۲۵-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۱۸:۵۴
صفحهها: 1 2
۲۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۲۰:۵۲
من يه كوچولو سر رشته دارم.
۲۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۳۱:۱۴
من تو زمينه كارآفريني براي تعمير كارها فعاليت مستمر و بهينه داشتم و دارم !
ولي مهندسي پزشكي مخصوصا دندانپزشكي رو پايه هستم !
ولي مهندسي پزشكي مخصوصا دندانپزشكي رو پايه هستم !
۲۶-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۱۸:۴۰
سلام
منم قبلا یه مقدار کار کردم ( گواهینامه هم دارم )
منم قبلا یه مقدار کار کردم ( گواهینامه هم دارم )
۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۳۱:۲۹
سلام
منم برای یادگیری اماده هستم . همچین گروهی باید یه شاگرد هم داشته باشه .مگه نه؟؟
منم برای یادگیری اماده هستم . همچین گروهی باید یه شاگرد هم داشته باشه .مگه نه؟؟
۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۱۳:۴۲
(۲۵-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۱۸:۵۴)maxn@morteza نوشته است: [ -> ]سلام خوبین ؟
اینجا چند نفر تعمیر کار موبایل هستن ؟ کسی داریم ؟
یه تایپینگ سخت افزاری بزنیم ؟
تعمیرات سخت افزار به وسایل جانبی هم نیاز داره که قیمت حدود یک میلیون داره
2.نقشه ها و طرحهای هر گوشی را دارم شما باید اول از لحاظ نرم افزاری اشنایی داشته باشید مثل فلش زدن و پچ زدن و اخر کار (تعمیرات گوشی)
3.شما باید اول از فلش زدن , باکس زدن گوشی , پچ زدن گوشی اشنا باشید بعد برید سراغ تعمیرات.
به امید دیدار
۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۰۵:۱۹
سلام
منم به شدت موافق بخش تعمیرات هستم البته از نوع تخصصیش !
من الان یه فروم تعمیرات دارم با حدود 5 هزار کاربر که مدیریتش دست خودمه و از ابتدا خودمم استارت زدم
ولی چند مدتیه زیاد بهش رسیدگی نمیکنم اونم به خاطر درس و دانشگاه و هزار کوفت و ... !
درمورد موبایل و سایر زیر مجموعه های موبایل ! مثه MP3/MP4 Player car mp3 player و... هرگونه سوالی داشتین در خدمت
هم درضمینه SW و هم HW
برای تهیه و راهنمایی درمود : کابل / دانگل/هیتر/مبنع/اولتراسونیک/فلکس/قطعات تعمیرات ( میک-اسپیکر-بازر LCD-UIF-Flat-IC :BGA -SMD -اسپیکر ) باکس ( SE-MT-NSPRO-UNI-MTK-Spider man-JAF-UST-UFS ) و هم میتونم راهنمایی کنم :)
درکل درخدمت دوستان گل ایرانویجی هستیم به شدت :دی
درپناه حق..
منم به شدت موافق بخش تعمیرات هستم البته از نوع تخصصیش !
من الان یه فروم تعمیرات دارم با حدود 5 هزار کاربر که مدیریتش دست خودمه و از ابتدا خودمم استارت زدم
ولی چند مدتیه زیاد بهش رسیدگی نمیکنم اونم به خاطر درس و دانشگاه و هزار کوفت و ... !
درمورد موبایل و سایر زیر مجموعه های موبایل ! مثه MP3/MP4 Player car mp3 player و... هرگونه سوالی داشتین در خدمت
هم درضمینه SW و هم HW
برای تهیه و راهنمایی درمود : کابل / دانگل/هیتر/مبنع/اولتراسونیک/فلکس/قطعات تعمیرات ( میک-اسپیکر-بازر LCD-UIF-Flat-IC :BGA -SMD -اسپیکر ) باکس ( SE-MT-NSPRO-UNI-MTK-Spider man-JAF-UST-UFS ) و هم میتونم راهنمایی کنم :)
درکل درخدمت دوستان گل ایرانویجی هستیم به شدت :دی
درپناه حق..
۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۳۱:۱۹
من پيشنهاد مي كنم براي شروع دوستان آمورش ها و تعميرات و ... رو تو بخش الكترونيك شروع كنند !
اگه استقبال شد يه بخش جداگونه آقا حامد مي زنه و تايپيك ها رو هم انتقال مي ديم اونجا !
اگه استقبال شد يه بخش جداگونه آقا حامد مي زنه و تايپيك ها رو هم انتقال مي ديم اونجا !
۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۴۳:۰۵
(۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۰۵:۱۹)IT.M@N نوشته است: [ -> ]من الان یه فروم تعمیرات دارم با حدود 5 هزار کاربر که مدیریتش دست خودمه و از ابتدا خودمم استارت زدمIT جان ادرس فروم رو نمیشه بدی یه سر بزنیم؟
۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۲۷:۴۶
ایول منم یکیم بلدم 
بولیور(هیتر ) منبع -لوپو و.. هم دارم
یه جورای کارمه
تو قسمت نرم افزار تو sony eli... واردم یه باکس 3toool هم دارم
تو زمینه تعمیرات دیگه هم یه تجربیاتی داریم
راستشو بخوایین همچی تعمیر میکنم ( هر چیزی بار اولی داره خوب ) کافیه دقت کنی همچه که خراب میشه به دست انسان ساخته شده و به دست انسان هم تعمیر میشه .
از کجا شروع کنیم ؟ من پایم شدید

بولیور(هیتر ) منبع -لوپو و.. هم دارم

یه جورای کارمه

تو قسمت نرم افزار تو sony eli... واردم یه باکس 3toool هم دارم
تو زمینه تعمیرات دیگه هم یه تجربیاتی داریم

راستشو بخوایین همچی تعمیر میکنم ( هر چیزی بار اولی داره خوب ) کافیه دقت کنی همچه که خراب میشه به دست انسان ساخته شده و به دست انسان هم تعمیر میشه .
از کجا شروع کنیم ؟ من پایم شدید
۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۰۹:۳۵
آقايي كه شديد پايه اي خوب خودت شروع كن يه جا !
صفحهها: 1 2