۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۷:۴۶:۱۹
نقل قول: مجتبی جان کدی که دادی درست کار می کنه ولی با اضافه کردن 3 بیت به فایل wav فقط جلوی ویندوز مدیا پلایر رو میشه گرفت ، ولی همه برنامه های مشابه winamp ، jet audio ، KM Player و ... به راحتی فایل انکریپت شده رو پخش می کنن !
همه فایل های wav با چهار کارکتر کلیدی " RIFF " شروع میشن ، اگه ممکنه الگریتم انکریپت ، دکریپت رو به صورت زیر تغییر بده :
Encrypt : اگر چهار کارکتر اول فایل " RIFF " بود ، اون رو به چهار کارکتر "1120" تغییر بده .
Decrypt : اگه چهار کارکتر اول فایل " 1120 " بود اون رو به چهار کارکتر " RIFF " تغییر بده .
مجتبی جان تا به حال نیازی به کار به باینری نداشتم و در کار با باینری خیلی مبتدیم برای همین خوب نمیتونم هدفم رو عملی کنم !
خیلی ممنون .
مثال قبلی رو من با km هم تست کردم پخش نکرد.
اين مثال رو همونطور که خواستی انجام دادم
اما کرکر اگه فايل انکريپت شده و يه فايل wave معمولی رو کنار هم قرار بده تو همون چند بايت اول ميتونه ببينه چه مقدارهايی عوض شده و راحت ميتونه اونا رو جايگزين کنه.
بهتره روی 100 بايت اول همه بايتها رو تغيير بدی سختيه کار هم به الگوريتم تغيير فايل بستگی داره
مثلاً از بايت 0 تا 10 کد اسکی هر بايت رو +5 کن از 10 تا 20 +30 کن از 20 تا 40 -8 کن و...
وقتی فايل رو لود ميکنی باهاش مثله يه رشته برخورد کن هر تغييری بخوای ميتونی روش اعمال کنی
و يه نکته ديگه با همه اين تغيرات بايد از پلير هم محافظت کنی چون کرکر ميتونه الگوريتم اینکریپت و ديکريپت رو از پلير کشف کنه