در فایل user32.dll است یا فایل YMGRENCRYPT.dll(اگه اشتباه نکنم!) که کتابخانه ای هست که اکثر بوتر ها و PM سندر ها از اون استفاده می کنن.
شما می تونید Setup چند نرم افزارتون رو در ریسورس برنامه تون بزارین.
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=6579
زیر همین پست بود جوابت معمولا اینا کمک میکنه به یافتن سریه جواب
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۲۸:۵۳)Scorpion نوشته است: [ -> ]http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=6579
زیر همین پست بود جوابت معمولا اینا کمک میکنه به یافتن سریه جواب

ممنونم ولی چطورمیشه یه فایل DLL ساخت؟
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۰۴:۳۵)alone one lover نوشته است: [ -> ]چطور میشه یه فایل DLL ساخت؟
بستگی داره ، با زبان VC++ (همون C++ ولی جزء ویژوال استادیو) میشه DLL های قویی نوشت که تو زبان ویبی یا هر زبانی بهتون کمک کنه! بوسیله ی خوده ویبی هم میشه ، ببخشید الان تازه ویندوز رو عوض کردم ، ویبی نصب نیست ، اونطور که یادمه اول که ویبی رو باز می کنید بجای Standard-Project باید DLL (یه چیزی تو همین مایه ها ، آیکونش هم دو تا چرخ دنده است!!) رو انتخاب کرد.یه خورده باید باهاش ور رفت ولی بهتره بازم در اینترنت و مخصوصا" مایکروسافت و MSDN بگردید!
(۲۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۰۳:۴۹)Fireninja نوشته است: [ -> ]
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۰۴:۳۵)alone one lover نوشته است: [ -> ]چطور میشه یه فایل DLL ساخت؟
بستگی داره ، با زبان VC++ (همون C++ ولی جزء ویژوال استادیو) میشه DLL های قویی نوشت که تو زبان ویبی یا هر زبانی بهتون کمک کنه! بوسیله ی خوده ویبی هم میشه ، ببخشید الان تازه ویندوز رو عوض کردم ، ویبی نصب نیست ، اونطور که یادمه اول که ویبی رو باز می کنید بجای Standard-Project باید DLL (یه چیزی تو همین مایه ها ، آیکونش هم دو تا چرخ دنده است!!) رو انتخاب کرد.یه خورده باید باهاش ور رفت ولی بهتره بازم در اینترنت و مخصوصا" مایکروسافت و MSDN بگردید!

دستت درد نکنه خیلی ممنون خیلی کمکم کرد متشکرم.