۲۰-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۵۱:۱۴
با سلام
دوستان من یه پروژه دارم که بصورت مداوم دوتا رله رو قطع و وصل می کنه و زمان این قطع و وصل شدن هم بین 5/0 تا 2 ثانیه هستش
در حقیقت این مدار قراره یه سیستم مکانیکی ساده برای سرند رو که خودم آزمایشی ساختم رو کنترل بکنه . البته من خودم یبار برنامش رو نوشتم ( برای ایجاد تاخیر قطع و وصل از دستور Waitms استفاده کردم ) ولی دقت لازم رو نداره و اون زمان تنظیمی رو رعایت نمیکنه
میخاستم بدونم که کسی می تونه این برنامه رو برام بنویسه ؟؟؟ ( با تایمر )
( توضیح خط به خط برنامه رو هم میخام ) ( لطفا" )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
توضیح سخت افزار و عملکردش بصورت زیر هستش :
1- سخت افزار :
میکروکنترلر ATtiny 15L - ( مراجعه به دیتا شیت )
پایه شماره 2 : ( PB4 ) فرمان خروجی به رله اول
پایه شماره 3 : ( PB3 ) فرمان خروجی به رله دوم
پایه شماره 4 : ( GND )
پایه شماره 5 : ( PB0 ) ( دیپ سوئیچ ) کلید شماره 1 ( ا ثانیه )
پایه شماره 6 : ( PB1 ) ( دیپ سوئیچ ) کلید شماره 2 ( 5/1 ثانیه )
پایه شماره 7 : ( PB2 ) ( دیپ سوئیچ ) کلید شماره 3 ( 2 ثانیه )
پایه شماره 8 : ( VCC ) این پایه به یک سمت دیپ سوئیچ سه کلیدی میره که با قطع و وصل کلید های اون زمان قطع و وصل شدن رله ها رو تنظیم میکنیم
توضیح : در حالتی که همه کلید ها باز باشند ، مدت زمان تاخیر در قطع و وصل نیم ثانیه خواهد بود
برای درایو کردن رله ها هم از ترانزیستور BC337 استفاده کردم
با روشن شدن مدار ( وصل شدن تغذیه ) ، مدار شروع میکنه به قطع و وصل کردن رله ها ( مثل یه مدار چشمک زن دو لامپی ) و سرعت چشمک زدنش هم بر میگرده به وضعیت همون کلید هایی که گفتم
خب ؟ ..... منتظر باشم ؟!
دوستان من یه پروژه دارم که بصورت مداوم دوتا رله رو قطع و وصل می کنه و زمان این قطع و وصل شدن هم بین 5/0 تا 2 ثانیه هستش
در حقیقت این مدار قراره یه سیستم مکانیکی ساده برای سرند رو که خودم آزمایشی ساختم رو کنترل بکنه . البته من خودم یبار برنامش رو نوشتم ( برای ایجاد تاخیر قطع و وصل از دستور Waitms استفاده کردم ) ولی دقت لازم رو نداره و اون زمان تنظیمی رو رعایت نمیکنه
میخاستم بدونم که کسی می تونه این برنامه رو برام بنویسه ؟؟؟ ( با تایمر )
( توضیح خط به خط برنامه رو هم میخام ) ( لطفا" )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
توضیح سخت افزار و عملکردش بصورت زیر هستش :
1- سخت افزار :
میکروکنترلر ATtiny 15L - ( مراجعه به دیتا شیت )
پایه شماره 2 : ( PB4 ) فرمان خروجی به رله اول
پایه شماره 3 : ( PB3 ) فرمان خروجی به رله دوم
پایه شماره 4 : ( GND )
پایه شماره 5 : ( PB0 ) ( دیپ سوئیچ ) کلید شماره 1 ( ا ثانیه )
پایه شماره 6 : ( PB1 ) ( دیپ سوئیچ ) کلید شماره 2 ( 5/1 ثانیه )
پایه شماره 7 : ( PB2 ) ( دیپ سوئیچ ) کلید شماره 3 ( 2 ثانیه )
پایه شماره 8 : ( VCC ) این پایه به یک سمت دیپ سوئیچ سه کلیدی میره که با قطع و وصل کلید های اون زمان قطع و وصل شدن رله ها رو تنظیم میکنیم
توضیح : در حالتی که همه کلید ها باز باشند ، مدت زمان تاخیر در قطع و وصل نیم ثانیه خواهد بود
برای درایو کردن رله ها هم از ترانزیستور BC337 استفاده کردم
با روشن شدن مدار ( وصل شدن تغذیه ) ، مدار شروع میکنه به قطع و وصل کردن رله ها ( مثل یه مدار چشمک زن دو لامپی ) و سرعت چشمک زدنش هم بر میگرده به وضعیت همون کلید هایی که گفتم
خب ؟ ..... منتظر باشم ؟!