ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جلوگیری از پخش فایلهای صوتی توسط برنامه های دیگر ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
نقل قول: مجتبی جان کدی که دادی درست کار می کنه ولی با اضافه کردن 3 بیت به فایل wav فقط جلوی ویندوز مدیا پلایر رو میشه گرفت ، ولی همه برنامه های مشابه winamp ، jet audio ، KM Player و ... به راحتی فایل انکریپت شده رو پخش می کنن !

همه فایل های wav با چهار کارکتر کلیدی " RIFF " شروع میشن ، اگه ممکنه الگریتم انکریپت ، دکریپت رو به صورت زیر تغییر بده :

Encrypt : اگر چهار کارکتر اول فایل " RIFF " بود ، اون رو به چهار کارکتر "1120" تغییر بده .

Decrypt : اگه چهار کارکتر اول فایل " 1120 " بود اون رو به چهار کارکتر " RIFF " تغییر بده .

مجتبی جان تا به حال نیازی به کار به باینری نداشتم و در کار با باینری خیلی مبتدیم برای همین خوب نمیتونم هدفم رو عملی کنم !

خیلی ممنون .

مثال قبلی رو من با km هم تست کردم پخش نکرد.

اين مثال رو همونطور که خواستی انجام دادم
اما کرکر اگه فايل انکريپت شده و يه فايل wave معمولی رو کنار هم قرار بده تو همون چند بايت اول ميتونه ببينه چه مقدارهايی عوض شده و راحت ميتونه اونا رو جايگزين کنه.
بهتره روی 100 بايت اول همه بايتها رو تغيير بدی سختيه کار هم به الگوريتم تغيير فايل بستگی داره
مثلاً از بايت 0 تا 10 کد اسکی هر بايت رو +5 کن از 10 تا 20 +30 کن از 20 تا 40 -8 کن و...
وقتی فايل رو لود ميکنی باهاش مثله يه رشته برخورد کن هر تغييری بخوای ميتونی روش اعمال کنی

و يه نکته ديگه با همه اين تغيرات بايد از پلير هم محافظت کنی چون کرکر ميتونه الگوريتم اینکریپت و ديکريپت رو از پلير کشف کنه
سلام
منم كرك كردمRolleyes
برای اینکه یه رشته کوچیکتر رو جایگزین کنم ؛ باید چکار کنم ؟؟
هرجمله ای مینویسم (کوچکتر از از متن) به اول اضافه میشه ، جایگزین نمیشه Sad
(۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۹:۳۹:۰۸)babyy نوشته است: [ -> ]برای اینکه یه رشته کوچیکتر رو جایگزین کنم ؛ باید چکار کنم ؟؟
هرجمله ای مینویسم (کوچکتر از از متن) به اول اضافه میشه ، جایگزین نمیشهSad

يعني چي اضافه ميشه به اول !؟!؟!؟! من اينكار كردم
1- اول بيا متنتو ايجاد كن واسه اينكار يه فضاي خالي پيدا كن :
[تصویر:  aks1lk6j0bualafzw1tk.jpg]
2- بعد بيا آدرس استرينگي كه ساختي رو ذخيره كن جاي رشته اصلي برنامه :
[تصویر:  ltqdgril5fsxfqsem8fq.jpg]
فقط كافيه Push Address كه Address همون محل استرينگ جديده هست !!! حالا هر رشته اي كه هست رو نشون ميده كوچيك و بزرگ هم نداره
موفق باشي
سلام من تازه این تاپیک رو دیدم
من قبلا روی این مساله کار کردم برنمامه ای که تو امضام بنام secure vedio هست رو ببینید شاید بدردتون بخوره ! البته واسه ویدیو هست ام افزودن wav هم کاری نداره بهش اگر کارساز بود براتون سورسی رو که میخواین براتون میزارم تا کمک کنه بهتون
Scorpion جان سلام .

برنامه تون رو دیدم ، جالب بود .

اگه لطف کنی یک الگوریتم سبک برام بنویسی ممنون می شم .

دستت درد نکنه .

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مجتبی جان باز هم فایل کریپت شده با km پخش می شه !
سلام
باشه باید بگردم تو برنامه ها گیرش بیارم سورسو
بعد ببینم اونجاهایی که لازم میشرو میزارم تا 1کی 2 روز دیگه
Scorpion جان خبری نشد ؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8