ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال درمورد کار با شبکه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
چه جوری یه سری اطلاعات رو از سرور به یکی از کلاینت ها ارسال کنم؟

ممنون دوستان
سلام دوستان من یه مثال هم برای این سوال می ذارم

یه سوال دیگه هم دارم:

چه کار کنم که مانیتور کلاینت هارو توی سرور نمایش بدم؟
در مرحله اول اگه مجبور نیستی برنامه بنویسی ، از برنامه های آماده مثل WWW.RADMIN.COM استفاده کن
در مرحله دوم شما ساده ترین کار اینه که از صفحه نمایش ( مثلا هر 10 ثانیه یکبار) عکس بگیری،( توایع api این کار را رحت انجام میدن) بعد عکسها را به سمت سرور ارسال کنی ( توایع Socket ) در اینجا لازمه همزمان سمت سرور هم یک برنامه سوکت نوشته باشی که یک پورت را باز نگه داشته باشه و اطلاعات دریافتی شما را بتونه بگیره
این مرحله دوم به 100 روش قابل انجامه ، منتها اینی که گفتم یه روش معمول بود.
(۲۶-دى-۱۳۸۸, ۱۸:۰۱:۱۳)joker نوشته است: [ -> ]در مرحله اول اگه مجبور نیستی برنامه بنویسی ، از برنامه های آماده مثل WWW.RADMIN.COM استفاده کن
مجبور نیستم اما دوست دارم که یه برنامه برای شبکه هم به برنامه هام اضافه کنم

(۲۶-دى-۱۳۸۸, ۱۸:۰۱:۱۳)joker نوشته است: [ -> ]در مرحله دوم شما ساده ترین کار اینه که از صفحه نمایش ( مثلا هر 10 ثانیه یکبار) عکس بگیری،( توایع api این کار را رحت انجام میدن) بعد عکسها را به سمت سرور ارسال کنی ( توایع Socket ) در اینجا لازمه همزمان سمت سرور هم یک برنامه سوکت نوشته باشی که یک پورت را باز نگه داشته باشه و اطلاعات دریافتی شما را بتونه بگیره
این مرحله دوم به 100 روش قابل انجامه ، منتها اینی که گفتم یه روش معمول بود.

من توابع هایی که می دونستم رو امتحان کردم اما اونا اط بکگراند عکس می گیره، اما من می خوام که یک تصویر از مانیتور رو به سرور ارسال کنم
هم ارتباط از طریق شبکه و هم عکس گرفتن از صفحه توی نت نمونه کد هاش هست. بگردید پیدا میکنید.
سلام دوستان
درست ميگيد بايد اول ميگشتم. اولين جايي كه به ذهنم رسيد اينجا بود

از صبح تا حالا خيلي گشتم، يك كتابم پيدا كردم اما از سرورش پاك شده بود نتونستم دانلود كنم