ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اجراي فايل DVD در #C
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به تمام دوستانم . مخصوصا علي جان :
چطور مي شود برنامه اي نوشت كه فايلهاي DVD يا Vob را اجرا كنه . مثلا خود دات نت يك مدياپلير داره اما آيا چيزي براي DVD داره ؟ دستور اجراي فايل هاي DVD چيست ؟
پيشاپيش از لطف شما بزرگواران سپاسگزارم .
نمیدونم واسه فایل های دیویدی چیزی داشته باشه یا نه ولی اگه codec رو سیستمت نصب باشه با کامپوننت مدیا پلیر باید بتونی پخش کنی...
(۲۲-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۴۹:۰۳)HoseinVig نوشته است: [ -> ]نمیدونم واسه فایل های دیویدی چیزی داشته باشه یا نه ولی اگه codec رو سیستمت نصب باشه با کامپوننت مدیا پلیر باید بتونی پخش کنی...

ممنون حسين جان
نه من مي خوام تو خود دات نت بنويسم
اگه فايل DLL هست يا ...
كلا بدون اينكه نرم افزار خاصي به خواد نصب شه
ولي بازم ممنون داداش گلم
dll ش حتما باید باشه. اون لینک آخری که دادمت توش تعریف یه dll رو کرده بود که همهجور امکانات پخش رو داشت ولی هرچی گشتم دنلودشو پیدا نکردم Biggrin
(۲۲-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۳۳:۴۰)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]dll ش حتما باید باشه. اون لینک آخری که دادمت توش تعریف یه dll رو کرده بود که همهجور امکانات پخش رو داشت ولی هرچی گشتم دنلودشو پیدا نکردم Biggrin
ممنون علي جان اما مي توني بيشتر توضيح بدي . چطور ميشه اين فايل رو اجرا كرد ؟
پيشاپيش ممنون .
سلام به همه دوستان :
طریقه اجرای فایل DVD در دات نت رو بدست آوردم از سه روش .
از شما دوستان خوبم هم تشکر می کنم .
(۲۵-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۵۶:۲۶)computer_prospect نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان :
طریقه اجرای فایل DVD در دات نت رو بدست آوردم از سه روش .
از شما دوستان خوبم هم تشکر می کنم .
سلام
عرفه که یه تاپیک به نتیجه برسه و مختومه اعلام بشه پس شما هم روشتونو بگذارید اینجا برای استفاده بقیه که تاپیک به نتیجه رسیده باشه

لینک اول

لینک دوم

فکر کنم با این دو لینک مشکل شما عزیزان حل بشه اگه بازم مشکلی بود مطرح بشه تا کمک کنم در حل آن .
با آرزوی موفقیت شما !